Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset
Commercial

Sky Soho Shanghaissa, Kiinassa

Shanghaissa sijaitseva toimisto- ja liikerakennus on vaikuttava konsepti, jossa kuusi Viessmannin Vitomax 200-HW:tä toimittaa Sky Sohoon kuumaa vettä.

Kuva: © ABCDstock / Shutterstock.com

Dynaaminen, futuristinen arkkitehtuuri ja tulevaisuuteen suuntautuva teknologia

Sky Soho on yksi Shanghain uusimmista maamerkeistä. Vaikuttavien mittojensa ja kaarevien rakenteidensa ansiosta - jotka tietystä kulmasta katsottuna muistuttavat kanjonia - moderni rakennus muodostaa kiehtovan yhdistelmän dynaamista, futuristista arkkitehtuuria ja tulevaisuuteen suuntautuvaa teknologiaa.

Brittiläisen arkkitehdin Zaha Hadidin suunnittelema kompleksi on pinta-alaltaan lähes 350 000 neliömetriä, ja se sijaitsee lähellä Hongqiaon lentokenttää ja Shanghain keskustaa. Se toimii toimisto- ja liikerakennuksena, ja pelkästään 30 000 neliömetriä on varattu vähittäismyymälöille ja ravintoloille. Valtavaan rakennukseen on myös sijoitettu valtava 5000 neliömetrin elokuvateatteri.

Sky Sohon suunnittelussa arkkitehti otti täysin uuden lähestymistavan. Rakennuksen 480 metriä pitkällä ja 250 metriä leveällä tontilla 12 rakennusta on yhdistetty toisiinsa 16 sillalla. Näin syntyy haarautuva tilojen verkosto, joka tarjoaa katsojalle ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen. "Kanjonin" juurella on Sunken Garden -niminen alue. Tämä 7000 neliömetrin kokoinen "puutarha" on sekoitus julkisia tiloja ja myymälätiloja. Rakennuksen suunnittelussa on käytetty myös ympäristövastuullisia rakennusmateriaaleja ja ilmanpuhdistusjärjestelmää. Lisäksi 30 prosenttia alueesta on varattu viheralueille ("Green Office").

Sky Sohon tulevaisuuteen suuntautuneen kestävän konseptin ansiosta hankkeelle myönnettiin LEED-sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design).

Viessmann Vitomax 200-HW kuumavesikattilat. Kuva: © Viessmann

Viessmannin laitostekniikka takaa korkean energiatehokkuuden

Rakennuksen vaipan ja laitostekniikan integroitu konsepti takaa alhaisen energiantarpeen. Siksi koko rakennuskompleksin lämmityksen ja lämpimän veden tuottamiseksi asennettiin kuusi Viessmann Vitomax 200-HW -kuumavesikattilaa, joiden kokonaisteho on 24 MW. Teollisuus- ja kaupalliset kattilat tunnetaan poikkeuksellisesta tehokkuudestaan ja toimintavarmuudestaan.

Sky Soho Shanghai on Soulissa sijaitsevan Lotte World Towerin tavoin toinen Itä-Aasian arkkitehtoninen monumentti, joka on valinnut erittäin tehokkaan Viessmann-teknologian.

Vastaavia referenssejä

Residential
Solar

Marco Polo-torni HafenCityssa Hampurissa

Marco Polo-tornin 55 metriä korkeaan rakennukseen toimitetaan lämmintä vettä Viessmannin aurinkolämpöjärjestelmällä, jossa on Vitosol 200-T -keräimet.

Lue lisää
Commercial
Gas

SkyTower Bukarestissa

SkyTower on 137 metrin korkeudellaan Romanian korkein rakennus. Lämmöntuotannossa SkyTowerissa käytetään Viessmannin kaskadilämmitysjärjestelmää, jossa on kolme Vitomax 100-LW -yksikköä.

Lue lisää
Commercial
Industry
Air
Gas

Leican pääkonttori Wetzlarissa

Wetzlarissa sijaitsevan Leica-yhtiön pääkonttorin muotoilu on valloittavan ainutlaatuista. Se tuo mieleen linssit, objektiivit ja etäisyysmittarit. Viessmann täydentää kokonaisuutta innovatiivisella energiajärjestelmällä.

Lue lisää
Commercial
Residential
Air
Electricity

Lotte World Tower Soulissa, Etelä-Koreassa

Lotte World Tower sijaitsee kaupungin keskustassa, ja siellä on asuntoja, toimistoja, kauppoja ja ravintoloita. Ilmastoystävällinen energiahuolto tulee 12 suuresta Viessmann-lämpöpumpusta.

Lue lisää
Commercial
Industry

Mammut Sports Group AG:n logistiikkakeskus, Memmingenissä

Memmingenissä sijaitseva eurooppalainen logistiikkakeskus käyttää lämmitykseen ja jäähdytykseen uusiutuvaa energiaa. Energiakeskuksessa on kolme Viessmannin maalämpöpumppua, jotka hyödyntävät pohjaveden luonnollista lämpöä.

Lue lisää
Commercial
Gas
Solar

Saksan pörssi Eschbornissa

Saksan pörssille Eschbornissa on myönnetty LEED Platinum -sertifikaatti rakennussuunnittelunsa ansiosta. Lämpö ja sähkö tuotetaan kahdella Viessmann Vitobloc 200 -kaasulauhdutuskattilalla ja Vitosol 200-F:llä.

Lue lisää
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet