Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset
Vitocal 200-A monoblock

Ilma-vesilämpöpumppu

Monoblock-malliselle ilma-vesilämpöpumpulle on tunnusomaista erilliset sisä- ja ulkoyksiköt, jossa yhdysputket on täytetty vedellä.

Nimellinen lämmitysteho: 2,4-14,7 kW
Erilliset sisä- ja ulkoyksiköt
Korkein hyötysuhde pienimmässäkin tilassa
Ihanteellinen käytettäväksi tiheään rakennetuilla alueilla

Ympäristön energiaa käyttävät lämpöpumput - tutustu eri malleihin ja etuihin!

Lue lisää nyt
Nimellinen lämmitysteho

2,4-14,7 kW

Erilliset sisä- ja ulkoyksiköt

Mahdollistaa sisäyksikön lähes äänettömän toiminnan.

Korkein hyötysuhde pienimmässäkin tilassa

Ihanteellinen käytettäväksi myös rivitaloissa.

Hyvin hiljainen toiminta

Kehittyneen akustisen suunnittelunsa ja innovatiivisen tekniikan ja optimaalisesti sovitettujen järjestelmäkomponenttien ansiosta.

Lyhyt asennusaika ja yksinkertaistettu huolto

Kaikkien osien hyvän yhteensopivuuden ansiosta.

Jäähdytystoiminto

Käänteisen kytkimen ansiosta lämmitys ja jäähdytys samassa laitteessa.

Alhaiset käyttökustannukset korkean COP:n ansiosta

Suorituskerroin EN 14511:n mukaan: enintään 5,0 (A7/W35) ja enintään 4,1 (A2/W35).

Kuluttaa itse tuotettua energiaa

Aurinkosähköjärjestelmien optimoidun energiankulutuksen valmistelun ansiosta

Valtion energiatuet: Tukikelpoinen

Saanerausprojekteissa.

Tuotteiden korkea laatu

Ja moderni, ajaton muotoilu.

Helppo käyttää

Vitotronic-ohjausyksikön ansiosta, jossa on teksti- ja graafinen näyttö.

Verkkopohjainen etäyhteys

Ilmaisen ViCare-sovelluksen ja Vitoconnectin kautta (valinnainen).

Vitocal 200-A-ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö monoblock-rakenteisena.

Vitocal 200-A ilma-vesilämpöpumppu monoblock-mallissa

Korkein hyötysuhde pienimmissäkin tiloissa. Innovatiivisen tekniikan ja optimaalisesti sovitettujen järjestelmäkomponenttien ansiosta Vitocal 200-A on yksi hiljaisimmista lämpöpumpuista lajissaan. Se voidaan asentaa jopa sinne, missä lakisääteiset meluvaatimukset ovat erittäin tiukat, kuten asuinalueilla.

Vitocal 200-A ilma-vesilämpöpumpun edut

Monoblock-rakenteisille ilmalämpöpumpuille on ominaista, että ne on jaettu sisäyksikköön ja ulkoyksikköön, joissa on vettä johtavat liitosputket. Jako sisä- ja ulkoyksikköön tarjoaa useita etuja: ulkoyksikköön asennetaan muun muassa ne komponentit, jotka aiheuttavat pääasiassa melupäästöjä. Tämän seurauksena sisäyksikkö toimii lähes äänettömästi. Toiseksi molemmat yksiköt on yhdistetty toisiinsa vedellä täytetyillä liitäntäputkilla. Tämä takaa lyhyen asennuksen, sillä asennuksen suorittava urakoitsija ei tarvitse erityistä kylmäainetodistusta. Esiasennettujen komponenttien ja niihin mukautettujen lisävarusteosien suuren määrän ansiosta Vitocal 200-A -laitteen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Helppo pääsy kaikkiin tärkeisiin osiin helpottaa myös huoltoa.

Saneerauksessa lämpöpumppu soveltuu hyvin kaksitoimiseen toimintaan. Tällöin olemassa oleva järjestelmä pysyy toiminnassa kattamaan huippukuormitukset, kun lämpötilat ovat erityisen alhaisia. Tämä parantaa järjestelmän tehokkuutta merkittävästi.

Vitocal 200-A monobloc lämpöpumppu ei ainoastaan tarjoa tehokasta ja luotettavaa lämpöä talvikuukausina, mutta se on myös hyvin hiljainen.  

Monoblock-lämpöpumppujen ulkoyksiköt noudattavat Advanced Acoustic Design (AAD) -standardia ottaen huomioon akustiset vaatimukset. Niiden taajuusspektriä on optimoitu siten, että matalat äänet on siirretty korkeammalle taajuusalueelle, jolloin niitä ei havaita niin häiritsevinä, ja ne voidaan vaimentaa paremmin rakennusten avulla.

Vitocal 200-A soveltuu siten erityisen hyvin käytettäväksi tiiviisti rakennetuilla alueilla, kuten esimerkiksi rivitalotaajamissa.

Luonnos rivitaloalueesta, johon Vitocal 200-A sopii erinomaisesti monoblock-mallissa.

Vitocal 200-A -monilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman piilevää lämpöä ympäristövastuulliseen ja kustannustehokkaaseen lämmitykseen. Se on saatavana joko pelkästään lämmitykseen tai lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Vitocal jäähdytystoiminto

Uudet ulkoyksiköt ovat ajattoman muotoilunsa ansiosta erittäin miellyttäviä silmälle. Viessmann suunnittelee ja valmistaa yhdellä tai kahdella puhaltimella varustetut laitteet itse. Näin ollen ne tarjoavat erittäin hyvän suorituskyvyn, erinomaisen viimeistelyn ja tuotelaadun.

Monoblock Vitocal 200-A on suunniteltu taloudelliseen käyttöön. Kaikki asennetut komponentit on sovitettu toisiinsa, minkä ansiosta lämpöpumppu saavuttaa erittäin korkean hyötysuhteen käytön aikana. Tämä korkea hyötysuhde voidaan ilmaista lukuina: EN 14511 -standardin mukaan Vitocal 200-A:n COP (Coefficient of Performance) on jopa 5,0, kun ulkolämpötila on 7,0 °C ja veden lämpötila 35,0 °C. Jos ulkolämpötila on 2,0 °C ja veden lämpötila 35,0 °C, COP on edelleen 4,1.

Vitotronic-ohjausyksikön avulla voit ohjata lämmitysjärjestelmääsi kätevästi ja intuitiivisesti. Kaikki tärkeimmät tiedot ovat selkeästi järjestettyinä ja helposti löydettävissä. Vitotronic-ohjausyksikkö on myös verkkokäyttöinen. Tarvitset vain Vitoconnect-käyttöliittymän (lisävaruste) ja ilmaisen ViCare-sovelluksen. Näin voit hallita järjestelmääsi mistä tahansa, mutta myös valtuutetun urakoitsijan suorittama etähuolto on mahdollista, mikä takaa optimaalisen toiminnan.  

  • Maksimivirtauslämpötila enintään 60 °C
  • Ei kylmäaineen vuototestiä hermeettisesti suljetun kylmäainepiirin ansiosta.
  • Sisä- ja ulkoyksiköiden välille ei vaadita vähimmäisetäisyyksiä.
  • Energiatehokkuusluokka* A++ / A++ | tyyppi 201.A04: A++ / A+

    *Energiatehokkuusluokka komission delegoidun asetuksen (EU) N:o 811/2013 mukaisesti lämmitykseen, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet - matalan (35 °C) / keskilämpötilan (55 °C) sovellukset
    .

Video: Miksi voin luottaa Vitocal-lämpöpumppuun?

Vitotronic 200 WiFi-mahdollisuudella

Lämpöpumppuja voidaan ohjata mistä tahansa Vitotronic 200 -ohjausyksikön avulla Vitoconnect-internet-liitännän (lisävaruste) ja ilmaisen ViCare-sovelluksen avulla.  

Vitotronic 200

Tuotteen tiedot

Nimellislämpöteho (kW), toimintapiste A7/W35 (EN 14511 mukaan)

Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A04: 4,0 kW | Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A06: 4,8 kW | Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A08: 5,6 kW | Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A10: 7,0 kW | Tyyppi AWO-E-AC 201.A10: 7,6 kW | Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A13: 8,9 kW | Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A16: 10,1 kW

Tehokerroin ε (COP) lämmityskäytössä A7/W35

Tyyppi AWO-M-E-AC 201.A04: 4,6 | tyyppi AWO-M-E-AC 201.A06: 4,7 | tyyppi AWO-M-E-AC 201.A08: 4,7 | tyyppi AWO-M-E-AC 201.A10: 4,7 | tyyppi AWO-E-AC 201.A10: 5,0 | tyyppi AWO-E-AC 201.A13: 5,0 | tyyppi AWO-E-AC 201.A16: 5,0

Energiatehokkuusluokka

A++ / A++ | Komission delegoidun asetuksen (EU) N:o 811/2013 mukaisesti lämmitykseen, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet - matalan lämpötilan käyttö (35 °C) / keskilämpötilan käyttö (55 °C).

Energiatehokkuusluokka, käyttöveden lämmitys

-

Käyttöalue

Omakotitalot, rivitalot, uudisrakentaminen ja saneeraushankkeet.

Operaatio

Vitotronic 200 -ohjausyksikkö, jossa on tekstinäyttö ja graafinen näyttö; voidaan käyttää ViCare-sovelluksen kautta.

Käyttöveden lämmitys

Tarvitaan ylimääräinen käyttövesivaraaja. Katso esimerkiksi Vitocell-sarjamme.

Lisäominaisuudet

Käänteistoiminnan ansiosta laitetta voi käyttää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Tuotteen poikkileikkaus, sisäyksikkö
Tuotteen poikkileikkaus, ulkoyksikkö
Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet