Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Viessmann Oy keskittää lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle

Saksalaisen lämmityslaitevalmistaja Viessmann Groupin Suomen tytäryhtiö Viessmann Oy ja LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja Heatco Finland Oy ja syventävät yhteistyötään keskittämällä Viessmannin lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle.

Tähän saakka Viessmann on myynyt lämpöpumppuja sekä itse maahantuojana että useiden eri jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. 10.9.2018 alkaen Viessmannin alle 45 kW lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään HeatcoFinlandin kautta. Ammattilaiset, jotka ovat aiemmin hankkineet lämpöpumput suoraan Viessmannilta, saavat siis jatkossa sekä pumput että teknisten tuen Heatco Finlandilta. Suuremmat kuin 45 kW lämpöpumput sekä projektimyynti suuriin kohteisiin toimitetaan edelleen Viessmannin kautta.

“Me nähdään tässä hyvä tulevaisuus molemmin puolin. Heatcon asema lämmöntuotantopuolella ja kokonaisvaltaisena LVI-teknisten ratkaisujen tarjoajana vahvistuu, ja Viessmann Oy saa ammattimaisen, keskitetyn jakelukanavan pientalopuolen lämpöpumpuille. Pelkästään hyvä tuote ei takaa hyvää lopputulosta, vaan pitää olla myös hyvä suunnittelu ja asennus. Heatcolta löytyy hyvä ja kokenut suunnitteluosaaminen ja lisäksi osaava LVI-ammattilaisten jälleenmyyjäverkosto”, kiteyttää Viessmann Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Pasi Hirvijärvi.

Muutos vahvistaa molempien brändien asemaa ja ammattimaisuutta. “Meidän tavoite on, että asiakkaan ei tarvitse kerätä tavaraa useammasta paikasta. Tämän suuren lämpöpumppupuolen laajentamisen avulla me pystytään palvelemaan asiakkaitamme, etenkin LVI-urakoitsijoita, vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Viessmann on alalla merkittävä ja tunnettu brändi, joten yhteistyö tuo meille myös lisää vakuuttavuutta ja kasvupotentiaalia”, kertoo Heatco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Kirsilä.


Lisätietoja:

Pasi Hirvijärvi
Liiketoiminnan kehitysjohtaja
Viessmann Oy
+358 50 431 4391
hrvp@viessmann.com

Jari Kirsilä
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 44 720 9058
jari.kirsila@heatco.fi


Viessmann Group on yksityinen perheyritys ja yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys-, teollisuus- ja kylmäjärjestelmien valmistajista. Yrityskonsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 2,374 miljardia. Konserni työllistää 12 100 henkilöä ja toimii 120 eri maassa ympäri maailman. 55 prosenttia myynnistä syntyy ulkomailla.

Heatco Finland Oy on LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa, joiden tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Yrityksen päätuotteita ovat LVI-suunnittelu sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.

www.heatco.fi

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet