5 vuoden takuu.
Turvallinen ja varma.

Lämpöpumpun valinta on erittäin tärkeä päätös. Haluat varmasti, että lämpöpumppu toimii energiatehokkaasti ja pienentää energiakustannuksiasi. Toivot myös, että se on kestävä ja toimii niin kauan kuin lämmitysjärjestelmäkin. Laitteen teknologian ja komponenttien laatu on siis ehdoton edellytys. Viessmannilla hyödynnämme yli 100 vuoden ajan kehittelemmäämme teknistä huippuosaamistamme. Valmistamme esimerkiksi kaikki kriittiset komponentit Viessmannin omalla tehtaalla Saksassa.

Innovaatiomme tekevät meistä edelläkävijöitä lämmitystekniikan alalla

Olemme teknisesti merkittäviä toimialallamme. Kehitämme edelleen erinomaisia tuotteita ja ratkaisuja, joista tulee lämmitysteknologian virstanpylväs. Tutkimus- ja kehitysosasto keskittyy erityisesti energiatehokkaiden lämmitysjärjestelmien kehittämiseen kaikentyyppisille polttoaineille ja energialle. Tuotekehityksessämme olemme jo saavuttaneet lukuisia virstanpylväitä. Tarkastelemme aina tulevaisuuden haasteita ja asiakkaidemme tarpeita ja asetamme viitearvoja parhaalle mahdolliselle teknologialle. Se määrittää ajatuksiamme ja toimintojamme kehittäessämme huipputeknologisia tuotteita, tavoitteena samalla suojella ympäristöä parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Rekisteröithän laitteen kolmen (3) kuukauden kuluessa asennuspäivästä, jotta takuu astuu voimaan! Takuu on voimassa vain rekisteröidyille laitteille.