Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Asuinrakennuksen energiatehokas lämmitysjärjestelmä

Kysy neuvoa asiantuntijalta

Viessmann tarjoaa räätälöityjä järjestelmäratkaisuja kaikkiin energialähteisiin omakoti- ja kerrostalokäyttöön.  

Uusiutuvien energialähteiden järjestelmien valikoimassa tarjoamme kaikenlaisia lämpöpumppuja, aurinkolämpöjärjestelmiä lämpimän käyttöveden lämmittämiseen ja keskuslämmityksen varajärjestelmäksi sekä aurinkosähköjärjestelmiä.

Tuotevalikoimamme

Alla on katsaus Viessmannin laajaan tuotevalikoimaan. Klikkaa otsikkoa saadaksesi lisätietoja.

Lämpöpumput

Lämpöpumput ovat ensimmäinen valinta niille, jotka haluavat pienentää lämmityslaskujaan ja tuottaa lämpöä ympäristöystävällisemmin. Loppujen lopuksi ympäristö tarjoaa lämpöpumpulle rajattomasti ja ilmaiseksi sen tarvitsemaa energiaa. Tämä täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee hyvin vähän energiaa käyttövoimaansa ja pumppuihinsa, jotta se saa tämän energian käyttöönsä. Lämpöpumppu tekee sinut riippumattomaksi fossiilisista polttoaineista ja auttaa käyttämään uusiutuvia lämmitysmuotoja.

Aurinkolämpö

Viessmannin aurinkokeräimet täyttävät kaikki tehokkaan ja kustannustehokkaan keskuslämmityksen ja käyttöveden lämmityksen vaatimukset. Laaja valikoima taso- ja tyhjiöputkikeräimiä tarjoaa joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja aurinkolämpöjärjestelmän lisäämiseksi mihin tahansa nykyaikaiseen lämmitysjärjestelmään.

Aurinkosähkö

Voimaa auringosta - kuka tahansa voi tuottaa omaa sähköä asentamalla Viessmannin aurinkosähköjärjestelmän. Ilmaisen aurinkoenergian muuntaminen sähköksi on taloudellisesti kannattavaa suhteessa omaan kulutukseen.

Kaasulämmitysjärjestelmä

Olipa kyse sitten pienikokoisista, lattialle asennettavista laitteista tai keskikokoisista kattiloista, jotka on tarkoitettu suuriin lämmöntarpeisiin, Viessmannin kaasukattilavalikoima täyttää odotukset tehokkaasta ja taloudellisesta kaasulämmitysjärjestelmästä.

Käyttövesivaraajat

Käyttövedenvaraajan sisäpinta on ratkaisevan tärkeä hygieenisen käyttöveden lämmityksen kannalta. Tästä syystä Viessmann luottaa kahteen korkealaatuiseen materiaaliin: Ceraprotect-emalipinnoite, joka suojaa turvallisesti ja kestävästi korroosiolta Vitocell 100 -mallistossa, ja ruostumaton teräs Vitocell 300 -mallistossa, joka takaa erinomaiset hygieniavaatimukset. Vitocell-tuoteperhe tarjoaa sinulle oikean käyttövesivaraajan erityisvaatimuksiisi.

Smart Home - älykästä asumista Viessmannin kanssa

Yksi tapa säästää energiaa on käyttää älykkään kodin ratkaisuja ja siten Viessmannin älykästä lämmitystekniikkaa. Lue alta, miltä tämä voi tarkalleen näyttää.

Tietoa ja vinkkejä  

Alta löydät artikkeleitamme, joiden avulla voit tutustua nykyiseen lämmitysjärjestelmäämme tai selvittää, mikä olisi oikea lämmitysjärjestelmä ennen ostoa.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet