Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Energiatehokas lämmitysjärjestelmä: tietoa suunnittelijoille ja arkkitehdeille

(Kuva: © djrandco / Shutterstock.com)

Energiajärjestelmiä koskevat lakisääteiset vaatimukset lisääntyvät ja niiden monimutkaisuus lisääntyy. Kattava suunnittelu on sen vuoksi olennaisen tärkeää uusien rakennus- ja saneeraushankkeiden sujuvuuden kannalta. Viessmann luo optimaaliset olosuhteet suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Teknisellä tasolla tarjoamme innovatiivisiä järjestelmäratkaisuja, joiden komponentit toimivat optimaalisesti yhteen. Lisäksi Viessmann tarjoaa aina päteviä neuvoja, jos konsultointi on tarpeellista. Tarjoamme tukea koko projektin ajan - suunnittelun alusta aina valitun energiaratkaisun käyttöönottoon asti. Laajan palveluvalikoimamme lisäksi käytämme myös innovatiivisia suunnittelutyökaluja.

Tietoa arkkitehdeille

Kuva: © VOJTa Herout / Shutterstock.com

Projektin koosta riippumatta arkkitehdit ovat asiakkaiden ensimmäinen yhteyshenkilö. He ovat myös vastuussa suunnittelun, teknisten ja ekologisten vaatimusten täyttämisestä. Tämä on monimutkainen toiminta-alue, jossa Viessmann voi auttaa. Räätälöityjen järjestelmäratkaisujen lisäksi asuin-, liike-, teollisuus- ja kunnallisiin rakennuksiin, tarjoamme arkkitehdeille kattavan tietopaketin. Referensseistämme voi nähdä toteutettuja projekteja arkkitehdin näkökulmasta.

Yhteystiedot suunnitteluinsinööreille

Viessmannin toimipisteillä ovat tiiviisti verkostoitunut palvelu-, neuvonta- ja koulutusverkosto. Ne ovat myös suunnitteluinsinöörien ensimmäinen yhteyspiste. Löydät Suomen myyntikonttorimme yhteystiedot täältä.

Referenssejämme ympäri maailmaa

Residential
Solar

Marco Polo-torni HafenCityssa Hampurissa

Marco Polo-tornin 55 metriä korkeaan rakennukseen toimitetaan lämmintä vettä Viessmannin aurinkolämpöjärjestelmällä, jossa on Vitosol 200-T -keräimet.

Lue lisää
Commercial
Industry

Mammut Sports Group AG:n logistiikkakeskus, Memmingenissä

Memmingenissä sijaitseva eurooppalainen logistiikkakeskus käyttää lämmitykseen ja jäähdytykseen uusiutuvaa energiaa. Energiakeskuksessa on kolme Viessmannin maalämpöpumppua, jotka hyödyntävät pohjaveden luonnollista lämpöä.

Lue lisää
Commercial

Sky Soho Shanghaissa

Shanghaissa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus on vaikuttava konsepti, jossa kuusi Viessmannin Vitomax 200-HW:tä toimittaa Sky Sohoon kuumaa vettä.

Lue lisää
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet