Tehokas energian säästäminen

Lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden parantaminen kannattaa. Rahojen makuuttaminen pankkitilillä ei tuota merkittävää korkoa, kun taas investointi uuteen lämmitysjärjestelmään kantaa heti hedelmää. Energiakustannukset kasvavat jatkuvasti, mutta koska kulutat paljon vähemmän, huomaat sen heti laskussa. Lisäksi lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden parantaminen nostaa kiinteistösi arvoa.

Energiansäästöohjeista saat tietoa siitä, miten saat parhaiten tuloksia ja voit pitkäaikaisesti pienentää energiakulujasi. Aikakauslehti Capital kirjoitti jo vuoden 2011 lopussa, että lämmityksen uudistaminen maksaa itsensä takaisin välittömästi. Myös internetsivustolla Allianz pro Nachhaltigkeit (Liitto kestävyyden puolesta) on lisätietoa aiheesta kestävä rakentaminen ja saneeraus.

Jos haluat heti tehdä mallilaskelman asunnostasi/talostasi, käytä energiansäästön tarkastusohjelmaamme. Se kertoo, mikä on mahdollista. Älä epäröi pyytää neuvoa Viessmannin jälleenmyyjältä. Viessmannin asiantuntijan neuvojen avulla voit hyödyntää myös houkuttelevat tuet, jotka laskevat kuluja entisestään.

Toteuttaminen

Yhteydenottopyyntö

Pyydä yksilöllistä, maksutonta ja sitoumuksetonta neuvontaa asiantuntijalta. Neuvommesinulle, kuinka voit tehokkaasti säästää energiaa.

Online-lomakkeeseen

Asennus- ja huoltoliikkeet paikkakunnittain

Neuvonnasta, myynnistä, asennuksesta ja asiakaspalvelusta huolehtivat Viessmannin jälleenmyyjät, joita koulutamme säännöllisesti ja jotka tuntevat tuotteemme.

Jälleenmyyjä-haku