Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Viessmann: yritys, jolla on perinteitä ja visioita

Viessmann on auttanut parantamaan ihmisten elämänlaatua innovatiivisilla teknologioilla - aluksi lämmön avulla. Yritys on kehittynyt lämmitysvalmistajasta älykkäiden lämmitys- ja energiaratkaisujen tarjoajaksi. Tekninen kehitys ei kuitenkaan ole Viessmannin ainoa painopistealue. Kestävä ajattelu ja toiminta ovat myös vahvasti mukana yrityksen arvoissa. Näin Viessmann auttaa luomaan ja säilyttämään elintiloja tuleville sukupolville.

Viessmann on suuri ja kansainvälinen

Allendorfista maailmalle. Perustamisestaan lähtien, vuonna 1917, Viessmann on kasvanut yrityksenä tasaisesti. Yhdessä eri toimialojen kumppaneiden kanssa jäsenemme työskentelevät joka ikinen päivä vastatakseen asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin ja muuttaakseen energiahuoltoa kestävällä tavalla.

Elämme ja toteutamme energiamurrosta

Yli 100-vuotisen historian omaavana yrityksenä Viessmann keskittyy pitkän aikavälin tavoitteisiin. Esimerkiksi kun on kyse yhdestä tämän päivän suurimmista haasteista - energiamurroksesta. Lämmitysmarkkinoilla on valtava energiansäästöpotentiaali. Osana näitä markkinoita Viessmann tietää vastuunsa. Yhtenä tavoitteena on muokata aktiivisesti alan muutosta ja edistää fossiilisten polttoaineiden korvaamista uusiutuvilla energialähteillä. Tämä näkyy yrityksen tuotevalikoimassa ja myös muilla aloilla.

Taloudellisten, ekologisten ja sosiaalisten tavoitteiden yhdistäminen

Viessmann keskittyy kestävään kehitykseen talouden, ympäristön ja sosiaalisen sitoutumisen risteymänä. Tästä kertovat monet Viessmannin ratkaisut ja hankkeet - vetyä käyttävistä innovatiivisista lämmitysjärjestelmistä kansainvälisiin metsänistutushankkeisiin. Muita kunnianhimoisia tavoitteita, kuten nettonollapäästötavoite on tarkoitus saavuttaa vuoteen 2050 mennessä sekä omassa toiminnassamme että niissä arvoketjuissa, joiden osa Viessmann on.

Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa Viessmann Climate Solutions.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet