Innovatiiviset kylmäratkaisut

Viessmann Group on Euroopan johtavia innovatiivisten kylmäratkaisujen valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat oma- ja keskuskoneelliset kylmäkalusteet, lamellituotteet, kylmäkoneikot, kylmähuoneet ja jäähdytysyksiköt sekä varusteet ja asennuspalvelut. Vahva yhteistyökumppaniverkosto mahdollistaa kykymme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kylmäratkaisuja.

  • Kylmäkalusteet 
  • Kylmäkoneikot ja lamellituotteet 
  • Kylmähuoneet 
  • Kylmähuoneet ja jäähdytysyksiköt 
  • Hyllyjärjestelmät ja lisävarusteet 
  • Asennus- ja huoltopalvelut 
  • Avaimet käteen -ratkaisut

Viessmann tarjoaa älykkäitä vähittäiskaupan ratkaisuja, joiden avulla saavutetaan uusia mahdollisuuksia elintarvikkeiden myynnissä. Menestystekijöihin lukeutuvat elinkaarikustannusten alentuminen, miellyttävän ostokokemuksen luominen sekä tuotteiden sopeuttaminen asiakkaan yksilöllisiin konseptivaatimuksiin.

Suomessa kaupalliset kylmäratkaisut tarjoaa Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy.

> www.norpe.fi

 Alhaiset elinkaarikustannukset

Viessmann-konsernilla on kokonaisvaltainen näkemys sen tuotteiden elinkaaresta – asennuksesta, energiatehokkuudesta, päivittäisestä käytöstä, huollosta ja kunnossapidosta aina kierrätykseen ja hävitykseen. Asiakkaamme voivat odottaa saavansa ratkaisuja, jotka pienentävät kokonaiselinkaarikustannuksia tulevien sukupolvien eduksi.

Elämykselliset ostokokemukset

Asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja markkinoiden tuntemus auttavat vähittäiskauppiaita luomaan elämyksellisen ostokokemuksen. Kylmäkalusteemme parantavat elintarvikkeiden esillepanoa, mikä kasvattaa niiden myyntiä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pyrimme luomaan ratkaisuja, jotka hyödyttävät sekä vähittäiskauppiaita että kuluttajia.

Yksilölliset myymäläkonseptit

Kylmäkalusteratkaisumme sopivat kaikkiin kau pallisten kylmäkalusteasiakkaiden konsepteihin. Toimintamme perustana on joustavuus asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi. Tuotteemme voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin, ja ne tarjoavat asiakkaidemme myymälöille ainutlaatuisia konsepteja ja uusia myymäläratkaisuja.

Lisätietoa tuotteista:

> www.norpe.fi


Tuotanto

Norpe-Viessmann on yhteistyökumppani niin kylmäratkaisujen myynnin, asennuksen kuin huollonkin tarpeisiin. Tehtaat Saksassa ja Suomessa edustavat parhainta laatua ja osaamista kylmä- ja pakastehuoneiden sekä -laitteiden ja kaikkien kaupallisien kylmäratkaisujen alalla. Kummankin yrityksen monen vuoden kokemuksen yhdistäminen koituu asiakkaan eduksi, ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen kylmäratkaisun saamisen yhdeltä tavarantoimittajalta.

Viessmann_Kuehlsysteme_GmbH.jpg

Tuotanto Saksassa

Baijerin Hofissa sijaitseva Viessmann Kühlsysteme GmbH on kylmä- ja pakkashuoneiden sekä -laitteiden johtavia valmistajia Euroopassa. Yli 500 työntekijäämme valmistavat korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka täyttävät ravintola- ja majoitusalan, vähittäiskaupan sekä elintarviketuotannon- ja käsittelyn korkeat vaatimukset.

Sertifikaatit


Norpe_Porvoo.jpg

Tuotanto Suomessa

Viessmann Refrigeration Systems Oy, entinen Norpe Oy on perustettu vuonna 1953 Suomessa ja se on osa Viessmann Groupia. Viessmann on Euroopan johtava innovatiivisten kaupallisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja sisältäen keskus- ja omakoneelliset kylmäkalusteet, kylmäkoneikot sekä asennus- ja huoltopalvelut. Päätoimipaikalla Porvoossa on töissä yli 300 kylmäalan ammattilaista.

Sertifikaatit

Norpe_Porvoo.jpg

Myynti Suomessa

Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy

PL 24 (Teollisuustie 7)
FI-06151 Porvoo
Finland
Tel. +358 19 537 8000
Fax +358 19 537 8100
info.fi@viessmann.com

www.norpe.fi