Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Tietoa ja tukea urakoitsijoille

Kuva: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

Viessmann on tehnyt tiivistä yhteistyötä kauppakumppaneidensa kanssa jo sukupolvien ajan. Kumppanuudemme ovat kasvaneet vuosikymmenten aikana, ja haluamme laajentaa niitä edelleen. Sillä vain yhdessä lämmitysasentajien, sähköasentajien ja aurinkoenergia-asentajien kanssa voimme selviytyä energia- ja lämpömuutoksen haasteista. Kauppakumppanimme ovat linkki Viessmannin ja loppuasiakkaan välillä. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että saksalainen alan kustantaja "markt intern" nimesi Viessmannin vuonna 2021 jo 16. kerran peräkkäin kauppakumppaniksi nro 1.

Tasavertainen Viessmann-kumppanuus

Jatkuva ajatustenvaihto kumppaneidemme kanssa on meille tärkeää. Tämä luo pohjan menestyksekkäälle yhteistyölle ja antaa meille mahdollisuuden kehittää työkaluja ja palveluita, joilla luodaan optimaaliset olosuhteet yhä monimutkaisempien järjestelmä- ja energiaratkaisujen käsittelyyn.  

Viessmann-kumppanina voit hyödyntää myös näitä etuja:

  • Henkilökohtainen konsultointi
  • Kattava myyntituki
  • Tukea huollossa ja kunnossapidossa
  • Markkinointituki
  • Täydennyskoulutusvaihtoehtoja

Haluaisitko ryhtyä Viessmann-kumppaniksi? Laita meille viestiä.  

Kumppanuutemme asentajien kanssa

Kuva: © A. ja I. Kruk / Shutterstock.com

Viessmannin juuret ovat lämmitystekniikassa. Nykyään tuotevalikoimaan kuuluu kuitenkin paljon muutakin kuin klassisia lämmöntuottajia. Painopiste on enemmänkin lämmityksen, jäähdytyksen ja ilmanvaihdon järjestelmäratkaisuissa. Tarjoamme loppukäyttäjille eri energialähteisiin perustuvia ratkaisuja. Kumppaninasi olemme tukenasi ja tarjoamme asentajille erilaisia palveluja ja työkaluja, jotka helpottavat lämmitysjärjestelmien tarjousten tekemistä, suunnittelua, asennusta ja huoltoa.  

Kumppanuutemme sähköasentajien kanssa

Kuva: © Krasula / Shutterstock.com

Sähköön perustuvien lämmöntuottajien lisäksi  Viessmannin tuotevalikoimaan kuuluvat nykyään myös aurinkosähköjärjestelmät. Näin asiakkaat voivat itse tuottaa sähköä ja käyttää sitä silloin, kun sitä tarvitaan - esimerkiksi lämpöpumpun käyttämiseen tai sähköauton lataamiseen.  

Haluatko kuulla lisää?  Laita meille viestiä.

Kumppanuutemme aurinkoteknikkojen kanssa

Kuva: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Nykyaikainen aurinkotekniikka on resursseja säästävä lisä lämmitysjärjestelmään. Tästä syystä tämä tekniikka löytyy myös Viessmannin tuotevalikoimasta. Voit siis tarjota asiakkaillesi järjestelmän kestävään energiantuotantoon yhdestä lähteestä.  Haluatko kuulla lisää?  Laita meille viestiä.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet