Huipputekniikalla huippusuorituksiin

Menestyksellä on nimi. Olipa kyse ampumahiihdosta, ratakelkkailusta, ohjaskelkkailusta mäkihypystä tai yhdistetystä, kaikkialla huippu-urheilijat kantavat meidän logoamme. Siihen on hyvä syy. Koska meidän mielestämme huippusuoritukset ja huipputuotteet ansaitsevat kunnianhimoisen nimen.

Siksi tuemme urheilun nuorisotyötä ja lahjakkuuksia. 

Käy vierailemassa Viessmannin Sport -sivustolla. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja tuoreimpia uutisia urheilijoistamme ja heidän saavutuksistaan.

 


We are Winterfans!

Olemme sitä mieltä, että huipputuotteet ja huippu-urheilu yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Tämä on yksi peruste sille, miksi olemme olleet aktiivisia huippu-urheilun parissa vuodesta 1993 lähtien. Maailmancup-kisoista Tour de Ski -tapahtumaan ja perinteiseen Four Hills -turnaukseen: Olemme edustettuina kaikilla tärkeillä talviurheilutapahtumilla ja olemme yli 40 urheilijan yhteistyökumppaneita.


Urheiluponsoroinnilla tunnustamme sosiaalisen vastuumme.


Viessmann-urheilijoiden voitonriemua

Haluamme pienentää talviurheilun hiilijalanjälkeä ”We are #Winterfans” -projektilla

Rakastamme talviurheilua. Se on päivänselvää. Rakastamme sitä, kun lumi muuttaa maiseman puhtaan valkoiseksi. Rakastamme sitä, kun fanit ja vastuuhenkilöt kannustavat tähtiään niin kiihkeästi, että unohtavat purevan pakkasen. Ja me rakastamme tapaa, jolla lasten silmät alkavat loistaa, kun he katselevat urheilusankareitaan ja osoittavat heille suosiotaan.

Tämän ilontunteen rinnalla on myös kaksi muuta syytä, miksi olemme sitoutuneet talviurheilun tukemiseen: jatkuva ilmaston lämpeneminen ja sen seuraukset.

Vuodenajat ovat yhä selkeämmin epätasapainossa. Lumiset rinteet ja paukkuva pakkanen eivät ole talvisin enää itsestään selviä. Lumiraja vetäytyy yhä ylemmäs ja pohjoisemmaksi. Talvea hallitsee useammin vesisade ja mutainen maasto.  Tällä on seurauksia talviurheilun harrastajille - ja tietysti faneille. Talviurheilun pitkäaikaisena kumppanina aloitimme projektin We are #Winterfans. Kehitämme ratkaisuja kestävämpään talviurheiluun yhdessä urheilijoiden ja eri alojen yhteistyökumppanien kanssa.

Emme voi täysin pysäyttää ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia - mutta voimme lisätä tietoisuutta kaikkien osapuolten keskuudessa ja tarjota ympäristöystävällisiä tekniikoita, joista on hyötyä myös tulevaisuuden sukupolville. Monille urheilutähdille, kuten Laura Dahlmeierille, Richard Freitagille ja Johannes Rydzekille, tämä aihe on sydämen asia.

Ampumahiihtäjä ladulla
viessmann-sports_facebook.jpg

Viessmann Sports Facebook-sivu


Viessmann ja formula E

Formula E tarkoittaa tehokkuutta ja parasta energianhallintaa. Meille nämä kaksi asiaa ovat erottamaton osa meitä koko 100 vuoden olemassaolomme ajan. Haluamme pysyä innovaatiojohtajana tulevaisuudessakin, aloitimme uudelle vuosisadalle siirtyessämme vuonna 2017 formula E -yhteistyön ja meistä tuli Panasonic Jaguar Racing Teamin virallinen kumppani ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailuissa.

Das Bild zeigt den Formel E-Wagen als Symbol für Viessmann und Sport

Das Bild zeigt die Fahrer des Panasonic Jaguar Racing Teams als Symbol für Viessmann und Sport

Das Bild zeigt den Formel E-Wagen während des Rennens als Symbol für Viessmann und Sport


Sähköenergia, energiatehokkuus ja energianhallinta

Viessmannin ja Formula E: n välillä on monia yhtäläisyyksiä: Alusta alkaen tuotamme jatkuvalla luomisvoimalla lämmitysenergiaa ympäristöä kunnioittaen. Alusta alkaen pyrimme täydellisyyteen kaikessa tekemisessämme, tulevaisuuden tekniikassa. Ja alusta alkaen tunnemme rohkeutta ja tahtoa ottaa seuraava askel ensin, kun maailma seisoo vielä paikallaan.

FIA Formula E -mestaruuskilpailut ovat tällä hetkellä nuorin ja innovatiivisin moottoriurheilulaji. Vain se joukkue, joka yhdistää optimaalisesti sähköenergian, energiatehokkuuden ja energianhallinnan, voi voittaa. Polttoaine on bensiinin sijasta uusiutuvaa sähköä, joka on väliaikaisesti varastoitu tehokkaisiin auton akkuihin ja joka on älykkään tekniikan ansiosta käytettävissä milloin tahansa. FIA: n Formula E -mestaruuskilpailut symboloivat siirtymistä uuteen energia-aikaan, jolloin voitto merkitsee muutakin kuin pelkkää palkintoa.
 

Take a ride with the next generation

Mukaantulo Formula E: hen on meille myös symbolisesti merkittävä askel tulevaisuuteen, jossa tehokkailla ja älykkäillä varastointitekniikoilla on ratkaiseva rooli. Haluamme yhdessä Panasonic Jaguar Racing Teamin kanssa toteuttaa vision "Zero Emissions" ja korostaa sitoutumistamme innovatiivisiin tekniikoihin ja kestävyyteen. VitoCharge-sähkön varastointitekniikasta Vitovalor 300 -polttokennolaitteeseen energiantuotantoon lämpöpumpuilla: olemme jo kehittäneet tekniikoita uudelle energialle ja seuraavalle sukupolvelle.

Panasonicin ja Jaguarin avulla olemme löytäneet ihanteelliset yhteistyökumppanit, joilla on pitkät perinteet ja samalla korkea innovaatiokyky. Panasonic on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä yrityksistä, ja se työllistää lähes 300 000 ihmistä ympäri maailmaa. Jaguar puolestaan ​​on legenda moottoriurheilussa ja raivaa tietä tuleville sähköajoneuvoille siirtymällä Formula E -malliin.

Ole sinäkin mukana, kun kiidämme kohti tulevaisuutta yhdessä kumppaneidemme kanssa!

Viessmann Sport sosiaalisessa mediassa 

Ajantasalla. Viihdyttävä. Tunnistettava. Laatua pidetään erittäin tärkeänä paitsi analogisessa elämässä. Näytämme myös parhaan puolemme sosiaalisessa verkossa. Facebook-urheilusivultamme löydät hienoja kuvia urheilutähdistä, live-videoita ajankohtaisista tapahtumista ja houkuttelevia kilpailuja.

Uusiempien tulosten lisäksi saat myös yksityiskohtaisia ​​taustatietoja, jännittäviä haastatteluja urheilijoiden ja tiimin jäsenten kanssa sekä tärkeimmät talviurheiluun liittyvät päivämäärät. Lukuisat videotallenteet antavat sinulle vilauksen kulissien taakse ja näyttävät tähtiä ennen ja jälkeen suuren suorituksen. Arvoinnoissa sinulla on mahdollisuus voittaa ainutlaatuisia ja laadukkaita palkintoja.

Twitter-urheilukanavamme on ajan tasalla, kompakti ja ytimekäs. Täältä löydät päivän tärkeimmät asiat lyhyesti. Sekä Facebookissa että Twitterissä olet aina Viessmannin kanssa tähtien mukana - myös kilpailujen ulkopuolella.
 

Huom! Sosiaalisen median tilit ovat saksankielisiä.