Teolliset kattilat, lämpöpumppujärjestelmät - teollisuusjärjestelmät höyryä, lämmitystä ja jäähdytystä varten

Energiansäästö ja vähäpäästöinen energiansaanti sekä korkea käyttövarmuus ja saatavuus ovat teollisuuden ja kaupan energiantuotantojärjestelmien olennaisia ​​vaatimuksia.


Toimitamme koordinoidut komponentit ja räätälöimme järjestelmät asiakkaalle, kaikki yhdeltä toimittajalta.

Höyryn, sähkövirran, lämmön ja jäähdytyksen taloudellinen tuotanto

Teolliseen käyttöön suunnitellut tehokkaat energiajärjestelmät vähentävät tehokkaasti käyttökuluja ja päästöjä ja tuovat siten kilpailuetua. Viessmann tarjoaa kattavia järjestelmäratkaisuja, jotka tuottavat taloudellisesti höyryä 120 tonnia/h, lämpöä 120 MW, jäähdytystä 2 MW asti ja sähköä 50 MW asti. Kaikkia energianlähteitä voidaan käyttää - fossiiliset polttoaineet, biomassa, hukkalämpö, kuten myös lämpöä maaperästä, ulkoilmasta tai tuotantoprosessin aikana syntyvä hukkalämpö.

Viessmann kehittää ja toimeenpanee kokonaisvaltaisia energiakonsepteja, jotka perustuvat energiantuotannon, hankintajärjestelmän ja käytön yhteisjärjestelmän huomioimiseen. Kaikkien prosessien analyysi muodostaa potentiaalin etsimisen ja kaikkien järjestelmäkomponenttien perustan. Kattavat palvelut suunnittelusta käyttöönottoon ja huoltopalveluihin asti täydentävät tarjonnan.

 


Höyryntuotto jopa 120 t / h regeneratiivisilla ja fossiilisilla polttoaineilla sekä hukkalämmön hyödyntäminen

Viessmann-höyrykattilat ovat ihanteellisia moniin sovelluksiin. Kattilat ovat kestäviä ja vaativat vain vähän huoltoa. Ne ovat osa yksittäisiä kattilakonsepteja, joissa on järjestelmäratkaisut teolliseen höyryntuotantoon.


Suunnittelunsa ja laitteidensa ansiosta Viessmann-teollisuuskattilat tarjoavat parhaat edellytykset asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin monilla käyttöalueilla. Monet Vitomax-kattiloiden suunnittelutiedot ja monien vuosien kokemus isojen ja teollisten kattiloiden rakentamisesta takaavat korkean laadun, korkean käyttövarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Höyrykattilajärjestelmät

 • Höyryteho jopa 120 t / h kattilaa kohti
 • Käyttöpaine enintään 130 bar
 • Lämmitetty höyryn lämpötila enintään 540 ° C
 • Kuori- tai vesiputkikattilalla varustetut järjestelmät
 • Laaja energialähteiden kirjo
 • Hukkalämpökattila prosessilämmön käyttöön sekä yhdessä kaasuturbiinien ja yhdistettyjen lämpö- ja voimalaitosten kanssa
 • Modulaarinen rakenne

Järjestelmämoduulit

Viessmann toimittaa höyrykattilajärjestelmään kaikki tarvittavat komponentit.

 • Kattila ja tulistin
 • Pakokaasulämmönvaihdin
 • Syöttöveden lämpö- ja kemialliset käsittelylaitokset
 • Tulistaminen, mukaan lukien polttoaineen varastointi ja toimitus
 • Ohjaus- ja kytkinlaitteet
 • Savukaasujen puhdistus
 • Höyryvaraaja
 • Kattilalavat


Lämmöntuotanto jopa 120 MW biomassalla, öljyllä, kaasulla ja luonnonlämmöllä

Viessmann tarjoaa energiajärjestelmillään oikean ratkaisun teollisuudelle ja kaupalle. Kuumavesikattiloiden, sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitteiden ja lämpöpumppujen avulla käyttäjä voi valita tehokkaista järjestelmistä.

