Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Lämpöpumppu-tuotehaku

Aloita tuotehaku
Kuva: © Syda Productions / Shutterstock.com

Viessmann on edustanut innovatiivista lämmitystekniikkaa jo yli 100 vuoden ajan. Tekninen kehitys on aina ollut olennainen osa DNA:tamme. Tästä kertoo myös se, miten tuotevalikoimamme on muuttunut. Kun ennen keskityimme perinteisiin lämmöntuottajiin, kuten kaasu- ja öljylämmitysjärjestelmiin, nykyään keskiössä ovat tehokkaat järjestelmäratkaisut lämmitykseen, jäähdytykseen, ilmanvaihtoon ja energiantuotantoon. Uusiutuvan energian kasvava merkitys ilmastohaasteisiin vastaamisessa on myös tärkeä osa tätä kehitystä. Valmistajana olemme tietoisia vastuustamme. Tästä syystä keskitymme entistä enemmän uusiutuviin energialähteisiin kehittäessämme uusia Viessmann-tuotteita. Tuotehakupalvelun avulla tarjoamme sinulle työkalun, jonka avulla voit navigoida kasvavassa tuotevalikoimassa ja löytää nopeammin tarpeisiisi räätälöidyn järjestelmän.

Muutama askel uuteen lämmitysjärjestelmään

Täydellinen ratkaisu uudisrakentamiseen tai olemassa olevan lämmitysjärjestelmän täydentämiseen vaikuttavat monet tekijät. Rakennuksen rakenteellisten olosuhteiden ja energiatehokkuuden lisäksi asiaan vaikuttavat myös energiatehokkuus, investointikustannukset ja käyttökustannukset. Tuotehauassamme otetaan nämä kaikki seikat huomioon. Tämä työkalu näyttää sinulle muutamalla klikkauksella Viessmann-tuotteet, jotka mielestämme sopivat tarpeisiisi. Laajat tekniset ennakkotiedot eivät ole tarpeen. Jos haluat haun jälkeen tietää lisää tuotesuosituksistamme, voit lähettää suoran pyynnön sitoutumattomasta konsultaatiosta.

Tämä ei voisi olla yksinkertaisempaa

  1. Vastaa muutamaan kysymykseen
  2. Saat tuotesuositukset
  3. Pyydä maksutonta konsultaatiota

Yksilölliset järjestelmäratkaisut

Viessmann asettaa korkeat laatuvaatimukset kaikille tuotteilleen. Tähän kuuluu sen varmistaminen, että ne ovat optimaalisesti yhteensopivia ja että ne voidaan yhdistää toisiinsa järjestelmäratkaisuiksi. Ei ole väliä, mistä sovellusalueesta on kyse. Viessmannin tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja niin asuinrakennuksiin kuin kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Energiatehokkaisiin uusiin rakennuksiin tarkoitettujen järjestelmien lisäksi tarjolla on vaihtoehtoja myös vanhempiin olemassa oleviin rakennuksiin. Digitaaliset palvelumme takaavat korkean käyttömukavuuden sekä yksinkertaisen ja tehokkaan energianhallinnan. Viessmann-tuotteet yhdellä silmäyksellä:

Lämmitys ympäristöystävällisellä energialla

Lämpöpumput käyttävät ilmasta, maasta tai vedestä vapaasti saatavaa energiaa tilojen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Tämä on energiatehokasta ja ilmastoystävällistä - varsinkin jos toimintaan tarvittava sähkö saadaan paikan päällä olevasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Lämmitys kaasulla

Kehittyneen kondenssitekniikan ansiosta fossiilisia polttoaineita maakaasua ja nestekaasua käytetään erityisen tehokkaasti. Viessmannin kaasulämmitysjärjestelmät mukautuvat myös automaattisesti eri kaasutyyppeihin. Lisäksi sekä biokaasun että vedyn sekoitukset ovat mahdollisia.

Sähkön tuottaminen aurinkoenergialla

Jos katon suuntaus on oikea ja omavaraisuus on suhteellisen suuri, esimerkiksi jos rakennuksessa on sähköön perustuva lämmitysjärjestelmä, aurinkosähköjärjestelmä on erityisen kannattava.  

Lämmön tuottaminen aurinkoenergialla

Aurinkolämpöenergialla tuotettua energiaa voidaan käyttää käyttöveden lämmitykseen tai keskuslämmityksen varaajan tukena. Aurinkolämpöjärjestelmät täydentävät nykyisiä lämmitysjärjestelmiä ja vähentävät sekä energiakustannuksia että päästöjä.

Lämmitysenergian ja lämpimän veden varastointi

Viessmannin käyttövedenvaraajat  mahdollistavat keskitetyn ja hajautetun käyttöveden saannin. Käyttövesivaraajat varmistavat lämpimän veden tarvelähtöisen toimituksen, kun taas puskurivaraajat lisäävät lämmitysjärjestelmien tehokkuutta.

Kohdennettu haku Viessmann-tuotteille ja konsultoinnille

Kuva: © LightField Studios / Shutterstock.com

Jos olet jo tutkinut asiaa ja tiedät,  mikä lämmitysjärjestelmä sopii juuri sinun tarpeeseesi, suosittelemme katsomaan  tuoteluetteloamme. Siellä voit suodattaa tuotteitamme tiettyjen kriteerien, kuten energialähteen, mukaan. Eri Viessmann-tuotteiden sivuilta saat myös kattavat tiedot teknisistä tiedoista, mahdollisista käyttöalueista ja toiminnasta. Yksilöllisen tilanteesi suunnittelua varten kauppakumppanimme ovat yhteyshenkilösi. He etsivät yhdessä kanssasi oikeat Viessmann-tuotteet ja huolehtivat asennuksesta ja tarvittaessa järjestelmän myöhemmästä huollosta.

Vinkkejä lämmitykseen ja energiansäästöön

Viessmann-tuotteista annettavan kattavan tiedon lisäksi tarjoamme sinulle myös lukuisia oppaita lämmityksestä ja energian säästämisestä. Löydät hyödyllisiä vinkkejä muun muassa täältä:

Älykkäitä energiaratkaisuja kotiisi

Viessmann-tuotteet on suunniteltu toimimaan järjestelmänä. Energian optimaaliseen käyttöön ja korkean mukavuustason varmistamiseen tarjoamme erilaisia älykkäitä teknologioita energianhallintaan. Viessmann-sovellusten avulla voit esimerkiksi seurata kulutusta ja huoneilmastoa ja ohjata lämmitysjärjestelmääsi älypuhelimella.  

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet