Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Ilmastokumppanuus FC Bayern Münchenin kanssa

Viessmann on FC Bayern Münchenin virallinen ilmastokumppani.

Urheilusponsorointi Viessmannilla

Urheilusponsoroinnilla on Viessmannilla pitkät perinteet: yritys on ollut mukana talviurheilussa jo yli 25 vuotta. Viessmann aloitti kelkkailun, talvikilpaurheilun, jossa kelkoilla ajetaan jyrkkiä rinteitä ja kaltevuuksia sisältävillä keinotekoisilla radoilla. Viessmannista on tullut olennainen osa useimpia pohjoismaisia talviurheilulajeja, joissa keskitytään mäkihyppyyn ja ampumahiihtoon. Vuodesta 2018 lähtien urheilun sponsorointivalikoimaan on lisätty myös jalkapallo.

Maailmanlaajuiset pelaajat: Viessmann ja FC Bayern

Saksan ennätysmestarin FC Bayern Münchenin sponsoroinnista on tullut tärkeä osa Viessmannin urheilutoimintaa. Näiden kahden globaalin toimijan, jotka molemmat ovat toimialojensa markkinajohtajia, kansainvälinen kumppanuus alkoi Kiinasta, jossa Viessmannista tuli FC Bayernin virallinen alueellinen kumppani vuonna 2018. Lukuisissa paikallisissa jalkapallokouluissa ja -turnauksissa on toteutettu monenlaista toimintaa.

Kumppanuuden laajentaminen

Onnistuneen kumppanuuden seurauksena Viessmann laajensi sitoutumistaan FC Bayernin kanssa Kaakkois-Aasian alueelle vuonna 2021 ja on tullut FC Bayern Münchenin viralliseksi ilmastokumppaniksi tietyissä Euroopan maissa (Ranska, Espanja, Puola, BeNeLux ja Venäjä) lämmitys-, ilmastointi-, jäähdytys- ja ilmanvaihtotekniikan aloilla. Kauden 2022/23 alusta lähtien Viessmann on laajentanut kumppanuuttaan FC Bayern Münchenin kanssa maailmanlaajuiseksi.

Sitoutuminen ilmastotavoitteisiin

Jalkapallo on maailmanlaajuinen intohimo, ja tarve pyrkiä maailmanlaajuisesti ilmastotavoitteisiin on yhä vahvemmin ihmisten mielessä. Juuri tässä kaksi vahvaa tuotemerkkiä voi antaa panoksensa intohimolla urheiluun ja parhaalla ilmastoa säästävällä teknologialla. Kumppanuuden tavoitteena on edistää resurssien käyttöä tuleville sukupolville alueella. Viessmannille uusiutuvien energiamutojen kehitys on yrityksen tarkoituksen ydin: "Luomme elintiloja tuleville sukupolville".

Allekirjoitus