Huipputekniikalla huippusuorituksiin

Menestyksellä on nimi. Olipa kyse ampumahiihdosta, ratakelkkailusta, ohjaskelkkailusta mäkihypystä tai yhdistetystä, kaikkialla huippu-urheilijat kantavat meidän logoamme. Siihen on hyvä syy. Koska meidän mielestämme huippusuoritukset ja huipputuotteet ansaitsevat kunnianhimoisen nimen.

Siksi tuemme urheilun nuorisotyötä ja lahjakkuuksia. 

Käy vierailemassa Viessmannin Sport -sivustolla. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja tuoreimpia uutisia urheilijoistamme ja heidän saavutuksistaan.

 


We are Winterfans!

Olemme sitä mieltä, että huipputuotteet ja huippu-urheilu yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Tämä on yksi peruste sille, miksi olemme olleet aktiivisia huippu-urheilun parissa vuodesta 1993 lähtien. Maailmancup-kisoista Tour de Ski -tapahtumaan ja perinteiseen Four Hills -turnaukseen: Olemme edustettuina kaikilla tärkeillä talviurheilutapahtumilla ja olemme yli 40 urheilijan yhteistyökumppaneita.


Urheiluponsoroinnilla tunnustamme sosiaalisen vastuumme.


Viessmann-urheilijoiden voitonriemua

Haluamme pienentää talviurheilun hiilijalanjälkeä ”We are #Winterfans” -projektilla

Rakastamme talviurheilua. Se on päivänselvää. Rakastamme sitä, kun lumi muuttaa maiseman puhtaan valkoiseksi. Rakastamme sitä, kun fanit ja vastuuhenkilöt kannustavat tähtiään niin kiihkeästi, että unohtavat purevan pakkasen. Ja me rakastamme tapaa, jolla lasten silmät alkavat loistaa, kun he katselevat urheilusankareitaan ja osoittavat heille suosiotaan.

Tämän ilontunteen rinnalla on myös kaksi muuta syytä, miksi olemme sitoutuneet talviurheilun tukemiseen: jatkuva ilmaston lämpeneminen ja sen seuraukset.

Vuodenajat ovat yhä selkeämmin epätasapainossa. Lumiset rinteet ja paukkuva pakkanen eivät ole talvisin enää itsestään selviä. Lumiraja vetäytyy yhä ylemmäs ja pohjoisemmaksi. Talvea hallitsee useammin vesisade ja mutainen maasto.  Tällä on seurauksia talviurheilun harrastajille - ja tietysti faneille. Talviurheilun pitkäaikaisena kumppanina aloitimme projektin We are #Winterfans. Kehitämme ratkaisuja kestävämpään talviurheiluun yhdessä urheilijoiden ja eri alojen yhteistyökumppanien kanssa.

Emme voi täysin pysäyttää ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia - mutta voimme lisätä tietoisuutta kaikkien osapuolten keskuudessa ja tarjota ympäristöystävällisiä tekniikoita, joista on hyötyä myös tulevaisuuden sukupolville. Monille urheilutähdille, kuten Laura Dahlmeierille, Richard Freitagille ja Johannes Rydzekille, tämä aihe on sydämen asia.

Ampumahiihtäjä ladulla
viessmann-sports_facebook.jpg

Viessmann Sports Facebook-sivuViessmann Sport sosiaalisessa mediassa 

Ajantasalla. Viihdyttävä. Tunnistettava. Laatua pidetään erittäin tärkeänä paitsi analogisessa elämässä. Näytämme myös parhaan puolemme sosiaalisessa verkossa. Facebook-urheilusivultamme löydät hienoja kuvia urheilutähdistä, live-videoita ajankohtaisista tapahtumista ja houkuttelevia kilpailuja.

Uusiempien tulosten lisäksi saat myös yksityiskohtaisia ​​taustatietoja, jännittäviä haastatteluja urheilijoiden ja tiimin jäsenten kanssa sekä tärkeimmät talviurheiluun liittyvät päivämäärät. Lukuisat videotallenteet antavat sinulle vilauksen kulissien taakse ja näyttävät tähtiä ennen ja jälkeen suuren suorituksen. Arvoinnoissa sinulla on mahdollisuus voittaa ainutlaatuisia ja laadukkaita palkintoja.

Twitter-urheilukanavamme on ajan tasalla, kompakti ja ytimekäs. Täältä löydät päivän tärkeimmät asiat lyhyesti. Sekä Facebookissa että Twitterissä olet aina Viessmannin kanssa tähtien mukana - myös kilpailujen ulkopuolella.
 

Huom! Sosiaalisen median tilit ovat saksankielisiä.