Uudenlainen ilmalämpöpumppu

Viessmann on lanseerannut uuden valikoiman ilmalämpöpumppuja vastaamaan kesäkauden tarpeeseen. Elegantin muotoilunsa ansiosta Vitoclima 200-S -seinäasennettava ilmastointilaite sopii täydellisesti asuintiloihin viilentämään kesäisin ja lämmittämään talvisin. Hiljaisuus, taloudellisuus, etähallinta ja monet muut mainiot ominaisuudet tekevät Vitoclima 200-S ilmalämpöpumpusta tuotteen, joka tarjoaa sinulle asuinmukavuutta päivittäin

Miksi ilmalämpöpumppu?

Viime vuosina yhä kuumemmiksi käyvinä kesinä pelkkä tuulettaminen aamuin illoin ei enää riitä pitämään asuntoa riittävän mukavana.  Kaupungeissa voimakas liikennemelu ja saasteet ovat myös häiritseviä tekijöitä tuuletettaessa. Uudet energiansäästömääräykset edellyttävät, että varustamme kotimme laitteilla, joiden energian kulutus on yhä taloudellisempaa ja jotka ovat ympäristönsuojelun kannalta yhä tehokkaampia. Nämä uudet ilmalämpöpumput täyttävät energiatehokkuus- ja ympäristövaatimukset ja sopivat erityyppisiin rakennuksiin ja huoneistoihin.

Vitoclima-ilmalämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset ja mahdollistaa mukavan kesän viettämisen. Sen monien ominaisuuksien avulla voit hallita kaikkia huoneilman lämpötilaa tarkasti. Halutessasi voit käyttää sitä myös etänä*, mikäs lisää säästöjä ja mukavuutta.

*tietyissä malleissa

climatizzatori_vitoclima_viessmann.jpg

R32-kaasu, ekologinen kylmäaine

Viessmann Vitoclima 200-S ilmastointilaite käyttää uutta R32-kaasua kylmäaineena. Tällä on monia etuja sekä energiansäästön ja ilmastointilaitteen tehokkuuden että ympäristönsuojelun kannalta: GWP (Global Warming Potential) -indeksi on eurooppalaisten määräyksen mukainen. Se kieltää vuodesta 2025 alkaen suuren ylikuumenemispotentiaalin omaavan kaasun käytön ilmastointilaitteissa, joiden jäähdytyskuorma on alle 3 kg.

Ilmalämpöpumput

Uusi ilmalämpöpumppu (ilmastointilaite), jossa yhdistyvät erinomainen suorituskyky, tehokkuus ja hiljaisuus Laitteella on monia etuja, kuten etähallinta, yötila ja turbotoiminto.