Lämmittäminen ja sovellukset – Viessmannin sovelluksilla hallinnoit lämmitystäsi helposti ja turvallisesti internetin välityksellä

Perinteisesti lämmitystä ohjataan termostaattia säätämällä. Nykyään ohjaus käy kätevästi internetin välityksellä. Laitetta voidaan etähallita myös nimetyn asennusliikkeen kautta. Tämän mahdollistaa älykäs Viessmann sovellus, internet-rajapinta sekä internetiin kytkettävä laite kuten älypuhelin tai tabletti. 


Viessmann sovellukset laitteen käyttäjille

Lämmityslaitteen omistajalle helppokäyttöisyys on yleensä ensisijainen tavoite. Turvallisuus ja säästöpotentiaali ovat myös tärkeitä tekijöitä. Viessmannin kehittämien sovellusten ViCaren ja Vitotrolin avulla voidaan hoitaa tärkeimmät lämmityksen etähallintatoiminnot. 

 

ViCare App – lämmityksen ohjaus etänä

Lämmityksen hallinta sovelluksella: ViCare App tarjoaa uusia mahdollisuuksia lämmityksen ohjaukseen internetin välityksellä. ViCare-sovelluksen selkeän ja yksinkertaistetun graafisen näkymän avulla lämmityksen etähallinta käy helposti.

Järjestelmä on suunniteltu ohjaamaan lämmityspiiriä. Pyyhkäisemällä valitset halutun huonelämpötilan ja vaihdat normaalin ja juhlatilan ("erittäin pitkään lämmin") välillä. Kun poistut talosta ("matkalla"), kytket yhdellä komennolla lämmitysjärjestelmän alhaisemmalle lämpötilalle ja säästät siten energiaa.

Jos haluat ohjelmoida eri vuorotteluajat eri päivälle, arvostat aputoimintoa. Aloitusnäytön valikosta voit poimia myös paljon energiansäästövinkkejä.

ViCare App – lämmitysjärjestelmän etäohjaus

Sovelluksia Viessmannin asennusliikkeille

Viessmann tarjoaa sovelluksia myös asennusliikkeille ja huoltopartnereille. Tärkein sovellus on varaosasovellus, jonka avulla tarvittavat varaosanumerot löydetään nopeasti ja varmasti.

 

 

Varaosasovellus

Varaosasovellus

Varaosasovellus tarjoaa asiantuntijalle nopean ja helpon tuen paikan päällä käyttäjän lämmitysjärjestelmän luona. 

Varaosasovelluksen käteviä ominaisuuksia:

  • Viivakoodiskannaus (myös offline)
  • Varaosatietojen lähettäminen sähköpostitse
  • Tuki käyttöönotoissa ja huolloissa

Sovellus saatavana useilla eri kielillä (ei vielä suomeksi).


Effizienzlabel für die Heizung
Lämmitysjärjestelmät

Energiamerkintä