Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Tulevaisuudennäkymiä tarjoava ura

Lukuisten merkittävien tuotekehittelyiden ja ongelmien ratkaisun ansiosta Viessmannista on tullut lämmitysalan suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Monet Viessmannin kehittämät tuotteet ovat lämmitystekniikan merkkipaaluja.

Johtavana lämmitystekniikka-alan yrityksenä, joka on tunnettu kestävän kehityksen periaatteiden noudattajana, tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät vaikutuksen huippulaadullaan, energiatehokkuudellaan ja ympäristöystävyydellään. Olemme jo vuosikymmenten ajan valmistaneet lämpöpumppuja ja aurinkoenergiajärjestelmiä sekä erittäin vähäpäästöisiä lämmitysjärjestelmiä öljylle, kaasulle ja uusiutuville raaka-aineille. Emme tietenkään ole vielä tyytyväisiä jo saavutettuun vaan haluamme luoda uutta ja asettaa tavoitteita myös tulevaisuuteen. Se on tutkimuksemme ja kehitystyömme tavoite.

Noudatamme pitkälle aikavälille suuntautunutta ja tarkasti määriteltyä yritysstrategiaa. Tunnustamme sosiaalisen ja yhteiskunnallisen vastuumme. Työntekijämme toimivat asiakassuuntautuneesti ja avoimin mielin. Luottamus, luotettavuus ja joustavuus kuvaavat yhteistyötä. Siksi vaadimme henkilökohtaisia vahvuuksia, tavoitteita ja lahjakkuutta.

Lue lisää Viessmannista yrityksenä täältä sekä viimeisimmät ajankohtaiset uutisemme täältä.  

Listaamme kaikki Viessmann Oy:n avoinna olevat työtehtävät tällä sivustolla. Voit lisäksi tutustua Viessmann Climate Solutions SE:n lukuisiin avoimiin kansainvälisiin työmahdollisuuksiin täällä.  

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei valittavasti ole avoimia työpaikkoja.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Viessmannilla? Voit lähettää meille viestin täällä  ja katsoa lisäksi Viessmann Climate Solutions SE:n kansainväliset työmahdollisuudet.  

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet