Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset
ViCare-sovellus

Lämmityksen ohjaus sovelluksen kautta

Ohjaa Viessmann-lämmitysjärjestelmääsi internetin kautta. Säästä aikaa ja energiaa.

Lämpöä ja mutkattomuutta
Säädä lämmitystäsi ja kustannuksia, kun et ole kotona
Suora yhteys lämmitysurakoitsijaan
Intuitiivinen käyttö älypuhelimen kautta
Säästä älykkäiden komponenttien avulla

Saat henkilökohtaista neuvontaa lähimmältä Viessmann-asennusliikkeeltä

Etsi asentajaa

  

Ohjaa lämmitystäsi etänä ViCare -sovelluksella

Viessmann ViCare -sovellus tarjoaa sinulle uusia tapoja ohjata lämmitysjärjestelmääsi internetin kautta. ViCare-sovelluksen graafisen käyttöliittymän suunnittelu on pidetty yksinkertaisena, mikä mahdollistaa täysin intuitiivisen lämmitysjärjestelmän käytön. Tämä lisää asumismukavuutta ja turvallisuutta, ja lisäksi se mahdollistaa energiansäästöpotentiaalin hyödyntämisen ja siten kodin hiilijalanjäljen pienentämisen.

ViCare-sovellus antaa sinulle yleiskuvan lämmitysjärjestelmän tämänhetkisestä tilasta. Voit myös esimerkiksi ohjelmoida kullekin päivälle erilaisia lämmityksen kytkentäaikoja tarpeidesi mukaan. Sovelluksen avulla voit myös aktivoida Comfort-tilan, joka tunnetaan myös nimellä Party-tila. Tämä pidentää lämmitysaikaa päivänä, jos suunnittelet vaikka illalliskutsuja, jotka jatkuvat normaalin nukkumaanmenoaikasi jälkeen. Lisäksi on Economy-tilan pikavalintavaihtoehto. Sen avulla voit laskea huonelämpötilaa, kun olet poissa kotoa päivän ajan. Tai jos haluat ottaa pitkän kuuman kylvyn, aktivoi "Haluan kuumaa vettä" -toiminto.

Lataa ViCare-sovellus

ViCare-sovellusta voidaan käyttää yhdessä verkkokäyttöisen Viessmann-lämmitysjärjestelmän tai Vitoconnect-viestintämoduulin kanssa, jonka saat lämmitysurakoitsijaltasi. Täältä voit ladata ViCare-sovelluksen:

Vicare-sovelluksen lataus

Mitä toimintoja sovellus tarjoaa?

ViCare-sovelluksen avulla voit käyttää ja valvoa lämmitysjärjestelmääsi. Sillä voidaan ohjata jopa kolmea lämmityspiiriä. Sovelluksen avulla voit tehdä seuraavaa*:

Koko järjestelmän tilan tarkastelu yhdellä silmäyksellä ja reaaliajassa.
Suositeltavat lämpötilat voidaan asettaa eri lämmityspiireille tai yksittäisille huoneille.
Aseta lämmityksen ja käyttöveden kytkentäajat vain muutamalla askeleella lämmitysaika-avustimen avulla.
Aseta haluamasi käyttöveden lämpötila.
Tiedot sähkönkulutuksesta sekä aurinkoenergian tuotto.
Nykyinen ulkolämpötila.
Viime päivien lämpötilat.
ViCare Smart Climate -laitteet mahdollistavat yksittäisten pattereiden tai lattialämmitysjärjestelmien lämpötilan säädön.
* Huomaa, että ViCaren ominaisuudet ja toiminnot riippuvat Viessmann-laitteen tyypistä, eikä niitä välttämättä tueta kaikissa tapauksissa ja kaikissa järjestelmissä.

Hyödy seuraavista eduista ViCare-sovelluksen avulla

  • Sovelluksessa näyttämä väri osoittaa lämmityksen tilan - näet yhdellä silmäyksellä, onko kaikki kunnossa.
  • Saat tiedon vireillä olevista palvelusta.
  • Helppo yhteys tallennetun urakoitsijan tietoihin.
  • Lämmitysjärjestelmän suoraviivainen ja kätevä käyttö.
  • Tallenna päivittäiset rutiinit ja säästä automaattisesti energiakustannuksia.
  • Aseta vakiotoiminnot älypuhelimella napin painalluksella.
  • Syötä yksinkertaisesti urakoitsijan yhteystiedot
  • Nopea ja tehokas apu - urakoitsijalla on kaikki tärkeät tiedot.
  • Täysin huoleton turvallisuus- ja huoltopaketti, joka sisältää kaiken.

ViCare Smart Climate -ratkaisut

Viessmannin ViCare Smart Climate -ratkaisut ovat moderneja smart home-laitteita kätevään yksittäisten huoneiden lämpötilojen hallintaan. Komponenttien, kuten patteri- ja lattialämmitystermostaattien, avulla voit ohjata lämmitysjärjestelmääsi entistä tarkemmin ja säästää energiakustannuksissa. ViCare-komponenttien käyttö on hyvin yksinkertaista. Asennuksen jälkeen tarvitaan vain ViCare-sovellus, jolla voidaan asettaa oikea lämpötila jokaiseen huoneeseen. Tämä toimii myös ilman Viessmann-lämmitysjärjestelmää. Yksityiskohtaiset tiedot yhteensopivuudesta saat asennuskumppaneiltamme.

Automaattinen hydraulinen tasapainotus

Jos lämmitysjärjestelmääsi ei ole säädetty optimaalisesti, lämpö jakautuu rakennuksessa epätasaisesti. Tämä vaikuttaa mukavuuden lisäksi myös lämmitysjärjestelmän tehokkuuteen. Hydraulinen tasapainotus voi auttaa. Tämä prosessi, jonka lämmitysjärjestelmän asentaja suorittaa yleensä manuaalisesti, voi lisätä energiatehokkuutta jopa 15 prosenttia. ViCaren avulla voit hyödyntää tätä potentiaalia entistä helpommin. Jos vaihdat kaikki perinteiset patteri- ja lattiatermostaatit ViCare-termostaatteihin ja kytket ne lämmöntuottajaan, täysin automaattinen tasapainotus on mahdollista. Koska esisäädettäviä termostaatteja ei tarvita, vesikiertoinen tasapainotus on mahdollista myös saneeraushankkeissa.

ViCare-sovelluksen asentaminen

Jos sinulla on uusi Viessmann-lämmitysjärjestelmä, jossa on integroitu WiFi (One Base), voit ladata ViCare-sovelluksen ja yhdistää sen suoraan lämmityslaitteeseesi. Sovellus opastaa sinut askel askeleelta tilin perustamisprosessin läpi. Vanhemmat lämmitysjärjestelmät toimivat Vicare-sovelluksen kanssa Vitoconnectin kautta. Käyttöliittymä yhdistää lämmitysjärjestelmäsi turvallisesti Viessmannin pilvipalveluun, jotta voit ohjata sitä ViCaren kautta iOS- tai Android-älypuhelimella tai -tabletilla.

ViCare-sovelluksen asennuksen kaavamainen esitys.

Lataa ViCare-sovellus jo tänään

Haluaisitko hallita lämmitysjärjestelmääsi helpommin ja hyödyntää kattavat säästömahdollisuudet? Lataa ViCare-sovellus ja yhdistä se Viessmann-lämmitysjärjestelmääsi tai älykkäisiin ViCare-komponentteihin. Voit ladata sovelluksen täältä ja kokeilla demoversiota:

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet