Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Luotettava kumppanuus Viessmannin kanssa

Kuva: © A._ja_I._Kruk / Shutterstock.com

Viessmann on kehittynyt lämmitystekniikan asiantuntijasta innovatiivisten järjestelmäratkaisujen toimittajaksi. Se on merkki siitä, kuinka tärkeää meille on tulevaisuuteen katsominen ja kehittyminen. Olemme kuitenkin ylpeitä juuristamme. Tämä koskee myös menestyksekästä kumppanuuttamme lämmitysjärjestelmien asentajien kanssa, joka on kestänyt sukupolvien ajan. Olemmekin erittäin ylpeitä, että saksalainen alan kustantaja "markt intern" nimesi Viessmannin vuonna 2021 jo 16. kerran peräkkäin kauppakumppaniksi nro 1. Yhdessä kauppakumppaniemme kanssa haluamme laajentaa tätä kumppanuutta entisestään. Tällöin yhdistämme hyväksi havaitun ja testatun uuteen. Todistettu laatu, luotettavuus ja keskinäinen luottamus sekä innovatiiviset ratkaisut ja palvelut, jotka helpottavat sekä kumppaneidemme että heidän asiakkaidensa arkea,   edistävät samalla energiamurrosta.

Järjestelmäratkaisujen luominen yhdessä

Ajattelemme järjestelminä. Siksi Viessmannin lämmitys- ja energiatekniikan yksittäiset komponentit sovitetaan tehtaalla optimaalisesti yhteen. Näin ne toimivat luotettavasti ja tehokkaasti paitsi yksinään myös järjestelmänä. Tämän seurauksena myös asentajien työ helpottuu, koska yksittäisiä järjestelmäkomponentteja voidaan helposti jälkiasentaa ja laajentaa. Asennatpa sitten asiakkaallesi uuden lämmitysjärjestelmän, saneeraat olemassa olevan tai huollat järjestelmää - Viessmannin työkalut ja palvelut yhteistyökumppaneille auttavat sinua.

Edut sinulle ja asiakkaillesi

Kehitämme tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa palveluja ja työkaluja, jotka tarjoavat sekä asentajille että heidän asiakkailleen todellista lisäarvoa tarjousten laatimisesta ja komponenttien ja varaosien tilaamisesta aina käyttöönottoon ja huoltoon asti. Viessmannin kumppaniyritykset voivat hyödyntää etuja seuraavilla aloilla:

  • Tietojen tarjoaminen ja neuvonta asiakkaille ja asentajille
  • Kokonaisten järjestelmien ja varaosien suunnittelu ja hankinta.
  • Asennus ja palvelut yhteistyökumppaneille ja heidän asiakkailleen

Tiedottaminen ja neuvonta

Kumppaninamme sinulla on milloin tahansa online-yhteys yli 30 000 PDF-asiakirjaan, joissa on teknisiä tietoja tuotteista sekä voimassa olevat hinnastot. Lisäksi Viessmannin tekninen palvelu ja innovatiiviset työkalut auttavat sinua asiakkaiden neuvonnassa.  

Suunnittele ja osta

Viessmannin yhteistyökumppanina sinulla on käytössäsi lukuisia työkaluja yksittäisten komponenttien sekä kokonaisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien suunnitteluun. Näihin kuuluvat erikoissovellukset esimerkiksi lämpöpumppujen mitoittamiseen tai tarvittavan etäisyyden laskemiseen naapurikiinteistöön äänitasojen perusteella.  

Kattava kumppanuus kaikilla aloilla

Haluamme yhdessä kumppaniyritystemme kanssa muokata tulevaisuutta paremmaksi. Tämän saavuttamiseksi luotamme kattavaan kumppanuuteen. Siihen kuuluu myös tuki asentajille seuraavilla aloilla:

Tarjoamme koulutusta myyntikonttoreissamme.

Viessmann Roadshow'n ja messujen kaltaiset tapahtumat varmistavat tiiviin yhteydenpidon kauppiaisiin.

(Kuva: © SpeedKingz / Shutterstock.com)

Viessmannin yhteistyökumppaneiden tietokeskus

Viessmann-kumppaneina asentajilla on pääsy PartnerPortaliin. Siellä jaetaan innovaatioita ja uutta kehitystä, ja kaikki palvelut ja sovellukset ovat saatavilla niputettuina yhdellä kirjautumisella. Täällä voit myös seurata tilausten tilaa ja kutsua esiin tietoja online-asiakasjärjestelmistä osana seurantatoimintoa.  

Miten päästä Viessmann-kumppaniksi?

Jos olet asentaja ja haluat tulla Viessmann-kumppaniksi, voit tehdä sen verkossa muutamassa vaiheessa:

  1. Lähetä meille viesti täällä
  2. Suomen toimistomme ottaa sinuun yhteyttä.
  3. Saat käyttöoikeustiedot PartnerPortaliin.
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet