Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Viessmann Turva -lisävakuutus lämpöpumpullesi

Kuva: Shutterstock

Lisäturvavakuutus lämpöpumpullesi jopa 16-18 vuodeksi  

Ostaessasi Viesmannin lämpöpumpun ja rekisteröidessäsi sen järjestelmäämme saat viiden vuoden takuun. Tämän jälkeen voit valita Viessmann Turva -lisäturvavakuutuksen, jonka avulla saat asennuspäivästä laskettuna ilmavesilämpöpumpuille  lisävakuutuksen jopa 16 vuoteen asti, ja maalämpöpumpuille jopa 18 vuoteen asti. Viessmann tarjoaa vakuutuksen yhteistyössä ruotsalaisen Arctic Seals AB:n kanssa.  

Tulet saamaan tarjouksen lisäturvavakuutuksesta Arcticilta muutaman kuukauden päästä siitä, kun Viessmann lämpöpumppusi on asennettu ja rekisteröity.

Viessmann Turva -vakuutus täydentää kotivakuutustasi korvaamalla kotivakuutuksesi vähentämän omavastuun (jopa 600 euroon saakka) ja mahdollisen ikävähennyksen, kuitenkin enintään  lämpöpumpun ostohinnan.

Viessmann Turva -vakuutus on voimassa lämpöpumpun ostajalle tai omistajalle, mutta sen voi myös luovuttaa kolmannelle osapuolelle,  joka on myöhemmin laillisesti hankkinut kiinteistön, johon lämpöpumppu  on asennettu.

Viessmann Turva -vakuutuksen ehdot

Lisäturvavakuutus täydentää koti-, kiinteistö- tai vastaavaa vakuutustasi. Ensisijainen  vakuutuksesi korvaa korjauskustannukset konevaurion sattuessa, mutta vähentää tästä  omavastuun ja laitteen mahdollisen ikävähennyksen. Viessmann Turva -lisäturvavakuutus korvaa  omavastuun, kuitenkin enintään 600 euroon saakka ja mahdollisen ikävähennyksen, kuitenkin enintään  lämpöpumpun ostohinnan.  Lisätietoja vakuutuksesta voi kysyä sähköpostilla asiakaspalvelu@arctic.se.  Edellytyksenä vakuutuksen saamiseksi on lämpöpumpun rekisteröinti.  

  

Yhteystiedot  

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Arcticiin puhelimitse numeroon +358 942 451 661 tai sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@arctic.se

Jos et ole saanut asennuksen jälkeen vakuutuskirjettä ja lisätietoa Viessman Turva -lisävakuutuksesta, ole  ystävällisesti yhteydessä lämpöpumppusi asentajaan.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet