Arvonnan säännöt 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 22.2.-12.3.2017 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot osoitteessa www.viessmann.fi/Lahti. Arvonnan pääpalkintona on Viessmann Vitocal 222-S 8,3 kW ilma-vesilämpöpumppu ja Viessmann tuotepalkintoja. Arvottavan ilma- vesilämpöpumpun koko on 8,3 kW. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa viessmann.fi/lahti sekä Viessmann Lämmitysjärjestelmä Oy:n Facebook-sivuilla. Viessmann Oy:ltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse 17.3.2017 mennessä.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Viessmann Oy:n arvonnan käyttöön etkä Facebookille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Viessmann Oy

Sähköposti: info@viessmann.fi

www-osoite: www.viessmann.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: www.viessmann.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella.

Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan Viessmann Oy:n Facebook tai www.viessmann.fi sivujen arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta täyttäessään hyväksynyt liittymään Viessmann Oy:n rekisteriin.

Tietojen luovutus: Tietoja voidaan luovuttaa eteenpäin kolmansille tahoille, mikäli halutaan ilmaista neuvontaa tai tarjousta lämmityslaitteista.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Viessmann Oy:n arvontaan etkä Facebookille.