Suomi 100 vuotta

Lahdessa järjestetään 22.2. – 5.3.2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallista seitsemättä kertaa. Sen ja Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi MM-kisat ovat Juhlakisat, jotka tarjoavat talven parhaan kattauksen urheilujännitystä, viihdettä, ruokaa ja yhdessäoloa.

Juhlakisojen ytimessä on 21 hiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn kilpailua, joissa maailman parhaat pohjoismaisten hiihtolajien urheilijat ottavat toisistaan mittaa. Katsojalle vaihtoehtoja seurata kisoja on monia - stadionin sykkeestä ja pauhusta ladunvarren lämminhenkiseen tunnelmaan.

Juhlakisoissa olet osa urheilusuoritusta, alusta loppuun  

Lahti2017 MM-juhlakisoja ei olisi ilman urheilua. Urheilu onkin parasta paikan päällä, sillä käsin kosketeltava jännitys, stadionin tunnelma, iltamäet ilotulituksineen ja metsät kannustusjoukkoineen kannattaa kokea ja nähdä. Urheilijat saavat yleisön kannustuksesta ja pauhusta täydelliseen suoritukseensa tarvittavan lisävaihteen ja lisämetrejä. 

Urheilusuorituksen lisäksi palkintojenjaot ovat oleellinen osa MM-mittelöitä. Tunnelmalliset palkintoseremoniat pidetään iltaisin Lahden torilla, jonne kaikilla on vapaa pääsy. Yleisöä lämmitellään paikallisten artistien voimin ja torilla sijaitsevat ohjelmalavan lisäksi mm. kisojen virallinen puurakenteinen laskuri, info- ja lipunmyyntipiste sekä ravintola-alue, jossa juhlat jatkuvat palkintojenjakojen jälkeen.

Torilla järjestetään myös kisojen yhteisölliset avajaisjuhlat keskiviikkona 22.2. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden hengessä rakennettavan avajaisjuhlan ohjelma nivoo yhteen suomalaisen urheilun ja kulttuurin. Juhlaa on suunnittelemassa ja toteuttamassa yli 1500 esiintyjän joukko ammattilaisista paikallisiin koululaisiin. 

Viessmann 100 vuotta

Viessmann on kisoissa näkyvästi mukana urheilusponsorina, kuten jo vuosien ajan. Vietämme tänä vuonna myös Viessmannin satavuotisjuhlia. Seuraa meitä Facebookissa ja kotisivuillamme, osallistu kilpailuihin ja arvointoihimme!

Hyppääjä 882x496.jpg

FAKTOJA JUHLAKISOISTA:

- Kisojen päivämäärät 22.2.-5.3.2017
- Historialliset seitsemännet MM-kisat Lahdessa (aiemmat kisat 1926, 1938, 1958, 1978, 1989 ja 2001)
- Juhlakisakattaus sisältää: urheilun jännitystä, paljon artisteja,
kattavan perheohjelman, hyvät palvelut ja monipuolisen ruokatarjonnan
- 21 kilpailua maastohiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä
- 700 urheilijaa 60 eri maasta
- Yli 2 500 vapaaehtoista
- 250 000 katsojaa paikan päällä
- 600 miljoonaa tv-katsojaa
- 1 500 median edustajaa

Tutustu Juhlakisoihin: www.lahti2017.fi
Lippukauppa: http://www.lahti2017.fi/liput

Vitocal 222-S 2_3 XL 882 x 496.jpg

Mitä urheilusponsoroinnista tunnettu Viessmann oikeastaan tekee? 

MM-kisojen ajan järjestämme hauskan kilpailun. Voit voittaa hienoja Viessmann-tuotepalkintoja, pääpalkintona ilma-lämpöpumppu! Jätä meille neuvonta- tai tarjouspyyntö tai osallistu pelkästään arvontaan. Muista myös valita oikea vastaus!