Suunnittelunsa ja laitteidensa ansiosta Viessmann-teollisuuskattilat tarjoavat parhaat edellytykset vastata asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin monilla käyttöalueilla. Monet Vitomax-kattiloiden suunnittelutiedot ja monien vuosien kokemus isojen ja teollisten kattiloiden rakentamisesta takaavat korkean laadun, korkean käyttövarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Lämmönkehitin

● Kuumavesikattila, jonka käyttöpaine on enintään 50 bar- Öljy ja kaasu polttivat jopa 120 MW- Biomassaa käyttävä 50 MW- Jätelämpöpatterit, joiden teho on enintään 120 MW, prosessilämmön käyttöön sekä yhdessä kaasuturbiinien ja yhdistettyjen lämpö- ja voimalaitosten kanssa

● Yhdistetyt lämpö- ja voimalaitokset enintään 660 kWth

● Lämpöpumput, enintään 2 MW yksikköä kohti (kaskadoitava)

Järjestelmämoduulit

● Kattila

● Tulistaminen, mukaan lukien polttoaineen varastointi ja toimitus

● Pakokaasulämmönvaihdin

● Välivirtauskappale turvallisuustekniikalla

● Ohjaus- ja kytkinlaitteet

● Paluuveden lämpötilan nousu

● Kattilan lava

Nopea käyttöönotto esiasennettujen konttiratkaisujen ansiosta

Aika on rahaa - tämä pätee erityisesti teolliseen ja kaupalliseen toimintaan, jossa uusien lämmityskeskusten on usein oltava toiminnassa mahdollisimman lyhyessä ajassa, jotta ne voisivat toimittaa lämpöä tuotantoa varten ajoissa. Aikaa säästävään kokoonpanoon ja käyttöönottoon Viessmann tarjoaa valmiiksi koottuja pakkausratkaisuja, jotka ovat pienikokoisia ja helposti kuljetettavia.


Taloudellinen jäähdytys 2 MW: n lämpöpumpuilla

Räätälöityjä suuria lämpöpumppuja on saatavana teollisuudelle, suurille asuin- ja toimistorakennuksille sekä hotelleille. Teolliseen tai kaupalliseen käyttöön lämmitystoiminnon lisäksi tarvitaan erityisesti lämpöpumpun jäähdytystoiminto - esimerkiksi elintarvikkeiden varastotilojen jäähdytykseen ja ilmastointituotantotiloihin. Tämän energiajärjestelmän erityinen etu on mahdollisuus lämmittää ja jäähdyttää samanaikaisesti.

Suuret ja erikoislämpöpumput

● Yksilöllisesti suunnitellut lämpöpumput, joiden teho on enintään 2 MW / yksikkö (voidaan kaskadoida)

● Asennus vaikeissakin olosuhteissa

● Bivalenttien lämmitysjärjestelmien toteuttaminen yhdessä öljy- tai kaasukondensaattorikattiloiden kanssa huippukuormien kattamiseksi

 


Etsin tuotetta toimintoon , käyttöaineena

Lämmityslaitoksen saneeraus Altchemnitzissä

Kuorikattilat tarjoavat kaukolämmön 40 prosentille Chemnitzin kotitalouksista

Viessmann Teollisuusjärjestelmät toimittaa paitsi suuria kattiloita toteuttaa myös suuria projekteja. Yksi esimerkki on Altchemnitzin lämmityslaitoksen täydellinen saneeraus. Sachsenin energiantoimittajan eins energie -järjestelmä oli uudistettava kokonaan 40 vuoden käytön jälkeen. Kolme kaksiliekkiputkikattilaa on syöttänyt vuoden 2018 lopun käyttöönoton jälkeen jopa 100000 kW kaukolämpöverkkoon tarpeen mukaan ja auttanut toimittamaan noin 40 prosentille Chemnitzin kotitalouksista lämpöä ja lämmintä vettä.

● Täydellinen suunnittelu ja rakentaminen 3D-muodossa

● 3 samanlaista kuorikattilaa, kukin 33,3 MWth.

● 210 tonnia materiaalia Venlosta Chemnitziin.

● Kolmen suuren kattilan asennus pieneen olemassa olevaan kattilahuoneeseen.

● Huippulämpölaitos, jonka lämpöteho on 100 MW.

Videolla näet, kuinka tällainen mammuttiprojekti toteutetaan.

Uudet kuorikattilat toimittavat monille Chemnitzin asukkaille kaukolämpöä

Aktivoi video napsauttamalla toistopainiketta. Huomaa, että tiedot siirretään YouTubeen kun toistat videon. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöissämme.

Modernisierung des „eins“-Heizwerks Altchemnitz

Industrial Boiler Solutionsin palvelutarjonta sisältää:


● Projektinhallinta ja käsittely

● Laitostekniikka

● Kokoonpano

● Käyttöönotto