Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Energiajärjestelmiä jokaiselle toimialalle

Kysy neuvoa asiantuntijalta

Viessmannilla on oikea energiajärjestelmä jokaiseen käyttötarkoitukseen, olipa kyseessä sitten omakotitalo, terveyskeskus tai kokonainen asuinkompleksi.

Energiajärjestelmät ja -ratkaisut kaikille teollisuuden aloille

Viessmann on jo yli 100 vuoden ajan tarjonnut lämmitysratkaisuja lähes kaikkiin tarpeisiin. Digitalisaatio ja energiamurros ovat johtaneet siihen, että olemme muuttuneet puhtaasta lämmitystekniikan valmistajasta koko asuintilan ratkaisujen tarjoajaksi - sekä sisällä että ulkona. Tarjoamamme kokonaisvaltainen ratkaisuvalikoima on osoitus innovatiivisesta ja tehokkaasta tekniikasta parhaimmillaan. Konsultoinnista suunnitteluun ja huollosta laskutusmalleihin olemme luotettava kumppani, kun on kyse oikean ratkaisun löytämisestä sinulle.

Olipa kyseessä sitten omakotitalo, terveyskeskus tai kokonainen asuinkompleksi, vaatimukset ja eritelmät ovat yhä suurempia ja tiukempia. Niiden kaikkien täyttäminen edellyttää jatkuvaa tiedonvaihtoa, tarvittavan asiantuntemuksen päivittämistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, ja me Viessmannilla teemme kaiken tämän ja paljon muuta. Seuraavassa on katsaus eri aloihin, joilla olemme olleet luotettava kumppani jo vuosien ajan.

Järjestelmäratkaisut eri aloille

Palvelumme yhdellä silmäyksellä

Monimutkaisten energiakeskusten on nykyään täytettävä useita vaatimuksia. Tämä pätee erityisesti silloin, kun energiajärjestelmää modernisoidaan. Hankkeen onnistunut toteutus riippuu paitsi puhtaasta ja tehokkaasta energiantuotannosta, mutta myös korkeasta toimintavarmuudesta ja järjestelmän käytettävyydestä. Viessmann täyttää nämä vaatimukset räätälöidyillä ratkaisuilla. Siihen kuuluu asiantuntevaa neuvontaa, kattava palveluvalikoima sekä luotettavia ja kestäviä tuotteita, jotka takaavat taloudellisen ja tulevaisuudenkestävän energiahuollon.

Räätälöity suunnittelu ja toteutus

Energiajärjestelmään tai lämpölaitokseen tehtävään investointiin liittyy yleensä lisähankkeita. Tarkat ja yksityiskohtaiset suunnitelmat ovat välttämättömiä, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Viessmannin suunnittelu- ja myyntitiimien laaja kokemus varmistaa, että tarvittavat toimenpiteet tunnistetaan ja asiakkaalle suunnitellaan juuri oikea järjestelmä.

Viessmann käsittelee kaikkia projekteja yksilöllisesti, ja suunnittelukonseptin jokainen osa-alue on hiottu. Koordinointi kaikkien teknisten osastojen kanssa järjestelmän rakennusvaiheessa takaa oikea-aikaisen toimituksen ja asennuksen. Kaikkia vakiopolttoaineita käyttävien energiajärjestelmien toimittajana Viessmann tarjoaa käyttäjälle merkittäviä etuja:

  • Täydellinen järjestelmä yhdestä lähteestä
  • Toimintatakuu korkeasta luotettavuudesta
  • Järjestelmän komponentit on sovitettu toisiinsa
  • Yksi yhteyshenkilö projektia varten

Ylläpito, digitaaliset palvelut ja koulutus

Nykyään Viessmann hyödyntää kaikkia energialähteitä ja tekniikoita kätevän ja energiatehokkaan toimituksen varmistamiseksi. Klassisesta polttotekniikasta yhdistettyyn sähkön ja lämmön tuotantoon ja aurinkoenergian käyttöön. Luotettava toiminta varmistetaan asiakaskohtaisilla palvelukonsepteilla, joihin kuuluvat taattu varaosatoimitus ja säännöllinen huolto. Digitaaliset palvelut täydentävät palveluvalikoimaa ja tukevat käyttäjiä käytön aikana ja kauppakumppaneita järjestelmien käyttöönotossa ja huollossa.

Kaikki Viessmann-laitteet päivitettävissä

Tuotteiden ja järjestelmien verkottuminen muuttaa merkittävästi niiden käyttö- ja kehitystapaa tulevina vuosina. Kaikki Viessmann-laitteet voidaan päivittää vastaavasti. Tämä tarkoittaa, että energiajärjestelmiä voidaan koko niiden käyttöiän ajan  mukauttaa yhä enemmän käyttäjien tarpeisiin. Ne asettavat myös uusia standardeja mukavuuden ja ilmastonsuojelun suhteen.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet