Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Viessmann-lämmitysjärjestelmän hallinta sovelluksella

Kysy neuvoa asiantuntijalta

Ohjaa lämmmitystäsi sovelluksen kautta

Viessmann-sovellusten avulla voit ohjata lämmitysjärjestelmääsi kätevästi ja turvallisesti internetin kautta.  Lämmitysjärjestelmää voidaan ohjata perinteisellä tavalla termostaattia kääntämällä tai kätevästi internetin kautta. Sovellus mahdollistaa myös hyväksytyn lämmitysurakoitsijan suorittaman etähuollon. Tämän mahdollistavat älykkäät Viessmann-sovellukset, internet-liittymä ja verkkokäyttöinen laite, kuten älypuhelin tai tabletti.

ViCare termostaattiset patteriventtiilit, joita voidaan ohjata ViCare-sovelluksen ja Vitodens 333-F:n kautta.

Viessmann-sovellukset  

Järjestelmän omistajille helppokäyttöisyys on yleensä tärkein prioriteetti. Myös turvallisuuteen ja säästömahdollisuuksiin liittyvät tekijät on otettava huomioon. ViCare-lämmityksenohjaussovellus täyttää järjestelmäoperaattoreiden tärkeimmät tarpeet.  

Miten lämmitysjärjestelmä liitetään Viessmann-sovelluksiin?

  Jotta voit ohjata lämmitystäsi kätevästi ja turvallisesti, tarvitaan käyttöliittymä internetiin. Käytössä olevasta Viessmann-sovelluksesta riippuen tämä voi olla Vitoconnect tai Vitocom 100. Molemmat laitteet muodostavat yhteyden lämmityslaitteen ja sovelluksen välille. Laitteen avulla lämmityslaitetteeseen voi antaa myös etäohjauspääsyn valtuutetulle lämmityurakoitsijallesi, joka voi tehdä sille etähuollon.

Vitoconnect-internetliittymä yhdistää lämmitysjärjestelmän ViCare-sovellukseen.

Vitoconnectia käytetään yhdessä ViCare-sovelluksen kanssa omakotitalojen ja rivi- ja paritalojen talojen lämmitysjärjestelmissä.

Vitoconnectia ei tarvita kaikissa tuotteissa, joissa on Connectivity Inside (integroitu WiFi-liitäntä).

ViCare-sovellus - ohjaa lämmitystä sovelluksen kautta

Ohjaa lämmitysjärjestelmää sovelluksen kautta: ViCare-sovellus tarjoaa uusia mahdollisuuksia lämmitysjärjestelmien käyttämiseen internetin kautta. ViCare-sovelluksen graafinen käyttöliittymä on tarkoituksella pidetty yksinkertaisena. Tuloksena on täysin intuitiivinen lämmitysjärjestelmän käyttö.

Järjestelmä on suunniteltu yhden lämmityspiirin ohjaamiseen. Voit valita halutun huonelämpötilan pyyhkäisemällä ja vaihtaa vakio- ja juhlatilan ("laajennettu lämmitys") välillä näyttöä koskettamalla. Kun poistut talosta ("Away"), riittää yksi komento lämmitysjärjestelmän lämpötilan alentamiseksi ja energian säästämiseksi.

Kaikki, jotka haluavat ohjelmoida eri kytkentäajat jokaiselle päivälle, arvostavat avustajatoimintoa. Aloitusnäytön erillinen painike näyttää myös lukuisia vinkkejä energian säästämiseen.

Lataa ViCare-sovellus

Saatavana iOS:lle ja Androidille.

Lataa Vitotrol-sovellus

Saatavana iOS:lle ja Androidille.

Lataa Vitofloor-sovellus

Saatavana iOS:lle ja Androidille.

ViBooks-sovellus

Haluatko ladata tuote-esitteen PDF-tiedostona tai oletko hukannut Viessmann-lämmitysjärjestelmän käyttöohjeet? ViBooks-verkkotietokannassamme sinulla on tarvitsemasi asiakirjat nopeasti käsissäsi.

ViBooks tarjoaa tällä hetkellä pääsyn yli 30 000 asiakirjaan, mukaan lukien seuraavat asiakirjatyypit:

  • Tekniset oppaat/tietolehdet
  • Hinnastot
  • Asennus-/huolto-ohjeet
  • Vitoset-asiakirjat
  • Markkinointiesitteet
  • ja paljon muuta

Käyttäjätasot (kirjautumisen kautta) ohjaavat pääsyä eri asiakirjatyyppeihin.

Lataa ViBooks-sovellus

Saatavana iOS:lle ja Androidille.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet