Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Viessmann One Base - kodin ilmasto- ja energiaratkaisut yhdessä paketissa

Kysy neuvoa asiantuntijalta
plainpicture / Kniel Synnatzschke

Viessmann One Base antaa sinulle helpon, luotettavan ja nopean tavan käyttää koko energiajärjestelmääsi sovelluksen kautta. Uusi alusta niputtaa laitteesi ja sovelluksesi yhdeksi kodin ilmasto- ja energiaratkaisuksi. Kulutat vähemmän energiaa, pienennät hiilijalanjälkeäsi ja pysyt aina kustannusten tasalla. Laita kotisi vihreän tulevaisuuden kuntoon Viessmann One Basen avulla!

Yksi järjestelmä

Alusta integroi saumattomasti ja langattomasti kaikki jo käytössä olevat älykotiratkaisut. Voit myös helposti lisätä uusia palveluja ja laitteita tarpeen mukaan. Viessmann One Base on yhteensopiva kaikkien digitaalisten lisäpalvelujen kanssa. Viessmann One Basen avulla varustat kotisi laajennettavalla energiajärjestelmällä, joka tarjoaa sinulle pitkän aikavälin näkymiä.

Aina parhaissa käsissä

Viessmann One Basea käytetään nopeasti ja helposti ViCare-sovelluksella.

Tarvitset vain ViCare-sovelluksen  ja integroitu Viessmann Energy Management hoitaa loput. Sovelluksen avulla voit käyttää Viessmann One Basea nopeasti ja helposti. Urakoitsijasi voi myös pitää järjestelmääsi etänä silmällä ja puuttua mahdollisiin laitevikoihin välittömästi sähköisesti. Sinun ei enää tarvitse sopia urakoitsijallesi soittoaikaa, ja myös turhat matkat jäävät pois. Jätä urakoitsijasi huolehtimaan järjestelmästäsi.

ViCare-sovelluksen energiaohjaamo

ViCare-sovelluksen energiaohjaamo ja analyysityökalu

ViCare-sovelluksen energiaohjaamon avulla voit seurata kaikkia kotisi energiavirtoja. Analyysi näyttää kotitalouden nykyiset ja aiemmat omavaraisuusasteet ja paikan päällä tapahtuvan kulutuksen.

Viessmann One Base - edut yhdellä silmäyksellä

  • Mukavuus: ohjaat lämmitysjärjestelmääsi sovelluksen kautta ja voit yhdistää haluamasi laitteet ja palvelut sovelluksen osaksi.
  • Tehokkuus: alusta yhdistää ja optimoi energiavirtoja erityisen tehokkaan ja siten kustannustehokkaan toiminnan varmistamiseksi.
  • Huoltovarmuus: lämmitysurakoitsijallesi ilmoitetaan automaattisesti mahdollisista vioista, ja hän voi ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin ennen kuin tilanne riistäytyy käsistä.
  • Kestävyys: kaikkien tarvittavien digitaalisten palveluiden, päivitysten ja tuotelaajennusten, kuten aurinkosähkön pitkäaikainen integrointi.

Ohjaus ViCare-patteritermostaattien avulla

ViCare termostaattiset patteriventtiilit

ViCare-termostaattiset patteriventtiilit mahdollistavat yksittäisten huoneiden suoran ohjauksen sovelluksella.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet