Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Usein kysytyt kysymykset Viessmannin ja Carrierin kumppanuudesta

Vastaukset asiakkaiden ja kumppaneiden useimmin esittämiin kysymyksiin.

Viessmann Climate Solutionsin ja Carrierin välisen kumppanuus voi herättää monille Viessmannin omistajille ja yhteistyökumppaneille kysymyksiä - aina yhteistyön taustoista sen vaikutuksiin. Olemme koonneet tähän artikkeliin   vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoja kumppanuudesta löytyy lehdistötiedotteestamme.

Usein kysytyt kysymykset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

Yhdistämällä Viessmann Climate Solutionsin ja Carrierin luomme yhdessä yhden maailman johtavista ilmastoratkaisuja tarjoavista yrityksistä.

Tässä fuusiossa perinteinen Viessmann-brändi säilyy ennallaan.

Myös Viessmannin vastaavat yhteyshenkilöt jatkavat edelleen.

Viessmann Climate Solutionsin kumppanit ja asiakkaat hyötyvät merkittävästi tästä uudesta kumppanuudesta:

  1. Tuotetarjonta laajenee: Viessmann Climate Solutionsin integroitua premium-tarjontaa täydennetään Carrierin ja sen alabrändien tuotteilla ja palveluilla, kuten jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisuilla, kaupallisilla lämpöpumpuilla, ilmalämpöpumpuilla, ilmastointilaitteilla sekä digitaalisilla palveluilla. Tämä kumppanuus laajentaa merkittävästi tuotevalikoimaa, jota Viessmann Climate Solutions tarjoaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.

  2. Viessmann Climate Solutions saa paremmat mahdollisuudet saada toimittajia Carrierin maailmanlaajuisen verkoston kautta. Tämä tarkoittaa, että voimme taata kumppaneillemme ja asiakkaillemme lyhyemmät toimitusajat keskipitkällä aikavälillä. Tuotteet voidaan toimittaa ja asentaa nopeammin ja odotusaika lyhenee merkittävästi. Koska valmistumisen ja asennuksen välinen aika lyhenee merkittävästi, voimme näin ollen myös edistää koko rakennuskannan hiilidioksidipäästöjen vähentämistä paljon nopeammin.

    Kumppanuus Carrierin kanssa pyrkii edistämään merkittävästi lämmitykseen siirtymistä Saksassa ja maailmanlaajuisesti erityisesti kapasiteetin lisäämisen kautta.

Viessmann Climate Solutionsin pääkonttori pysyy Allendorfissa (Eder), Saksassa. Myös Saksan tuotanto säilyy. Lämpöpumppuja valmistetaan edelleen Euroopassa Eurooppaa varten. Viessmann Climate Solutionsin nykyinen johtoryhmä, jota johtaa toimitusjohtaja Thomas Heim, jatkavat liiketoiminnan johtamista ja varmistavat näin jatkuvuuden. Samalla Viessmann Climate Solutionsin integroitua premium-tarjontaa täydennetään edelleen Carrierin tuotteilla ja palveluilla. Tämä laajentaa tuotetarjontaa merkittävästi.

Viessmann Group on edelleen itsenäinen perheyritys, joka on täysin Viessmannin yrittäjäperheen omistuksessa. Kauppa on Climate Solutions -liiketoimintayksikön osittainen myynti. Climate Solutions -liiketoimintayksikön sulautuminen Carrieriin ei vaikuta Viessmann Groupin muihin toimintoihin ja liiketoiminta-alueisiin.

Viessmannin perhe jatkaa yrittäjätoimintaansa. Tavoitteena on ottaa entistä vahvemmin huomioon toiminta-ajatus "Designing living spaces for future generations" eli elintilojen suunnittelu tuleville sukupolville, myös Climate Solution -liiketoiminnan ulkopuolella. Sen painopiste on co2-päästöjen  välttämisessä,  vähentämisessä ja  talteenotossa liittyvissä toimissa ja niiden laajentamisessa.

Ensinnäkään mikään ei muutu: Asennus- ja kauppakumppaneidemme sekä asiakkaidemme yhteyshenkilöt pysyvät samoina - he ovat jatkossakin kumppaniemme ja asiakkaidemme käytettävissä tavalliseen tapaan.

Kumppanuus ei myöskään muuta nykyisten sopimusten voimassaoloa eikä vaikuta nykyisiin toimitusprosesseihin. Jo olemassa olevat ja osittain toimitetut tilaukset toimitetaan edelleen, ja uusia tilauksia voidaan tehdä tavalliseen tapaan.

Totta kai pidämme edelleen kiinni takuulupauksistamme ja varmistamme varaosien jatkuvan toimituksen.

Lisäksi asennus- ja kauppakumppaneidemme yhteyshenkilöt pysyvät samoina - he ovat jatkossakin kumppaniemme käytettävissä totuttuun tapaan.

Carrier odottaa Euroopassa merkittävää kasvua ilmastoratkaisujen osalta asuin- ja kaupallisilla segmenteillä. Kaupan toteutumisen jälkeen Viessmann Climate Solutionsista tulee Carrierin Euroopan kasvustrategian keskeinen veturi. Tämä tarkoittaa, että Saksan, Itävallan ja Sveitsin markkinat ovat merkityksellisemmät kuin koskaan.

Kumppanuus Carrierin kanssa ei muuta nykyisten sopimusten voimassaoloa, eikä sillä ole vaikutusta nykyisiin toimitusprosesseihin, takuuseen ja palveluun. Tehdyt tilaukset ja osittain toimitetut tilaukset toimitetaan edelleen normaalisti, ja uusia tilauksia voi tehdä normaalisti.

Eurooppalaisten lämpöpumppujen vientiä Yhdysvaltoihin ei ole suunnitteilla. Lämpöpumput valmistetaan Euroopassa Eurooppaa varten. Carrierin kanssa solmitun kumppanuuden ansiosta pystymme lisäämään lämpöpumppujen tuotantokapasiteettiamme ja siten edistämään merkittävästi lämmitykseen siirtymistä Saksassa ja maailmanlaajuisesti. Pystymme tuottamaan enemmän ja nopeammin ja pystymme siten toimittamaan paremmin ja nopeammin.

Ei, päinvastoin: Viessmann sitoutuu muun muassa paljon enemmän ilmastonsuojeluun ja co2-päästöjen vähentämiseen,  talteenottoon, poistoon ja optimointiin liittyviin ratkaisuihin, tuotteisiin ja palveluihin. Premium-tuotteidemme laatuvaatimus pysyy korkeana - ja Carrier seisoo tämän lupauksen takana.

Maailmanlaajuinen energiamurros voidaan hallita onnistuneesti vain, jos yritykset ajattelevat, toimivat ja tekevät yhteistyötä maailmanlaajuisesti. Yhdistämällä voimamme Carrierin kanssa viemme panoksemme rakennusalan hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi seuraavalle tasolle: se on entistä merkityksellisempää ja laajempaa maailmanlaajuisesti.

Kumppanuus Carrierin kanssa tähtää parempiin ja nopeampiin tuloksiin erityisesti lämpöpumppujen tuotantokapasiteettia lisäämällä, mikä edistää merkittävästi lämpöalan siirtymää. Lisäksi kansainvälinen kumppanuus johtaa laajempaan ratkaisuvalikoimaan asiakkaillemme.

Lopputulos on seuraava: Viessmann Climate Solutionsin 10 700 perheenjäsentä vahvistuvat entisestään Carrierin kanssa solmitun kumppanuuden myötä, jolloin ne voivat antaa entistä suuremman ja nopeamman panoksensa rakennusten energiamurroksen onnistumiseen Saksassa ja Euroopassa.

Viessmann Climate Solutionsin ja Carrier Global Corporationin yhdistyminen ei vaikuta aiempiin tietosuojaselosteiden tietosuojasitoumuksiin. Mahdollisia potentiaalisia ostajaehdokkaita, asiakkaita tai käyttäjiä koskevia tietoja ei erityisesti siirretä tuleville tytäryhtiöille tai emoyhtiölle Yhdysvalloissa tai muissa, myös Euroopan maissa - ilman, että tietosuojaa on tarkistettu etukäteen ja että kaikki tätä varten tarvittavat oikeudelliset vaatimukset on täytetty. Tätä varten tarvittaviin toimenpiteisiin kuuluvat käyttötarkoituksesta ja vastaanottajasta riippuen vastaavat sopimukset pelkistä tarkastuksista / tietojen siirrosta / käsittelystä EU:n ja Yhdysvaltojen tai kolmansien maiden sekä EU:n alueella sijaitsevien yritysten toimesta tai näihin maihin tai kolmansiin maihin, tiedotusvelvoitteiden täyttäminen ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, rekisteröidyn muiden oikeuksien täyttäminen eurooppalaisen lainsäätäjän asettamien edellytysten mukaisesti.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet