Kaasulämmitys – vaivatonta lämmitystä

Kun käytät Viessmannin tehokasta ja 98 % hyötysuhteellaan (ylemmän lämpöarvon Hs mukaan) lyömätöntä kondenssikattilaa kaasun muuttamiseen lämmöksi, edistät resurssitehokkuutta ja energiansäästöä.

Kaasukondenssikattilamme on rakennettu tulevaisuutta varten. Lambda Pro Control palamisen säätölaitteen ansiosta kaikki kaasukondenssikattilamme soveltuvat automaattisesti kaikille kaasutyypeille, myös biokaasusekoitteelle. Laitteemme täyttävät näin kauttaaltaan kaikki monimutkaiset lämmitystekniset vaatimukset.

Kaasulämmittämisessä käytännöllistä on se, että energianlähdettä ei tarvitse varastoida minnekään, kuten öljyä, puuta tai pellettejä. Näin tilaa säästyy muuhun käyttöön. 

Hyödynnä lämmityksen tueksi tai käyttöveden lämmittämiseen ilmaista energiaa auringosta. Kaikkiin lämmityslaitteisiimme saa yhdistettyä Viessmannin aurinkojärjestelmän. Viessmannin järjestelmätekniikan avulla kaikki laitteet saadaan helposti yhdisteltyä, myös säätölaite.

 

Inox-Radial-lämmönvaihdin ruostumattomasta teräksestä

Kaasulämmitys - kondenssitekniikalla resurssitehokasta

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Inox-Radial-lämmönvaihdin yhdessä MatriX-kaasupolttimen kanssa turvaa energiatehokkaan ja pitkäaikaisen lämmön tuottamisen. Tämä teknikkaa säästä lisäksi lämmityskuluja ja minimoi päästöt ilman kompromisseja.