Vitocal 200-A monoblock-lämpöpumppu hyödyntää kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti ulkoilman sisältämää lämpöä.

Monoblock ilma-vesilämpöpumppuille tunnusomaista on erilliset sisä- ja ulkoyksiköt, jossa yhdysputket on täytetty vedellä.


Tuotteen edut lyhyesti

 • Monoblock ilma-vesilämpöpumput, 3–15 kW (A7 / W35)
 • Pienet käyttökustannukset korkean COP-arvon (Coefficient of Performance) ansiosta normin EN 14511 mukaan jopa 5,0 (A7/W35)
 • Käänteisen kytkimen ansiosta lämmitys ja jäähdytys samassa laitteessaErityisen hiljainen AAD:n (Advanced Acustic Design) ansiosta, soveltuu hyvin rivitaloasuinalueille
 • Ajaton ja moderni design – saksalaista laatutyötä
 • Menoveden maksimilämpötila 60 °C saakka.
 • Monoblock-sisäyksikkö, jerittäin tehokas kiertovesipumppu, lämmönvaihdin, 3-tieventtiili ja säätölaite sekä integroitu käyttöveden lisälämmitysvastus, joka on satavana lämmitys/jäädytys -malleissa
 • Vitotronic-säätölaitteen selkeä graafinen näyttö helpottaa ohjausta
 • Ei kylmäaineteknistä tiiviystarkastusta hermeettisesti suljetun kylmäainepiirin johdosta
 • Ei vähimmäisetäisyyksiä sisä- ja ulkoyksikön välillä
 • Optimoitu itse tuotetun sähkön käyttö esim. aurinkosähkölaitteistoista
 • Internet-käyttö Vitoconnect-laitteella (lisävaruste) ja ilmaiseksi ladattavalla ViCare-sovelluksella
 • Energiatehokkuusluokka A +++
 
Neuvontaa maksutta ja sitoumuksetta

Jälleenmyyjähaku

Jälleenmyyjämme kautta maan neuvovat mielellään lämmitysasioissa. Syötä hakukenttään postinumero tai paikkakunta, niin löydät lähimmän jälleenmyyjämme.


Ilma-vesilämpöpumppu Vitocal 200-A

Vitocal 200-A monoblock-lämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöä ympäristöystävällisellä ja kustannustehokkaalla tavalla. Malli on valinnaisesti saatavana lämmitykseen tai sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Kompakti monoblock-ulkoyksikkö

Uusien ulkoyksiköiden ajattoman tyylikäs design on miellyttävän näköinen. Kaikki laitteet ovat talon omaa tuotekehitystä ja tuotantoa. Erittäin hyvien suoritusarvojen lisäksi saksalainen laatutyö takaa tuotteiden kestävyyden käytössä.

Ilma-vesilämpöpumppu Vitocal 200-A

Vitocal 200-A monoblock-lämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöä ympäristöystävällisellä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Lyhyt asennusaika, ei kylmälupia    

Seinään kiinnitettävä sisäyksikkö hydrauliikalla ja ohjauskeskuksella on hiljainen, ja sen voi asentaa lähelle asuintilaa. Liitosputket ulkoyksikköön täytetään vedellä, eikä niiden asentamiseen tarvita kylmälupaa. Esiasennettujen komponenttien ja niihin mukautettujen lisävarusteosien suuren määrän ansiosta Vitocal 200-A -laitteen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Olemassa olevan laitteiston rinnalle 

Modernisoinnin yhteydessä soveltuu lämpöpumppu hyvin bivalenttiin käyttöön. Tässä tapauksessa olemassa oleva laitteisto jää edelleen käyttöön huippukuormien tasaamista varten erittäin alhaisissa lämpötiloissa. Näin laitteiston tehokkuus lisääntyy huomattavasti.

Rivitaloasuinalue

Erityisen hiljainen käytössä, soveltuu hyvin mm. rivitaloasuinalueille

Selkeästi hiljaisin ulkoyksikkö tässä rakennetavassa

Monoblock-lämpöpumppujen ulkoyksiköt noudattavat Advanced Acoustic Design (AAD) -standardia ottaen huomioon akustiset vaatimukset. Niissä on taajuusspektriä optimoitu siten, että matalat äänet on siirretty korkeammalle taajuusalueella. Siellä niitä ei havaita niin häiritsevinä, ja ne voidaan paremmin rakennemateriaalien avulla vaimentaa.

Vitocal 200-A soveltuu siten erityisen hyvin käytettäväksi tiiviisti rakennetuilla alueilla, kuten esimerkiksi rivitalotaajamissa.

EHPA laatusertifikaatti

EHPA laatusertifikaatti

EHPA laatusertifikaatti varmistaa COP-arvon kuluttajalle 

Suomen kansallinen EHPA laatusertifikaatti todistaa tällä sertifikaatilla, että Viessmann Vitocal 200-A ilma-vesilämpöpumppu täyttää EHPA sertifikaatin laatuvaatimukset. 


Vitotronic 200 automatiikka

Vitotronic 200 WLAN-optiolla

Lämpöpumpun etäohjaus on mahdollista Vitotronic 200 -ohjausyksikön, Vitoconnect-tiedonsiirtoyksikön (lisävaruste) ja maksuttoman ViCare-sovelluksen avulla milloin ja missä tahansa.

Vitoconnect 100 tiedonsiirtoyksikkö 

Vitoconnect 100 on tiedonsiirtorajapinta lämmityslaitteiston ja ViCare-sovelluksen välillä. Laite kytketään kaapelilla suoraan Vitotronic-automatiikkaan. 

Vitoconnect 100
ViCare App

ViCare-sovellus

ViCare-sovellus antaa uusia mahdollisuuksia lämmityksen ohjaukseen internetin välityksellä. Viessmann ViCare -sovelluksen selkeällä graafisella näytöllä teet lämmityksen säädöt käden käänteessä. 

fernbedienungen.jpg

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

"Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa". Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-lämminvesivaraaja parhainta lämpimän veden saatavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergialaitteistot edulliseen lämmitykseen.

Tekniset tiedot

Yleiskatsaus

teho (kW)
3 - 15 kW
COP lämmityskäytöllä
5,0 asti (A7/W35)
Energiatehokkuusluokka
energieeffizienklasse.png
A+++
Käyttöalue
icon-wohngebaeude.png
Omakotitalot, rivitalot, uudisrakentaminen
Käyttö
Einfaches RGB
Helppokäyttöinen Vitotronic 200 automatiikka grafiikkanäytöllä, etäkäyttö myös ViCare-sovelluksella mahdollista Vitoconnectin avulla
Käyttöveden lämmitys
Lisälämminvesivaraaja tarvitaan, tällöin varmempi lämpimän veden saanti
Lisää merkkipaaluja
Ilma-vesilämpöpumppu käänteistoiminnolla lämmitykseen ja jäähdytykseen, sisälle asennettava
Vitocal 200-A ilma-vesilämpöpumpun läpileikkaus