Vitocal 300-G -lämpöpumppu hyödyntää uusiutuvaa lämpöä maasta tai pohjavedestä

Edut lyhyesti

 • Maalämpöpumppu, yksivaiheinen lämmitysteho: 21,2 - 42,8 kW, kaksivaiheinen lämmitysteho: 42,4 - 85,6 kW, enintään 428 kW (kaskadina)
 • Master / slave-toiminto on mahdollista myös Vitocal 350-G:n kanssa
 • Alhaiset käyttökustannukset korkean suorituskyvyn ansiosta: COP-arvo EN 14511 -standardin mukaan 4,8 (suolaliuos 0 ° C / vesi 35 ° C) (COP = suorituskerroin)
 • Menolämpötila jopa 60 ° C
 • Monovalentti käyttö lämmitykseen ja käyttöveden lämmitykseen mahdollista
 • Alhaiset käyttökustannukset ja suurin hyötysuhde jokaisessa käyttöpisteessä innovatiivisen kylmäainekierron diagnostiikkajärjestelmän (RCD) ja elektronisen paisuntaventtiilin (EEV) ansiosta
 • Äänioptimoidun laitesuunnittelun ansiosta hiljainen ja matala käyttöääni
 • Käyttäjäystävällinen, helppo ja älykäs lämpöpumpun ohjaus
 • Etäohjausmahdollisuus internetin kautta ViCare-sovelluksen ja tarvikkeena toimitettavan Vitoconnect-tiedonsiirtoyksikö navulla
 • Optimoitu oman virran käyttö aurinkosähköjärjestelmissä
 • Energiatehokkuusluokka * A ++ / A ++
*Energiatehokkuusluokka EU:n asetuksen nro 811/2013 mukaan, keskimääräinen ilmasto-olosuhde - alhainen lämpötilan käyttö (W35)

 


Vitocal 300-G -lämpöpumppu - korkeiden tehojen spesialisti

Vitocal 300-G on erikoistunut suuriin yhden ja monen perheen taloihin. Se hyödyntää tehokkaasti rakennuksen ympäristössä olevaa lämpöä. 


Kaksivaiheinen Vitocal 300-G, joka perustuu master / slave-periaatteeseen, on oikea ratkaisu usean perheen taloissa tai kohteissa, jotka vaativat suurta tehoa. Sen lämmitysteho on 42,4 - 85,6 kW. Tässäkin voit valita pohjaveden tai maaperän lämmönlähteiden välillä.


Jos tämä teho ei vielä riitä, voit kytkeä jopa 5 master / slave-yhdistelmää ohjaukseen integroidulla kaskaditoiminnolla ja lisätä siten tehoa jopa 428 kW:iin.

Lämpöpumppu Vitocal 300-G

Vitocal 300-G on oikea valinta suurta lämmitystehoa vaativiin asuintaloihin.

Tehokas ja luotettava

Vitocal 300-G: n sydän on tehokas Compliant-Scroll-kompressori. Se vakuuttaa korkealla käyttöturvallisuudellaan ja luotettavuudellaan. Suurten lämmönvaihtimien ja integroidun kylmäainejakajan kanssa Vitocal 300-G saavuttaa korkeat COP-arvot ja menolämpötilat jopa 60 ° C: seen.

Hiljainen käyttö ja korkea suorituskyky eivät ole ristiriidassa

Ilmatiiviisti suljetun kotelon ja erityisen fiksun laitesuunnittelun ansiosta Vitocal 300-G saavuttaa melunvaimennuksen, joka ylittää huomattavasti odotukset tällä suorituskykyalueella.

RCD-järjestelmä korkeinta suorituskykyä varten

RCD tarkoittaa kylmäainekierron diagnostiikkajärjestelmää. Vitocal 300-G: ssä se valvoo jatkuvasti jäähdytyspiiriä ja varmistaa yhdessä elektronisen paisuntaventtiilin kanssa maksimaalisen tehokkuuden jokaisessa käyttöpisteessä.

Täydellinen korkeille tehoille

Vitocal 300-G on ensimmäinen valinta etenkin suuriin lämmitystarpeisiin. Tätä tarkoitusta varten useita lämpöpumppuja voidaan liittää toisiinsa lämmitysvirtauksen ja -palautuksen kautta. Tämä paitsi tuo halutun korkean lämmitystehon, myös lisää koko järjestelmän käyttövarmuutta. Modulaarinen rakenne erillisillä kompressoripiireillä varmistaa myös erityisen korkean hyötysuhteen osakuormituksessa ja mahdollistaa samanaikaisen käytön lämmityksessä ja käyttöveden tuotannossa.

Moduloiva ratkaisu Master/Slave-käytössä

Vitocal 300-G tarjoaa kolme teholuokkaa master- tai master/slave-versiona, ja se tarjoaa useita yhdistelmiä, jotka voidaan räätälöidä tarkasti vaadittuun lämmöntarpeeseen. Suurempiin lämpövaatimuksiin Vitocal 300-G voidaan käyttää master/slave-tilassa toisella samantyyppisellä lämpöpumpulla tai Vitocal 350-G:llä. Yhdistetty master-/slave-järjestelmä, joka koostuu esimerkiksi Vitocal 300-G: stä vaadittavalle lämmityskuormalle ja Vitocal 350-G: sta korkeille menolämpötiloille käyttöveden lämmitystä varten, lämpöpumput voidaan sovittaa optimaalisesti kiinteistöön heti suunnittelusta alkaen vaiheessa.


Monet mahdollisuudet ja yhdistelmät optimoivat käyttöajat ja takaavat taloudellisen toiminnan. Orjamoduulia ohjaa isäntämoduuli. Yhdistämällä eri tehokoot laitteiston käyttäjällä on mahdollisuus mukauttaa ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä eri moduuleilla mahdollisimman tehokkaasti lämmöntarpeisiinsa.

EHPA laatusertifikaatti

EHPA laatusertifikaatti

EHPA laatusertifikaatti varmistaa COP-arvon kuluttajalle 

Suomen kansallinen EHPA laatusertifikaatti todistaa tällä sertifikaatilla, että Viessmann Vitocal 300-G maalämpöpumppu täyttää EHPA sertifikaatin laatuvaatimukset. 

Vitotronic 200 automatiikka

Vitotronic 200 automatiikka valinnaisesti myös etäohjauksella 

Selkeä, helppokäyttöinen, älykäs: Vitotronic-automatiikalla säädät lämmityslaitteesi nopeasti ja tarkasti. Saatavilla useilla eri kielillä, myös suomeksi ja ruotsiksi.

Vitotronic 200 automatiikan ollessa kytkettynä internetiin Vitoconnectin (lisävaruste) ja maksuttoman ViCare-sovelluksen avulla voitaan lämpöpumppua ohjata helposti etänä kaikkialla. 

Etäohjaus Vitoconnectin avulla 

Vitoconnect etähallintayksikön välityksellä lämpöpumppua voidaan ohjata myös älypuhelinsovelluksella. Myös vanhemmille laitteille, alkaen vuodesta 2010 voidaan ottaa käyttöön etäohjaus Vitoconnectin avulla. 

Optolink-etähallintayksikkö Vitoconnect
ViCare App

ViCare App

ViCare-sovelluksen avulla laitteen käyttäjä voi ohjata lämmitysjärjestelmäänsä älypuhelimen kautta. Käyttötilaa voidaan tarkastella milloin tahansa.

fernbedienungen.jpg

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

"Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa". Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-käyttövesivaraaja parhainta lämpimän veden saatavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergia-laitteistot edulliseen lämmitykseen.

Tuotetietoja

Yleiskatsaus

Nimellislämitysteho (kW)
yksiportainen: 21,2 - 42,8 kW, kaksiportainen: 42,4 - 85,6 kW
COP lämmityskäytöllä
riippuen tehoalueesta jopa 4,8
Energiatehokkuusluokka EU:n asetuksen nro 811/2013 mukaan, keskimääräinen ilmasto-olosuhde - alhainen lämpötilan käyttö (W35)
energieeffizienklasse.png
A++ / A++
Lämpimän käyttöveden tuottamisen energiatehokkuusluokka
Käyttökohteet
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Omakotitalot, paritalot, rivi- ja kerrostalot, kiinteistöt, teollisuus, uudisrakentaminen ja saneeraus
Automatiikka
Einfaches RGB
Vitotronic 200 automatiikka graafisella näytöllä, etäohjaus mahdollista
Käyttöveden lämmitys
Erillinen käyttövesivaraaja tarvitaan
Muut ominaisuudet
"Luonnollinen jäähdytys" -toiminto lisävarusteena saatavalla NC-yksikön avulla, "aktiivinen jäähdytys" -toiminto lisävarusteena saatavalla AC-yksiköllä
Produktschnitt Sole/Wasser-Wärmepumpe Vitocal 300-G