Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Carrier sai päätökseen Viessmann Climate Solutionsin yritysoston

Yritysosto on merkittävä virstanpylväs Carrierin muutoksessa älykkäiden ilmasto- ja energiaratkaisujen maailmanlaajuiseksi johtajaksi.

PALM BEACH GARDENS, Florida., 2. tammikuuta 2024 - Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) ilmoitti tänään, että se on saanut päätökseen Viessmann Climate Solutionsin oston Viessmann Groupilta. Kauppa on jälleen yksi merkittävä askel eteenpäin Carrierin portfoliomuutoksessa ja vahvistaa entisestään yhtiön maailmanlaajuista johtoasemaa älykkäiden ilmasto- ja energiaratkaisujen alalla.

Yhdistyminen lisää Carrierin nykyiseen portfolioon ensiluokkaisen tuotemerkin, jolla on erilainen suoran asennuksen toimintamalli, sekä erittäin tehokkaiden ja uusiutuvien ilmastoratkaisujen toimittajan, jolla on yli 100 vuoden kokemus innovoinnista ja kestävästä kehityksestä. Viessmann Climate Solutionsin erittäin lahjakkaat 12 000 tiimin jäsentä vahvistavat entisestään Carrierin asemaa maailman johtavana LVI-toimittajana ja tuovat Carrierille nyt aseman nopeasti kasvavalla asuin- ja pienten ja keskisuurten kaupallisten tilojen (Residential and Light Commercial, RLC)   alalla Euroopassa. Thomas Heim, joka aiemmin johti Viessmann Climate Solutions -liiketoimintaa, tulee johtamaan Carrierin RLC HVAC -liiketoimintaa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, johon kuuluvat Viessmann Climate Solutions ja Carrierin RLC-liiketoiminta kyseisellä alueella, mukaan lukien Riello.

"Yhdistyminen Viessmann Climate Solutionsin kanssa luo alan kattavimman ja eriytyneimmän kestävän ilmastoteknologian ja -palvelujen kokonaisuuden", sanoo Carrierin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja David Gitlin. "Kauppa, johon kuuluu myös suunniteltu Fire & Security- ja Commercial Refrigeration -liiketoimintojemme irtautuminen, muuttaa Carrierin liiketoiminnan entistä voimakkaammin kasvavaksi liiketoiminnaksi, jolla on selkeä painopiste ja fokus älykkäiden ilmasto- ja energiaratkaisujen maailmanlaajuiseen johtajuuteen."

Viessmann Groupin toimitusjohtaja Max Viessmann liittyy välittömästi Carrierin hallitukseen. "Odotan innolla tiivistä yhteistyötä Daven ja hänen johtoryhmänsä sekä muiden hallituksen jäsenten kanssa, jotta voimme rakentaa tulevaisuuden kannalta varman, aidosti globaalin ilmastomestarin", Viessmann sanoi. "En voisi olla enempää innoissani tästä yhdistymisestä, joka luo täydellisen pohjan kasvumahdollisuuksien hyödyntämiselle ja vaikutusten maksimoimiselle tuleville sukupolville."

Viessmann Climate Solutionsin lisääminen tuo Carrierille aseman digitaalisena, skaalautuvana, kokonaisvaltaisesti kestäviin ilmasto- ja energiaratkaisuihin erikoistuneena toimittajana, joka vastaa kaikkiin kodin lämmitys-, jäähdytys-, uusiutuvien energialähteiden, aurinkosähkön, akkujen ja energianhallinnan tarpeisiin.

Tietoa Carrierista

Carrier Global Corporation, älykkäiden ilmasto- ja energiaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja, on sitoutunut luomaan ratkaisuja, joilla on merkitystä ihmisille ja planeetallemme tulevien sukupolvien ajan. Olemme alusta alkaen johtaneet uusien teknologioiden ja täysin uusien toimialojen keksimistä. Nykyään olemme edelleen johtavassa asemassa, koska meillä on maailmanluokan, monipuolinen työvoima, joka asettaa asiakkaan kaiken toimintamme keskiöön. Lisätietoja saat osoitteesta corporate.carrier.com tai seuraamalla Carrieria sosiaalisessa mediassa osoitteessa @Carrier.

###

Varoituslausuma

Tämä tiedonanto sisältää lausumia, jotka ovat arvopaperilainsäädännön mukaisia "tulevaisuutta koskevia lausumia" siltä osin kuin ne eivät ole historiallisia tai nykyisiä tosiseikkoja koskevia lausumia. Näiden tulevaisuutta koskevien lausumien tarkoituksena on esittää johdon tämänhetkiset odotukset tai suunnitelmat Carrierin tulevasta operatiivisesta ja taloudellisesta suorituskyvystä, jotka perustuvat oletuksiin, joiden uskotaan tällä hetkellä olevan voimassa.  Tulevaisuutta koskevat lausumat voidaan tunnistaa sellaisista sanoista kuin "uskoa", "odottaa", "odotukset", "suunnitelmat", "strategia", "tulevaisuudennäkymät", "arvio", "projekti", "tavoite", "ennakoida", "tulee", "pitäisi", "nähdä", "ohjeistus" ,"näkymät", "luottavainen", "skenaario" ja muut samankaltaiset sanat, kun puhutaan tulevasta operatiivisesta tai taloudellisesta tuloksesta. Tulevaisuutta koskeviin lausumiin voi sisältyä muun muassa lausumia, jotka liittyvät portfoliomuutostransaktioiden odotettuihin vaikutuksiin ja hyötyihin, mukaan lukien Viessmann Climate Solutionsin osto ja integrointi, Carrierin suunnitelmiin, strategioihin tai transaktioihin, sekä muita lausumia, jotka eivät ole historiallisia tosiasioita. Kaikkiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin liittyy riskejä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset poikkeavat olennaisesti tulevaisuutta koskevissa lausumissa ilmaistuista tai oletetuista. Lisätietoja tekijöistä, jotka voivat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset poikkeavat olennaisesti tulevaisuutta koskevissa lausunnoissa esitetyistä, on saatavilla Carrierin lomakkeilla 10-K, 10-Q ja 8-K laadituissa raporteissa, jotka on ajoittain jätetty tai toimitettu Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavalvojalle (U.S. Securities and Exchange Commission). Mikä tahansa tulevaisuutta koskeva lausuma koskee vain sitä päivää, jona se on annettu, eikä Carrier ota mitään velvollisuutta päivittää tai tarkistaa tällaista lausumaa uuden tiedon, tulevien tapahtumien tai muiden seikkojen johdosta, paitsi sovellettavan lain edellyttämällä tavalla.

CARR-IR

Yhteyshenkilö:  

Sijoittajasuhteet
Sam Pearlstein
561-365-2251
Sam.Pearlstein@Carrier.com

Tiedotusvälineiden tiedustelut
Ashley Barrie
860-416-3657
Ashley.Barrie@Carrier.com

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet