Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Nauti Viessmannin 5 vuoden takuusta

Rekisteröi tuote takuuta varten
Kuva: © sutadimage Konstantin / Shutterstock.com

Tuotetakuu

Lämpöpumpun valinta on erittäin tärkeä päätös. Haluat varmasti, että lämpöpumppu toimii energiatehokkaasti ja pienentää energiakustannuksiasi ja että se toimii niin kauan kuin lämmitysjärjestelmäkin. Laitteen teknologian ja komponenttien laatu on siis ehdoton edellytys. Viessmannilla hyödynnämme yli 100 vuoden ajan kehittelemäämme teknistä huippuosaamistamme. Valmistamme esimerkiksi kaikki kriittiset komponentit Viessmannin omalla tehtaalla Saksassa. Tuotteilla on 2 vuoden takuu ja rekisteröinnillä voit pidentää takuuajan 5 vuoteen.

Rekisteröithän laitteen kolmen (3) kuukauden kuluessa asennuspäivästä, jotta takuu astuu voimaan! Takuu on voimassa vain rekisteröidyille laitteille. Ilman rekisteröintiä takuuaika on 2 vuotta.

Viiden vuoden takuun päättyessä sinun on mahdollista ottaa lämpöpumpullesi vuosittainen Viessmann Turva -vakuutus. Saat jopa 18 vuoteen asti kattavan lisävakuutustarjouksen automaattisesti muutaman kuukauden kuluessa lämpöpumpun asentamisesta.

  

Tutustu viiden vuoden takuun takuuehtoihimme

Perustietoa Viessmannin takuusta

Takuu alkaa käyttöönotosta, joka tulee tehdä viimeistään 6 kuukauden kuluttua Viessmannin toimituksesta. Laite on rekisteröitävä 3 kuukauden kuluessa käyttöönotosta. Näillä takuilla pidämme kiinni sitoumuksestamme tarjota tuotteiden omistajille ja lämmitysurakoitsijoille korkealaatuisia tuotteita, jotka toimivat täydellisesti. Viessmann tarjoutuu korjaamaan laitteiden mahdolliset viat veloituksetta, jos ne johtuvat materiaali- tai valmistusvirheistä.

  

Lisävaatimukset takuuvaatimuksen tekemiselle

  • Järjestelmän ammattimainen suunnittelu ja asennus.
  • Asennuksen, huollon, tarkastuksen, kunnossapidon ja takuutyön saa tehdä ainoastaan hyväksytty lämmitysurakoitsija.
  • Tarkastus ja huolto Viessmannin huolto-ohjeiden mukaisesti.
  • Ainoastaan alkuperäisiä Viessmann-varaosia saa käyttää.
  • Laskun on oltava kokonaan maksettu  
  • Tuotteen on sijaittava ja sitä on käytettävä Suomessa.

Mitä takuu ei kata?

Tietyt viat tai vauriot eivät kuulu Viessmann-takuun piiriin. Tällaisia ovat esimerkiksi kaikki virheellisen suunnittelun tai asennuksen aiheuttamat viat tai vahingot. Sama pätee, jos on käytetty sopimattomia työkaluja, asennusvälineitä, tai polttoaineita. Myös virheelliset muutokset lämmitysjärjestelmään tai kolmannen osapuolen valmistamiin osiin voivat aiheuttaa vahinkoja, joita takuu ei kata. Samoin kuluvat osat on aina vaihdettava Viessmannin määrittelemällä tavalla. Muussa tapauksessa et voi hyödyntää Viessmann-takuun tarjoamia etuja. Näihin vikoihin kuuluvat myös ulkoisten vaikutusten, kuten pakkasen tai ukkosen aiheuttamat vauriot.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet