Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Energiatehokas lämmitysjärjestelmä kaupan ja teollisuuden tarpeisiin

Kysy neuvoa asiantuntijalta
Kuva: © Thorsten Arendt

Räätälöityjä lämmitysjärjestelmäratkaisuja kaupan alalle ja teollisuudelle

Monimutkaisiin energiakeskuksiin kohdistuu nykyään lukuisia vaatimuksia. Puhtaan ja tehokkaan energiantuotannon lisäksi on tärkeää myös korkea toimintavarmuus ja järjestelmän käytettävyys. Räätälöityjen, uusiutuviin energialähteisiin perustuvien hajautettujen lämmitys- ja energiajärjestelmien avulla Viessmann tarjoaa oikean järjestelmäratkaisun kaikkiin vaatimuksiin.

Vitoplex 300 matalalämpötilakattila

Oikeiden ratkaisujen tarjoaminen kaupan ja teollisuuden energiakeskuksille asetettuihin tiukkoihin vaatimuksiin edellyttää komponenttien ja järjestelmien optimaalista yhteensovittamista. Viessmann tarjoaa laajan palveluvalikoiman aina suunnittelusta ja projektin tuesta järjestelmän asennuksen jälkeiseen huoltoon. Tuotevalikoima sisältää erilaisia energialähteitä ja tehovaiheita sekä projektikohtaisia mukautuksia.

Yksityiskohtaisia tietoja löydät kohdasta "Ratkaisuja teollisuuden ja kaupan alalle".

Ratkaisuja hotelli- ja ravintola-alalle

Frankenbergin Hotel Sonnen huone 108

Hotelli- ja ravintola-alan lämpö- ja energiahuolto asettaa tekniikalle hyvin erityisiä vaatimuksia. Äärimmäiset kuormitushuiput ja suuret lämpö- ja energiantarpeet ympäri vuoden vaikuttavat merkittävästi energiakustannuksiin. Optimaalinen energianhallinta on siksi olennaisen tärkeää. Viessmannin kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla lämpö- ja energiahuolto suunnitellaan ja toteutetaan yhtä kokonaisvaltaisesti.

Yksityiskohtaista tietoa kustannustehokkaasta projektitoteutuksesta Viessmannin kanssa löytyy sivulta  Energiajärjestelmät hotelli- ja ravintola-alalle.

Kansainväliset referenssimme  

Saadaksesi ensivaikutelman erilaisista hankkeista, joita Viessmann on toteuttanut ja tukenut, on parasta käyttää sivua referenssihankkeistamme. Saat yksityiskohtaista tietoa hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä järjestelmien teknisistä yksityiskohdista. Voit muun muassa suodattaa järjestelmiä sovellusalueen ja energialähteiden mukaan ja kerätä näin alustavia ideoita omaa projektiasi varten.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet