Vitotrans 353-tuoteperhe

Käyttöveden syöttöyksikkö tuottaa helposti hygieenistä käyttövettä läpivirtauslämmitin-periaatteella. Toisin kuin tavallisen lämminvesivaraajan kohdalla, käyttövettä ei käytetä energian varastoimiseen, vaan sitä tarvittaessa lämmitetään tehokkaalla levylämmönvaihtimella. Lämpimän veden tuottamiseen käytettävä energia saadaan lämminvesi-puskurivaraajasta, joka voidaan lämmittää eri tavoilla - aurinkojärjestelmän avulla tai kiinteän polttoaineen kattilalla, tavallisella öljy/kaasulämmityskattilalla, lämpöpumpulla tai muulla järjestelmällä.

Käyttöveden syöttöyksikkö Vitotrans 353:n avulla voidaan varmistaa tasalämpöisen lämpimän veden tulon hanasta, mikäli lämpötilaerot ovat suuria. Uusimman sukupolven erittäin tehokkaiden kiertopumppujen nopeutta säädellään tehokkaalla ohjaimella, jotta lämpimän veden virtaama on optimaalinen kulloistakin suorituskykyä kohti. Vitotrans 353 tarjoaa täydellistä helppokäyttöisyyttä, optimaalista hygieniaa ja tulevaisuuteen suuntauneen energiaa säästävän käytön.

Vitotrans 353-tuoteperheeseen kuuluu viisi eri mallia. Perusversio seinäasennuksella - tyypit PBS (teho 25 l/min.), PBM (teho 48 l/min.) ja PBL (teho 68 l/min.)


Edut lyhyesti:

  • Korkean tehon ansiosta soveltuu moniin kohteisiin: esimerkiksi omakoti- ja paritaloihin, urheilupaikoissa, vanhustentaloissa
  • Läpivirtauslämmitin-menetelmällä tuoretta lämmintä vettä on aina saatavilla, eikä erillistä lämminvesivaraaja tarvita.
  • Esiasennettu moduuli nopeaan ja helppoon seinäasennukseen - tai varaajan asennus - ohjauskeskus ja suurteho-kiertopumppu on integroitu ja yhdistetty.
  • Kompaktin rakenteen ansiosta helposti integroitavissa olemassa olevaan lämmityslaitteistoon, jossa on lämmitysveden puskurivaraaja.
  • Alhaisen tarvittavan menoveden lämpötilan ansiosta soveltuu optimaalisesti yhdistettäväksi matalalämpö-lämmityslaitteistoihin, joissa on aurinkolämmitysjärjestelmät.
  • Ohjauskeskuksessa on täysgrafiikkanäyttö ja SD-korttipaikka laitteistoseurantaan
  • Yhdisteltävissä ilman lisäohjausta