Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Pyydä asiantuntijakonsultaatiota - nopeasti ja ilman velvoitteita

Kysy neuvoa asiantuntijalta

Oletko rakennushankkeessa ja tarvitset hyvän suunnitelman uutta lämmitysjärjestelmääsi varten? Ehkä vanha lämmitysjärjestelmäsi on viallinen tai niin tehoton, että lämmityskustannuksesi ovat nousseet jo vuosia? Tai ehkä tarvitset lämmitystekniikan tukea seuraavaan suureen projektiisi? Olipa kyse uudisrakentamisesta tai saneerauksesta, yhdessä löydämme sinulle sopivan uuden lämmitysjärjestelmän.

Konsultaatio Viessmann-kumppanilta - mitä se sisältää?

Vaihdon, saneeraushankkeen tai uudisrakentamisen kynnyksellä sinulla on todennäköisesti useita kysymyksiä, kuten mikä lämmitysjärjestelmä sopii minulle? Jos haluat siirtyä uusiutuviin energialähteisiin, ilmaista ympäristöenergiaa käyttävä lämpöpumppu on hyvä valinta. Lisäksi on muita asioita, jotka on otettava huomioon: minkälainen lämmityskäyttäytymisesi on ja minkälainen rakennuksen lämmöntarve on? Mutta ei huolta - sinun ei tarvitse vastata näihin kysymksiin itse. Autamme sinua maksuttomassa asiantuntijakonsultaatiossamme.

3 askelta asiantuntijakonsultaatioon:

  • Täytä lyhyt lomake.
  • Viessmann-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä. 
  • Asennusliike arvioi projektisi tarpeet ja neuvoo sinua yksilöllisesti, mitkä Viessmann-tuotteet sopivat kohteeseesi.

 

Pyydä asiantuntijakonsultaatiota kaupallisia, teollisia tai kunnallisia hankkeita varten

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi on otettava huomioon muutakin kuin vain oikea energiajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen tai kunnalliseen rakennukseen - myös koko hankkeen suunnittelu, toteutus ja tuki on räätälöitävä. Pyydä maksutonta asiantuntijakonsultaatiota, niin autamme sinua matkallasi uuteen lämmitysjärjestelmään tai sopivaan järjestelmäratkaisuun. Valitse alla olevasta lomakkeesta haluamasi vaihtoehdot, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme yksityiskohdista.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet