Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Teollisuuden ja kaupan lämmitysjärjestelmät - yleiskatsaus

Kysy neuvoa asiantuntijalta

Teollisuus ja kaupan alan: löydä oikea lämmitysjärjestelmä

Viessmannin tuotevalikoima tarjoaa monipuolisen valikoiman lämmitysjärjestelmiä teollisuudelle ja kaupalle. Saadaksesi hyvän yleiskatsauksen valikoimasta kannattaa tutustua tuoteluetteloomme. Voit käyttää suodattimia, lajitellaksesi ja näyttääksesi haluamasi tulokset. Tuotehaussa  on myös mahdollisuus etsiä tiettyjä tuotteita. Seuraavissa osioissa on myös katsaus erityisesti kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin tarkoitettuihin lämmitysjärjestelmiin. Riippumatta siitä, onko sinulla jo selkeä käsitys siitä, mitä haluat, vai oletko vielä päättämätön, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä maksutonta konsultaatiota.

Lämpöpumput kaupan alalle ja teollisuudelle

Viessmann Vitocal -lämpöpumput kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin mahdollistavat ilmaisen ympäristöenergian hyödyntämisen. Viessmann tarjoaa kaupallisiin ja teollisiin kohteisiin maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja ja kiinteistölämpöpumppuja.   Maalämpöpumput käyttävät maaperää energialähteenä maalämpökeräinten tai -anturien avulla, kun taas ilmalämpöpumput käyttävät ensisijaisena energialähteenä auringon tai hukkalämmön lämmittämää ulkoilmaa.  

Lämmöntuotannon lisäksi suuritehoisissa lämpöpumpuissa on myös vaikuttava jäähdytysteho, esimerkiksi elintarvikkeiden varastotilojen jäähdyttämiseen ja tuotantotilojen ilmastointiin. 600 kilowatin tehoiset lämpöpumput soveltuvat myös hankaliin tiloihin asennettaviksi, ja ne voidaan konfiguroida kaksitoimisiksi järjestelmiksi. Kaasu- ja öljykattilat kattavat huippukuormat.

Aurinkolämpöjärjestelmät teollisuudelle ja kaupan alalle

Viessmannin aurinkolämpöjärjestelmät ovat ihanteellinen lisä käyttöveden lämmitykseen ja lämmöntuotannon varajärjestelmäksi. Laajan keräinvalikoimansa ansiosta Viessmann tarjoaa joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen sovellukseen. Vitosol-tasokeräimissämme ja putkikeräimissämme hyödynnetään ilmaista aurinkoenergiaa. Niiden käyttö vähentää sekä päästöjä että polttoaineen hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kustannuksia. Sijoittaminen aurinkolämpöjärjestelmiin on siis ekologista, taloudellista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa. Keräimiä käytetään ihanteellisesti, kun prosessilämmön tuottaminen edellyttää matalaa lämpötilatasoa.

Tasokeräimet soveltuvat katoille ja keräintelineisiin asennettaviksi. Viessmannin patentoima kytkentäabsorberikerros suojaa tehokkaita tasokeräimiä ylikuumenemiselta ja pysähtymiseltä. Tyhjiöputkikeräimiemme absorberit tekevät vaikutuksen kyvyllään ottaa talteen erityisen suuri määrä aurinkoenergiaa, mikä takaa korkean hyötysuhteen. Tyhjiö tarjoaa erityisen tehokkaan lämmöneristyksen. Putkikeräimet pystyvät muuttamaan pienenkin auringonsäteilyn määrän käyttökelpoiseksi lämmöksi.

Viessmann tarjoaa täydellisiä järjestelmiä kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin. Valikoimaan kuuluu tehokkaita lämmitysjärjestelmiä monille energialähteille - kaasukondenssikattiloista kiinteistölämpöpumppuihin. Viessmannin tuotteet on suunniteltu varmistamaan taloudellinen lämmön, höyryn, jäähdytyksen ja sähkön saanti. Viessmann tukee jokaista hanketta kattavalla palveluvalikoimalla suunnittelusta ja asennuksesta aina huoltopalveluun asti. Viessmannin avulla voit lisäksi kehittää ja toteuttaa omia integroituja energiakonsepteja valmistavalle teollisuudelle, palveluntarjoajille ja teollisille sovelluksille. Jokaiseen projektiin kehitetään yksilöllisesti asiakkaalle koordinoidut komponentit ja järjestelmät yhdestä lähteestä.

Monivuotisen kokemuksemme ansiosta keskikokoisten ja teollisuuden/kaupallisten kattiloiden rakentamisesta sekä tuotantolaitoksissamme käytettävän uusimman valmistustekniikan ansiosta Viessmann takaa korkean laadun ja erottuu teknologisena suunnannäyttäjänä järjestelmäratkaisuissa. Viessmannin lämmitysjärjestelmät tunnetaan korkeasta toimintavarmuudesta ja pitkästä käyttöiästä.

Kaasukondenssikattilat teollisuudelle ja kaupan alalle

Viessmannin kaasukondenssikattiloita teollisuuteen ja kaupallisiin sovelluksiin on saatavana jopa 636 kilowatin tehoilla. Ne erottuvat edukseen erittäin taloudellisella ja luotettavalla toiminnallaan. Niillä on myös vaikuttavan pitkä käyttöikä. Lämmitysjärjestelmien korkealaatuiset komponentit on sovitettu toisiinsa ja ne toimivat saumattomasti yhdessä. Erityisen huomionarvoinen on MatriX-kaasupoltin - ruostumattomasta teräksestä valmistettu MatriX-harso takaa pitkän käyttöiän, eikä poltin ole herkkä korkeille lämpötilakuormille.

Edistyksellisen kondenssitekniikan ansiosta Viessmannin kaupallisiin sovelluksiin tarkoitetut kaasukondenssikattilat tarjoavat optimaalisen energiankäytön ja taloudellisen kulutuksen.  

Referenssejämme ympäri maailmaa

District heating
Solar

Saksan ympäristovirasto Dessaussa

Dessaun kunnallisessa rakennuksessa keskityttiin korkeaan energiatehokkuuteen. Arkkitehdit ja suunnittelijat rakensivat yhden Saksan suurimmista aurinkolämpöjärjestelmistä, jossa on 115 Viessmannin Vitosol 200-T -putkikeräintä.

Lue lisää
Commercial
Gas

SkyTower Bukarestissa

SkyTower on 137 metrin korkeudellaan Romanian korkein rakennus. Lämmöntuotannossa SkyTowerissa käytetään Viessmannin kaskadilämmitysjärjestelmää, jossa on kolme Vitomax 100-LW -yksikköä.

Lue lisää
Residential
Solar

Marco Polo-torni HafenCityssa Hampurissa

Marco Polo-tornin 55 metriä korkeaan rakennukseen toimitetaan lämmintä vettä Viessmannin aurinkolämpöjärjestelmällä, jossa on Vitosol 200-T -keräimet.

Lue lisää
Commercial
Industry
Air
Gas

Leican pääkonttori Wetzlarissa

Wetzlarissa sijaitsevan Leica-yhtiön pääkonttorin muotoilu on valloittavan ainutlaatuista. Se tuo mieleen linssit, objektiivit ja etäisyysmittarit. Viessmann täydentää kokonaisuutta innovatiivisella energiajärjestelmällä.

Lue lisää
Commercial
Gas
Solar

Saksan pörssi Eschbornissa

Saksan pörssille Eschbornissa on myönnetty LEED Platinum -sertifikaatti rakennussuunnittelunsa ansiosta. Lämpö ja sähkö tuotetaan kahdella Viessmann Vitobloc 200 -kaasulauhdutuskattilalla ja Vitosol 200-F:llä.

Lue lisää
Commercial
Industry

Mammut Sports Group AG:n logistiikkakeskus, Memmingenissä

Memmingenissä sijaitseva eurooppalainen logistiikkakeskus käyttää lämmitykseen ja jäähdytykseen uusiutuvaa energiaa. Energiakeskuksessa on kolme Viessmannin maalämpöpumppua, jotka hyödyntävät pohjaveden luonnollista lämpöä.

Lue lisää
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet