Tietosuojakäytäntö

Me, Viessmann Group -yritykset, suhtaudumme vakavasti henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseen ja noudatamme tiukasti tietosuojalain määräyksiä. Internet-sivuillamme ja sovelluksissamme keräämiämme henkilötietoja käytetään vain teknisiin tarkoituksiin. Tietoja ei missään tapauksessa myydä tai luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Alla olevassa selvityksessä kerrotaan, miten suojaamme tiedot ja mihin tarkoituksiin mitäkin tietoja käytetään. Tämä koskee kaikkia Viessmannin vastuulla olevia internet-sivuja ja sovelluksia. Viessmannin internet-sivut ja sovellukset voivat sisältää linkkejä muihin palveluihin, joita tämä tietosuojaselvitys ei koske.

Tietojen käyttö internet-sivuillamme ja sovelluksissamme

Viessmann kerää ja tallentaa automaattisesti palvelimelleen lokitietoja, joita selaimesi tai sovelluksesi meille välittää. Näitä ovat:

• selaimen tyyppi/versio
• käyttöjärjestelmä
• aiempi URL (sivu, jolla olit aiemmin)
• tietokoneen isäntänimi (IP-osoite)
• palvelinpyynnön kellonaika.

Tietoja ei Viessmannilla yhdistetä henkilöihin. Näitä tietoja ei kerätä yhteen muiden tietolähteiden tietojen kanssa. Tietoja käytetään vain sisäiseen tilastolliseen analyysiin.

Evästeet ja analyysityökalujen käyttö

Internet-sivut käyttävät evästeitä useammassa kohdassa. Niiden tehtävä on tehdä tarjonnastamme käyttäjäystävällinen, tehokas ja turvallinen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka jäävät tietokoneellesi ja jotka selain tallentaa. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on niin sanottuja istuntoevästeitä. Vierailusi jälkeen ne automaattisesti hävitetään. Evästeet eivät aiheuta tietokoneellesi mitään vaurioita eivätkä ne sisällä viruksia.

Viessmann käyttää tähän tarkoitukseen myös analyysityökaluja, kuten esimerkiksi Webtrends tai AppSee. Käyttöön otettuja tietoja käsitellään ja tallennetaan anonyymisti. Tietoja tallennetaan myös Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella.

Voit kieltää tietojen luovuttamisen selaimesi tai sovelluksesi tai käyttöjärjestelmän (iOS, Android) asetuksissa. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia sivujen käytössä sekä pyydetyn sisällön tai palvelun käytössä tai toimivuudessa.

Henkilötietojen käyttö ja luovutus

Jos olet antanut käyttöömme henkilötietojasi, käytämme niitä vain kysymyksiin vastaamiseen, sopimusten tekemiseen, tekniseen hallintaan, sisäänkirjautumiseen, ja internet-sivuilla ja sovelluksissa käytettävissä palveluissa. Tietojen käyttö muuhun palveluun tai muihin tarkoituksiin tapahtuu vain myöntämälläsi erillisellä suostumuksella. Suostumuksen voi koska tahansa perua.

Henkilötietoja luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain niiltä osin, kuin sitä sopimuksen solmimisen – erityisesti tilaustietojen luovutus tavarantoimittajalle – tai laskutuksen osalta edellytetään, tai jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojen luovutukseen. Sinulla on oikeus milloin tahansa perua suostumus.

Tallennetut tiedot tuhotaan, kun perut suostumuksesi tietojen tallentamiseen, tietoja ei enää tarvita sitä tarkoitusta varten, miksi ne on tallennettu, tai tietojen säilyttäminen on muista lakiin perustuvista syistä johtuen kiellettyä.

Tiedonsaantioikeus, poistaminen

Sinulla on oikeus milloin tahansa saada tietää tallennetut tietosi, niiden alkuperä sekä tallennuksen tarkoitus. Lisäksi sinulla on lain mukaan oikeus henkilökohtaisten tietojen poistamiseen ja niiden käytön kieltämiseen.

Muita tietoja

Mielipiteesi on meille tärkeä. Haluamme olla käytettävissä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et saanut vastausta tästä tietosuojaselvityksestä tai jos haluat jostain kohdasta lisätietoja, ota meihin yhteyttä:

Viessmann Oy
Äyritie 8 A
01510 Vantaa

Puhelin: 010 328 2550
Faksi: 010 328 2558

Sähköposti: info@viessmann.fi


Turvaohje

Pyrimme kaikilla teknisillä ja organisatorisilla keinoilla varmistamaan, että tiedot hankitaan ja säilytetään niin, etteivät ne joudu kolmannen osapuolen haltuun. Sähköpostia käytettäessä emme voi taata täyttä tietoturvallisuutta, joten suosittelemme lähettämään luottamukselliset tiedot postitse.