Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät hotelli- ja ravintola-alalle

Kysy neuvoa asiantuntijalta
Hotel Sonnen huone 108

Etsitkö korkealaatuista lämmitysjärjestelmää sekä mahdollisimman alhaisia energiakustannuksia? Hyödy Viessmannin,   johtavan kansainvälisen lämmitys-ja viilennysjärjestelmien valmistajan, energiaa säästävistä innovaatioista.  

Optimaalinen lämmitysjärjestelmä ja energiankulutus  

Ensin tarkistamme kiinteistösi energiantarpeen ja kerromme erilaisista tavoista käyttää energiaa tehokkaasti ja kestävästi. Tavoitteena on, että vieraasi viihtyvät - ja sinulla on todellinen kustannusetu kilpailijoihin nähden.

Yksi lämmitysjärjestelmä ei aina ole optimaalinen ratkaisu. Hotelliteollisuuden vaatimukset ovat siihen liian moninaiset ja monimutkaiset. On hyvä, että sinulla on rinnallasi kumppani, joka on kattava toimittaja, kun kyse on lämmönjakelusta suurissa liikekomplekseissa. Usein oikealla lämmismuotojen yhdistelmällä voidaan saavuttaa jopa parempi energiatasapaino.

Räätälöidyt suunnittelukonseptit hotelli- ja ravintola-alalle

Hotellien lämpö- ja energiahuolto asettaa tekniikalle hyvin erityisiä vaatimuksia. Äärimmäiset kuormitushuiput ja suuri lämmön ja sähkön tarve ympäri vuoden aiheuttavat yhtä lailla suuria energiakustannuksia. Oikein suunnitellut ja taitavasti yhdistetyt räätälöidyt konseptimme vähentävät näitä kustannuksia.  

Vieraat odottavat luotettavaa lämmön ja lämpimän käyttöveden saantia ympäri vuorokauden. Optimaalinen energianhallinta on siksi välttämätöntä, jos haluat pitää kustannukset kurissa. Viessmann tarjoaa integroidulla ratkaisuvalikoimallaan ainutlaatuisen valikoiman ja yhdistelmän vaihtoehtoja kaikille energialähteille ja kulutustasoille. Tuloksena on uraauurtavia, erittäin tehokkaita energiajärjestelmiä, jotka takaavat paitsi polttoaineiden kustannusoptimaalisen käytön, myös mahdollisimman suuren toimitusvarmuuden.

Lämmitysjärjestelmän ohjaus sovelluksen avulla

Tehokkaaseen energianhallintaan kuuluu myös yksinkertainen käyttö. Kommunikointikykyinen Vicare-sovellus on elektroninen ohjausjärjestelmä lämmitysjärjestelmän taloudelliseen ja luotettavaan toimintaan.  

Viessmann-lämmitysjärjestelmän edut

  • Korkea toimintavarmuus: Kaikki komponentit on sovitettu optimaalisesti toisiinsa pitkän aikavälin luotettavaa toimintaa varten.
  • Energiatehokkuus: kustannusten vähentäminen energiatehokkuutta parantamalla.
  • Lisäjäähdytystoiminto: luonnollinen jäähdytys lämpöpumpun avulla eli täydellisen huoneilmaston saavuttamiseksi kaikkina vuodenaikoina
  • Itse tuotettu sähkö: sähkökustannusten taloudellinen optimointi
  • Parannettu elinkaariarviointi: Co2-päästöjen  vähentäminen kilpailuetuna
Räätälöity konsepti hotellin lämmöntarpeeseen.

Oikea lämmmityskumppani rinnallasi  

Tarkistamme kiinteistösi energiantarpeen ja näytämme eri tapoja käyttää energiapanosta tehokkaasti ja kestävästi. Sen jälkeen suosittelemme kumppania, joka sopii sinulle. Todellinen asiantuntija, joka tuntee hotelli- ja ravintola-alan vaatimukset ja tuo tarvitsemaasi lämmöntoimitukseen laajaa kokemusta.

Hyödynnä ilmaista asiantuntijaneuvontaamme

  1. Ota meihin yhteyttä ja varaa aika asiantuntijamme kanssa.
  2. Tulemme luoksesi ja otamme aikaa analysoidaksemme nykytilanteesi sekä lämpö- ja energiantarpeesi vaatimukset.
  3. Näytämme, missä ja miten järjestelmääsi voidaan parantaa, mistä löytyy säästöpotentiaalia ja miltä tulevaisuuden ratkaisu voisi näyttää.
  4. Löydämme oikean kumppanin, joka toteuttaa saneerauksen ammattitaitoisesti ja tarjoaa sinulle luotettavaa ja kustannustietoista tukea.

Hotel Parador, Alcalá de Henares, Espanja: historiallinen kiinteistö kohtaa nykyaikaisen hotellimukavuuden

Espanjalaiset Parador-hotellit ovat tyylikkäitä majoitusliikkeitä, jotka sijaitsevat yleensä historiallisesti merkittävillä paikoilla ja usein myös historiallisissa rakennuksissa. Erinomainen esimerkki on Espanjan Alcalá de Henaresissa sijaitseva Parador-hotelli. Täällä kaksi Vitocrossal 300 -kaasukondenssikattilaa huolehtii tehokkaasta lämmityksestä. Lämmin käyttövesi tuotetaan 80:llä Vitosol 200-TM -tyhjiöputkikeräimellä, joita huipputilanteissa tukee Vitoplex 300 -matalalämpökattila.

Victor's Residenz-Hotel, Saksa: Ranskalainen charmi kohtaa saksalaisen viihtyisyyden

Yhteensä 45 tehokasta Vitosol-aurinkopaneelia ja lämminvesivaraaja täydentävät ihanteellisesti lämmitysjärjestelmää, joka koostuu kahdesta kaasukondenssikattilasta.

Muita referenssejämme

Commercial

Sky Soho Shanghaissa

Shanghaissa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus on vaikuttava konsepti, jossa kuusi Viessmannin Vitomax 200-HW:tä toimittaa Sky Sohoon kuumaa vettä.

Lue lisää
Commercial
Industry

Mammut Sports Group AG:n logistiikkakeskus, Memmingenissä

Memmingenissä sijaitseva eurooppalainen logistiikkakeskus käyttää lämmitykseen ja jäähdytykseen uusiutuvaa energiaa. Energiakeskuksessa on kolme Viessmannin maalämpöpumppua, jotka hyödyntävät pohjaveden luonnollista lämpöä.

Lue lisää
District heating
Solar

Saksan ympäristovirasto Dessaussa

Dessaun kunnallisessa rakennuksessa keskityttiin korkeaan energiatehokkuuteen. Arkkitehdit ja suunnittelijat rakensivat yhden Saksan suurimmista aurinkolämpöjärjestelmistä, jossa on 115 Viessmannin Vitosol 200-T -putkikeräintä.

Lue lisää
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet