Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Älyteknologia ja muita palveluita

Kysy neuvoa asiantuntijalta
Viessmann Vitodens 050-W - ohjaus ViCare-sovelluksella

Käytä energiaa tehokkaasti ja lisää samalla asumismukavuutta. Viessmannin älyteknologia mahdollistaa juuri tämän. Ne yhdistävät saumattomasti tuotteet, digitaaliset palvelut ja energianhallintajärjestelmät, jopa Viessmannin oman tuotevalikoiman ulkopuolelta. Tämä tekee Viessmannista älykkäiden ratkaisujen tarjoajan niin loppukäyttäjille kuin yhteistyökumppaneillekin, mikä helpottaa jokapäiväistä elämää ja auttaa samalla tunnistamaan ja hyödyntämään mahdollisia säästöjä. Nämä ovat avainkohtia tavoitteemme saavuttamiseksi: elintilojen muokkaaminen tuleville sukupolville.

Älykoti: lämmitysjärjestelmän integrointi  

Talotekniikan älykkäällä verkottamisella on monia etuja. Automatisoidut prosessit ja älypuhelimen tai tabletin kautta tapahtuva ohjaus lisäävät mukavuutta merkittävästi. Smart Home tarjoaa myös energiansäästöpotentiaalia. Potentiaali on erityisen suuri lämmitystekniikan osalta. Tämä johtuu siitä, että merkittävä osa kotitalouksien energiankulutuksesta kuluu lämmön tuottamiseen. Nykyaikaiset Viessmannin lämmitysjärjestelmät on suunniteltu käytettäväksi älykodissa. Niitä voidaan ohjata sovelluksen kautta, ne voidaan asettaa energiansäästötiloihin ja pitää asukkaat ja ammattilaiset ajan tasalla teknisestä tilasta.

Suurempi tehokkuus energianhallinnan avulla

Viessmann Energy Managementin avulla voit seurata kodin energiavirtoja reaaliajassa. Näin sähkö- ja lämpösähköjärjestelmien omistajat voivat seurata omaa sähköntuotantoaan ja kulutustaan ja optimoidun toiminnan mahdollisuudet voidaan helpommin havaita ja hyödyntää. Energianhallinta on käytettävissä Viessmann ViCare -sovelluksen kautta. Sovellus näyttää käyttäjälle tietoja, kuten nykyisen omavaraisuuden ja omakulutuksen sekä sen, kuinka paljon hiilidioksidipäästöjä energiajärjestelmä tuottaa ja säästää.

Viessmann One Base

One Base mahdollistaa kaikkien Viessmann-järjestelmien ja Smart Home -ratkaisujen saumattoman yhdistämisen yhdeksi ilmasto- ja energiaratkaisuksi. Myös myöhempi laajentaminen on mahdollista ongelmitta, esimerkiksi integroimalla lisätuotteita, digitaalisia Viessmann-palveluja tai päivityksiä. Tämä tekee One Base -järjestelmästä erityisen tulevaisuudenkestävän ja kätevän.  

Älykotiratkaisujen kehittäjille

Viessmannin API (Application Programming Interface) mahdollistaa eri alojen loppukäyttäjille ja yrityksille pääsyn laajaan valikoimaan Viessmannin lämmitysjärjestelmän tietoja, jotta he voivat kehittää omia älykotiratkaisujaan tai integroida ne kolmannen osapuolen sovelluksiin.

API:n avulla kehittäjät voivat luoda ratkaisuja, jotka lisäävät asumismukavuutta ja hyvinvointia ja auttavat samalla luomaan tulevaisuuden asuintiloja. Näiden tietojen antaminen asiakkaidemme ja kumppaneidemme käyttöön vahvistaa Viessmannin mottoa "co-creation".

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet