Vitoradial 300-T - tehokas kondenssitekniikalla


Tuotteilla on seuraavat edut:

  • Valittavana kaau- tai öljypoltin
  • Syötetyn polttoaineen (lämmitysöljyn) konvertointi lämmöksi jopa 97-prosenttisesti
  • Ympäristölle ystävällinen käyttö pitkien polttimen käyntiaikojen ansiosta, suuri vesimäärä tarvitsee vähäiset kytkentävälit
  • Laitteen tiivis rakenne ja pieni korkeus (tärkeää uudistamisessa)
  • Helppokäyttöinen Vitotronic-ohjauskeskus selväkielisellä ja graafisella näytöllä


Korkea teho kaksitehoisella lämmöntuotolla

Vitoradial 300-T on innovatiivinen yhdistelmä matalalämpötilakattilasta Vitoplex 300 varustettuna Inox-Radial-lämmönvaihtimella kondensoinnin hyödyntämiseen.

Toimintavarmat konvektiolämpöpinnat ja korroosionkestävä lämmönvaihdin mahdollistavat erittäin tehokkaan lämmöntuotannon.

Vitoradial 300-T soveltuu käytettäväksi kaikilla kaupallisilla lämmitysöljyillä tai maakaasulla. Suorituskyky on 101 - 545 kW.

Laitteen kompaktin rakenteen ja matalan asennuskorkeuden ansiosta Vitoradial 300-T soveltuu parhaiten esimerkiksi useamman perheen talon uudistamiseen.

Käyttäjä hyötyy palotilan helposti puhdistettavuudesta, mikä vähentää huoltokustannuksia.


Kondensoinnin hyödyntäminen Inox-Radial-lämmönvaihtimella

Inox-Radial-lämmönvaihtimella saadaan kondenssitekniikka myös keskikokoisiin kattilalaitteisiin kuten Vitoradial 300 T:llä. Se nostaa hyötyastetta 8 - 97 %.

Tällä periaatteella poltto ja kondensaatio tapahtuvat tilallisesti toisistaan erillään, ja palamiskaasut kondensoituvat ilman kerrostumia.


Vitoradial 300-T

Übersicht

teho (kW)
101 - 545 kW:
Normihyötysuhde
97 % (Hs)/103 % (Hi)
Energieeffizienzklasse
-
Polttoaine
icon-oel.png
Kaikki käytössä olevat vähärikkiset lämmitysöljyt - myös lämmitysöljy DIN51603-6 EL A Bio 10 Vähärikkinen kevyt polttoöljy, joka sisältää enimmillään 10 % biokomponentteja (FAME).
Käyttöalue
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Useamman perheen talo, isot asuinrakennukset, kauppa, kunnat, uudisrakentaminen ja saneeraus
Käyttö
Einfaches RGB
Vitotronic 200 ohjain selkotekstillä ja grafiikkanäytöllä, käyttö Vitotrol-sovelluksella mahdollista
Käyttöveden lämmitys
Lisälämminvesivaraajat tarvitaan, tällöin varmempi lämpimän veden saanti
Lisää merkkipaaluja
Integroidun käynnistyskytkennän Therm-Control ansiosta vesiliitäntöjen yhdistäminen on helppoa – sekoituspumppua ja paluuveden lämpötilannostoa ei tarvita.
Vitoradial-300-T-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

"Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa". Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-lämminvesivaraaja parhainta lämpimän veden mukavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergialaitteistot edulliseen lämmitykseen.