Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Kiinteistölämpöpumppu - suurta tehoa vaativiin kohteisiin

Kysy neuvoa asiantuntijalta
Suuret Viessmann-lämpöpumput kaskadissa

Ympäristöenergia on edistyksellinen ja kustannustehokas vaihtoehto fossiilisille polttoaineille. Sitä on saatavilla ilmaiseksi ja se tarjoaa riippumattomuuden öljystä ja kaasusta. Lämpöpumppu hyödyntää luonnollista energiaa erityisen tehokkaasti ja vastuullisesti ympäristöä kohtaan. Viessmann ei tarjoa lämpöpumppuratkaisuja ainoastaan yksityiskoteihin vaan myös suuria lämpöpumppuja on tarjolla teollisuudelle, kaupallisille yrityksille, kunnille ja suurille asuinrakennuksille.  

Lämmitys maalämmöllä, pohjavedellä tai hukkalämmöllä

Suuret Viessmann-kiinteistölämpöpumput on suunniteltu erittäin tehokkaaseen toimintaan. Ne täyttävät ja ylittävät kaikki tiukat eurooppalaiset standardit. Lisäksi niille on ominaista kompakti rakenne sekä hiljainen ja tärinätön käynti. Suuria lämpöpumppuja voidaan mallista riippuen laajentaa ja siten mukauttaa nopeasti ja helposti kaikkiin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Lämmönlähteitä voivat olla eri lähteistä peräisin oleva hukkalämpö, maaperä tai pohjavesi.  

Lämmitys maalämmöllä

Maapallo on valtava energiavarasto, joka on ihmisten käytettävissä ilmaiseksi. Tämä energia voidaan muuntaa lämpöenergiaksi tai lämpimän käyttöveden lämmitykseen maalämpöpumpun avulla ilman fossiilisten polttoaineiden polttamista. Suurten vakiolämpöpumppujen tehoalue on 27-240 kilowatin nimellislämmitysteho, ja se voidaan nostaa jopa 1200 kilowattiin kaskaditoiminnon ansiosta.

Vaatimuksista riippuen Viessmannin suurilla kiinteistölämpöpumpuilla saavutetaan jopa 73 celsiusasteen menoveden lämpötilat. Tämä täyttää useimmat asuin- ja liikerakentamisen vaatimukset sekä hygieniamääräykset lämpimän käyttöveden lämmityksessä. Lisätietoja maalämmöllä lämmittämisestä löydät myös kohdasta maalämpöpumput.

Lämmitys pohjavedellä

Maaperän lisäksi myös pohjavesi tuottaa tietyn syvyyden yläpuolella ympäri vuoden tasaisen runsaasti lämpöä, jota voidaan käyttää keskuslämmityksen varajärjestelmänä tai lämpimän käyttöveden lämmitykseen. Pienistä mitoistaan huolimatta suuret kiinteistölämpöpumput ovat tehokkaita. Kun lämmitys- ja jäähdytystarve kasvaa, jopa 1450 kilowatin nimellislämmitysteholla varustettu kaskadipiiri tuottaa luotettavasti tarvittavan lämmön myös huippukuormitusten aikana. Laitteet ovat standardoituja, mikä mahdollistaa nopean ja kattavan suunnittelun sekä avoimen kustannuslaskennan.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet