Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset

Ehdotuksemme sinulle

Ehdotamme kotisi lämmitykseen ja jäähdytykseen kahta erilaista ilmalämpöpumppua. Katso tuote-ehdotuksemme alta!


Pyydä tarjous Viessmann-kumppanilta

Haluaisitko maksutonta ja sitoumuksetonta asiantuntija-apua sertifioidulta Viessmann-kumppanilta? Laitamme sinut yhteen lämmitysratkaisuihin erikoistuneeseen kumppanimme kanssa lähelläsi.


Käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Hyväksyn tietosuojakäytännön. Annan täten suostumukseni siihen, että Viessmann Oy voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse ja/tai puhelimitse pyyntöni täyttämiseksi.

Kyllä, Viessmann Oy voi käyttää sähköpostiosoitettani pitääkseen minut ajan tasalla uusimmista tuotteista ja palveluista. Voin peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa.* 

* Peru hyväksyntä kirjallisesti osoitteeseen: Viessmann Oy, Äyritie 8 A, 01510 Vantaa. Tai sähköpostilla osoitteeseen info@viessmann.fi

Virhe

Emme pysty tällä hetkellä käsittelemään pyyntöäsi. Yritä myöhemmin uudelleen.


Tuotetiedot, valinta ja käyttö
Viessmann voi antaa tuotetietoja, mukaan lukien tekniset tiedot, suositukset, kirjallisuus ja muut materiaali (yhdessä "tuotetiedot"), jotka auttavat asiakasta tuotteiden valinnassa. Tuotetietojen tarkkuutta tai täydellisyyttä ei taata, ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Viessmann tai kolmannet osapuolet eivät myönnä lisenssejä immateriaalioikeuksiin, eivätkä nämä tuotetiedot myönnä lisenssejä tai viittaa lisensseihin tai Viessmannin tai kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksiin. Asiakkaan yksinomaisella vastuulla on arvioida, valita ja määrittää, onko kukin tuote soveltuva tiettyyn tarkoitukseen ja sopiva asiakkaan käyttökohteeseen ja -tapaan. Viessmann suosittelee vahvasti, että otat yhteyttä valtuutettuun lämmitysasentajaan ennen järjestelmän lopullista valintaa.