Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset
Vitocrossal 200 tyyppi CIB

Kaasukondenssikattila

CIB-tyyppinen kaasukondenssikattila on erityisen kustannustehokas ratkaisu sekä asuinrakennuksiin että kaupallisiin yrityksiin. Sitä voidaan käyttää jo 20 prosenttia vetyä sisältävällä maakaasulla. Näin Vitocrossal 200 on ihanteellisesti valmistautunut tuleviin lämmityssovelluksiin.

Nimellinen lämmitysteho: 80-318 kW
H₂ valmiina 20 %
Moduloiva MatriX-sylinteripoltin
Saatavana myös valmiiksi koottuna

Saat henkilökohtaista neuvontaa lähimmältä Viessmann-asennusliikkeeltä

Etsi asentajaa
Valmiiksi koottu yksikkö tai yksittäiset osat

Kattila saatavana valmiiksi johdotettuna, valmiiksi koottuna yksikkönä tai yksittäisinä komponentteina.

Korkea toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen korroosionkestävien Inox-Crossal-lämmönsiirtimien ansiosta.

Moduloiva MatriX-sylinteripoltin

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun MatriX-pinnan ansiosta sille on ominaista pitkä käyttöikä.

Tasaisen korkea hyötysuhde

Lambda Pro Control -poltonsäätimen ansiosta myös vaihtelevilla kaasunlaaduilla.

Vitotronic-ohjausyksikkö

Helppokäyttöinen Vitotronic-ohjausyksikkö, jossa on teksti- ja graafinen näyttö.

Tilaa säästävä ja kompakti

Integroidut pyörät ja hyvin asennettu pakkaus ovat käteviä, jos lämmityshuone on ahdas.

Vitocontrol-ohjauspaneeli

Saatavilla pyynnöstä

Maakaasu, jossa on 20 % vetyä

Valmis käytettäväksi maakaasulla, jonka vetypitoisuus on 20 %.

Vitocrossal 200 tyyppi CIB

Vitocrossal 200 (tyyppi CIB) on kompakti kondenssikattila yleiskäyttöön, teholuokissa 80-318 kW. Se on saatavana myös kaksoiskattilajärjestelmänä yhdessä kotelossa, jonka teho on enintään 636 kW. Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta tämä laite on erityisen taloudellinen ratkaisu sekä asuinrakennuksiin että kiinteistöihin.

Siinä on parannetut Inox-Crossal-lämmönsiirtimet ja MatriX-sylinteripoltin. Modulaatioalue jopa 1:5 yhdessä suuren vesipitoisuuden kanssa mahdollistaa pitkät polttimen käyttöajat ja alhaisen energiankulutuksen.

Täydellinen ja kompakti

Vitocrossal 200 on ilman koteloa vain 680 millimetriä leveä, joten se sopii erinomaisesti myös saneerauskohteisiin. Erityisesti vanhempia järjestelmiä korvattaessa tila on usein rajallinen.

Lämmityslaite voidaan tilata kokonaisena yksikkönä tai yksittäisinä komponentteina, jotka toimitetaan erikseen. Täydellisenä yksikkönä se on valmiiksi johdotettu, asennettu ja tarkastettu tehtaalla. Tämä vähentää huomattavasti asennusaikaa ja -vaivaa paikan päällä ennen käyttöönottoa. Koska kattila on varustettu pyörillä ja kuormalava luiskalla, laitteen liikutteluun ei tarvita nostotyökaluja.

Varustettu tulevaisuutta varten

Kondenssikattila on suunniteltu korkeampaa polttokaasun vetypitoisuutta varten. Vitocrossal 200 CIB -tyyppinen laite voi jo nyt käyttää 20 prosenttia vetyä sisältävää maakaasua. Yksinkertainen ja tehokas tapa toteuttaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi välttämättömiä hiilidioksidipäästöjen vähentämistoimia.

Teknologia, joka mahdollistaa maakaasun ja vedyn seosten käytön rakennusten lämmityksessä, on jo saatavilla ja markkinoilla monissa tuhansissa tapauksissa. Tämän edistyksellisen kondenssikattilan valitseminen on erinomainen tapa valmistautua tulevaisuuteen.

Vitocrossal 200 CIB-tyypin erityispiirteet

Integroitu Lambda Pro Control -poltonsäädin sovittaa polttimen automaattisesti maakaasun tyyppiin (E, LL) ja varmistaa tasaisen korkean ja tehokkaan palamislaadun sekä alhaiset päästöt. Vitocrossal 200 soveltuu avonaiseen savupiippuun tai huonetilakäyttöön.

Moduloiva MatriX-sylinteripoltin, jossa on Lambda Pro Control -poltonsäädin.

Lämmönvaihtimet ovat pieniä sekä kooltaan että painoltaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämmönvaihdin hyödyntää erinomaisesti kondenssitekniikkaa. Sileän ruostumattomasta teräksestä valmistetun lämmityspinnan ansiosta lauhdutusprosessissa syntyvä kondenssivesi valuu yksinkertaisesti alaspäin. Tuloksena on jatkuva itsepuhdistuva vaikutus, mikä takaa tasaisen korkean hyötysuhteen, pidentää käyttöikää ja vähentää huoltotarvetta.  

  

Kaasukondenssikattila soveltuu moniin kohteisiin, sillä sen tehoalue on 80-318 kW. Kohteita ovat esimerkiksi kerrostalot, suuret asuinrakennukset sekä julkiset ja kaupalliset tilat. Jos tarvitaan yli 319 kW:n tehoja, yksittäinen laite voidaan nopeasti yhdistää toiseen laitteeseen kaskadiksi. Vaihtoehtoisesti Vitocrossal CIB on saatavana myös kaksoiskattilana, jossa on kaksi laitetta samassa kuoressa.

Vitocrossal 200 -tyyppinen IPC-kaskadiratkaisu

Kätevä Vitotronic-ohjausyksikkö

Integroitu Vitotronic-ohjausyksikkö mahdollistaa nopean käyttöönoton ja helpon käytön. Muiden Viessmann-kattiloiden tapaan (lisävarusteena saatavan) Vitocomin avulla kattilaa voidaan ohjata kätevästi internetin kautta sovelluksen avulla.

Tuotteen tiedot

Teho kilowatteina (moduloiva)

80-318 kW, kaksoiskattilana 636 kW:iin asti, tehoalueet: 16-80; 32-120; 32-160; 48-200; 48-240; 64-280; 64-318

Normaali kausihyötysuhde [DIN mukaan]

Jopa 98 % (Hs) [brutto cv].

Energiatehokkuusluokka

-

Polttoaine

Maakaasu E, L ja LL

Sovellusalue

Kerrostalot, suuret asuinrakennukset, julkiset ja kaupalliset kiinteistöt.   sekä julkisissa ja kaupallisissa tiloissa.

Automatiikka

Vitotronic-ohjausyksikkö, jossa on käyttäjäkehotukset ja tekstinäyttö. Vitocomilla (lisävaruste) kattilaa voidaan ohjata kätevästi internetsovelluksen kautta, kuten muitakin Viessmann-kattiloita.

Käyttöveden lämmitys

Lämpimän käyttöveden tuottamiseen tarvitaan erillinen varaaja.

Lisäominaisuudet

Moduloiva MatriX-sylinteripoltin, joka on pitkäikäinen ruostumattomasta teräksestä valmistetun MatriX-harson ansiosta ja joka kestää korkeaa lämpötilakuormitusta.

Tuotteen poikkileikkaus
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet