Modernia öljylämmitystä - näin toimii kondenssitekniikka

Tehokasta öljylämmitystä kondenssitekniikalla

Kondenssitekniikka ei käytä pelkästään palamiskaasusta syntyvää lämpöä (polttoarvo), vaan lisäksi myös palamisessa syntyvää vesihöyryä (kondenssi). Kondenssikattila kerää savukaasuista muodostuvan lämmön lähes täydellisesti ja hyödyntää sen lisänä lämmittämisessä. 

Kondenssikattiloissa on korkeatehoinen lämmönvaihdin, jotka jäähdyttävät savukaasut ennen kuin ne häviävät savupiipusta, niin että savukaasuista muodostuva vesihöyry systemaattisesti kondensoituu ja siitä vapautuva kondenssilämpö siirtyy lämmityskattilaan.

Öljylämmitystä taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti

Tällä tekniikalla Viessmannin öljykondenssikattilat pääsevät jopa 98 %:n normi-hyötysuhteeseen. Öljylämmitys kondenssikattilalla on siis erityisen energiaa säästävää ja on myös sekä rahapussille että ympäristölle ystävällistä.

Einstieg-Oel-Brennwerttechnik-Wohnen.png

Öljylämmitys

Tehokkuutensa ja lyömättömän suuren 98% suorituskykynsä (ylin polttoarvo) ansiosta käyttämällä Viessmannin öljykondenssikattilaa konvertoitaessa lämmitysöljyä lämmöksi käytät resurssit tehokkaasti hyödyksi ja säästät energiaa.

Öljykondenssikattilamme on rakennettu tulevaisuutta varten. Olet jo nyt valmistautunut siirtymään fossiilisesta öljystä lämmitysöljyyn, joka sisältää osaksi bioöljyä. Näin voit hyödyntää osaksi uusiutuvaa energiaa.