ViMove for Ukraine: Viessmann aktivoi liikkumaan ja auttamaan

  • Tänään alkaa uusi ViMove for Climate -kierros.
  • Tällä kertaa saavutuksia ei muunneta istuettaviksi puiksi, vaan lahjoitettaviksi euroiksi.
  • Jokainen juostu tai kävelty kilometri kerryttää kokonaissummaa yhdellä eurolla.

28. maaliskuuta Allendorf (Eder)

Tänään suuri maailmanlaajuinen Viessmann-perhe aloittaa uuden kierroksen menestyksekkäässä ViMove for Climate -kampanjassa. Suuri erikoisuus tällä kertaa: saavutettuja tuloksia ei muuteta istutettaviksi puiksi, vaan euroiksi, jotka lahjoitetaan Ukrainaan hädässä oleville ihmisille. Jokainen liikuttu kilometri tai minuutti on tärkeä – esimerkiksi jokaisesta juoksu- tai kolmesta pyöräilykilometristä lahjoitetaan 1 euro.

Solidaarisuus Ukrainalle: Viessmann lahjoittaa rahaa puiden sijaan

Ukrainan traagiset tapahtumat ovat neljän viimeisn viikon aikana kääntäneet maailman ylösalaisin. Ihmisten kärsimys on valtava. Rahaa tarvitaan kipeästi vakavien humanitaaristen hätätilanteiden lievittämiseen. ViMove for Climate lanseerattiin noin kaksi vuotta sitten herättämään toivoa ja liikkumaan yhdessä silloisessa uudessa koronakriisitilanteessa. ViMove-kampanjan on aiemminkin ollut menestys: lyhyessä ajassa keräsimme liikkumalla miljoona istutettavaa puuta työntekijöiden ja ulkopuolisten osallistujien sitoutumisen ansiosta.

Suuri tavoite: 100 000 euroa

Tälläkin kertaa kuka tahansa voi osallistua kampanjaan. Jokainen aktiviteetti on tärkeä ja arvokas panos, vaikka se tuntuisi kuinka pieneltä tahansa.

Lahjoituksia suureen tavoitteeseen voi kerätä kampanjaa varten kehitetyn ViMove-sovelluksen kautta, joka on ladattavissa ViMove -nimellä sekä Androidille että IOS:lle. Kampanja jatkuu kunnes 100 000 euroa on saatu kasaan.

Tavoite saavutettu, mitä seuraavaksi?

Jotta rahat voitaisiin käyttää parhaalla mahdollisella tavalla, ViMove for Climate -tiimi neuvottelee parhaillaan Viessmann-säätiön kanssa ja kehittää toimivaa konseptia.

Seuraava ViMove for Climate -kierros antaa jälleen mahdollisuuden lahjoittaa istuettavia puita ilmaston suojelemiseksi. Niitä käytetään sitten maa-alueiden metsitykseen Suomessa ja Kanadassa.
 

Lue lisää täältä.