Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Vähennä päästöjä ja energiakustannuksia

Kysy neuvoa asiantuntijalta
(Kuva: © lovelyday12 / Shutterstock.com)

Energiankulutus ja ilmasto

Lämmityksen osuus yksityistalouksien kokonaisenergiankulutuksesta on suuri. Hallituksen lukujen mukaan se on yli kaksi kolmasosaa. Siksi energiatehokkuus on erityisen tärkeää tällä alalla. Se auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään päästöjä ja energiakustannuksia. Aiheet ovat ajankohtaisempia kuin koskaan. Auttaaksemme sinua säästämään energiaa ja vaikuttamaan yhdessä, keräsimme yhteen  hyödyllisiä energiansäästövinkkejä ja -ratkaisuja.

Kuinka lisäät energiatehokkuutta?

Artikkeleissamme keroomme, miten lämmityksen energiatehokkuutta voidaan parantaa asianmukaisilla toimenpiteillä - aina lämmitystermostaattien säätämisestä hydrauliseen tasapainotukseen. Sen lisäksi saat vinkkejä siitä, miten voit tehdä oman kotitaloutesi arjesta energiatehokkaampaa, säästää arvokkaita resursseja ja samalla vähentää kustannuksia.

Ratkaisut ja toimenpiteet energiatehokkuuden parantamiseksi

Ymmärrä oma vaikutuksesi ilmastoon ja ryhdy asianmukaisiin toimiin sen muokkaamiseksi myönteiseen suuntaan. Viessmannin ratkaisut tekevät tästä entistä helpompaa. Lämmitys- ja ilmastointitekniikan älykäs yhdistäminen ei ainoastaan lisää viihtyvyyttä, vaan auttaa myös tunnistamaan ja hyödyntämään mahdollisia säästöjä. Mutta myös oman kodin ulkopuolella on keinoja auttaa ilmastoa. Lue lisää konkreettisista toimista.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet