Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Maalämpöpumppu lämmittää Maria Huntingtonin kotia Lempäälässä

Yleisurheilija Maria Huntington valitsi 350m2 unelmataloonsa Lempäälään lämmitysmuodoksi Viessmannin luotettavan Vitocal-maalämpöpumpun, jota voi ohjata etänä ViCare-sovelluksella.

Kuvassa Viessmannin Vitocal 250-G maalämpöpumppu.

Lämmitysmuotona maalämpö

Yleisurheilija Maria Huntington rakentaa  puolisonsa kanssa  350m2 hirsitaloa joenvarsitontille Lempäälään.

Huntingtonin mukaan oli itsestään selvää valita lämmitysmuodoksi maalämpö sen helppouden ja edullisten käyttökustannusten vuoksi, sillä lämmitettävää pinta-alaa suuressa hirsitalossa riittää ja energian hinta on kallistunut viime aikoina.  

Maalämpöpumpulle tarvittava porakaivo piti joenvarsitontilla porata 250 metriin saakka maaperästä johtuen, mutta porauksen  kokonaiskustannuksia ylimääräiset metrit eivät juurikaan nostaneet.  

Katso alla oleva video Maria Huntingtonin taloprojektista ja lämmitys ja -viilennysratkaisuista:

Vastaavia referenssejä

Residential
Solar

Marco Polo-torni HafenCityssa Hampurissa

Marco Polo-tornin 55 metriä korkeaan rakennukseen toimitetaan lämmintä vettä Viessmannin aurinkolämpöjärjestelmällä, jossa on Vitosol 200-T -keräimet.

Lue lisää
Commercial
Industry
Air
Gas

Leican pääkonttori Wetzlarissa

Wetzlarissa sijaitsevan Leica-yhtiön pääkonttorin muotoilu on valloittavan ainutlaatuista. Se tuo mieleen linssit, objektiivit ja etäisyysmittarit. Viessmann täydentää kokonaisuutta innovatiivisella energiajärjestelmällä.

Lue lisää
Commercial
Residential
Air
Electricity

Lotte World Tower Soulissa, Etelä-Koreassa

Lotte World Tower sijaitsee kaupungin keskustassa, ja siellä on asuntoja, toimistoja, kauppoja ja ravintoloita. Ilmastoystävällinen energiahuolto tulee 12 suuresta Viessmann-lämpöpumpusta.

Lue lisää
Commercial
Industry

Mammut Sports Group AG:n logistiikkakeskus, Memmingenissä

Memmingenissä sijaitseva eurooppalainen logistiikkakeskus käyttää lämmitykseen ja jäähdytykseen uusiutuvaa energiaa. Energiakeskuksessa on kolme Viessmannin maalämpöpumppua, jotka hyödyntävät pohjaveden luonnollista lämpöä.

Lue lisää
Commercial
Gas
Solar

Saksan pörssi Eschbornissa

Saksan pörssille Eschbornissa on myönnetty LEED Platinum -sertifikaatti rakennussuunnittelunsa ansiosta. Lämpö ja sähkö tuotetaan kahdella Viessmann Vitobloc 200 -kaasulauhdutuskattilalla ja Vitosol 200-F:llä.

Lue lisää
Commercial

Sky Soho Shanghaissa

Shanghaissa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus on vaikuttava konsepti, jossa kuusi Viessmannin Vitomax 200-HW:tä toimittaa Sky Sohoon kuumaa vettä.

Lue lisää
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet