5 vuoden takuu.
Turvallinen ja varma.

Lämpöpumpun valinta on erittäin tärkeä päätös. Haluat, että lämpöpumppu toimii energiatehokkaasti ja vähentää energiakustannuksiasi. Toivot myös, että se on kestävä ja toimii niin kauan kuin lämmitysjärjestelmäkin. Laitteen teknologian ja komponenttien laatu on siis ehdoton edellytys. Viessmannilla voimme hyödyntää 100 vuoden teknistä huippuosaamistamme. Valmistamme esimerkiksi kaikki kriittiset komponentit Viessmannin tehtaalla Saksassa.

Innovaatiomme tekevät meistä edelläkävijöitä lämmitystekniikan alalla

Olemme teknisesti merkittäviä toimialallamme. Kehitämme edelleen erinomaisia tuotteita ja ratkaisuja, joista tulee lämmitysteknologian virstanpylväs. Tutkimus- ja kehitysosasto keskittyy erityisesti energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien kehittämiseen kaikentyyppisille polttoaineille ja energialle. Tuotekehityksessämme olemme jo saavuttaneet lukuisia virstanpylväitä. Tarkastelemme aina tulevaisuuden haasteita ja asiakkaidemme tarpeita ja asetamme viitearvoja parhaalle mahdolliselle teknologialle. Se määrittää ajatuksiamme ja toimintojamme kehittäessämme huipputeknologisia tuotteita, tavoitteena samalla suojella ympäristöä parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Rekisteröithän laitteen kolmen (3) kuukauden kuluessa asennuspäivästä, jotta takuu astuu voimaan! Takuu on voimassa vain rekisteröidyille laitteille.