Korkea hyötysuhde modernin invertteritekniikan avulla: Vitocal 300-G

Nykyaikaisen invertteritekniikan ansiosta Vitocal 300-G maalämpöpumppu on tehokkain ratkaisu uusiin rakennuksiin ja paras valinta lämmitysjärjestelmän saneeraukseen.

Nykyaikaisen invertteritekniikan ansiosta uusi Vitocal 300-G -lämpöpumppu on tehokkain ratkaisu uusiin rakennuksiin ja paras valinta käyttöikänsä päässä olevien maalämpöpumppujen korvaamiseen. Lähtöohjattu jäähdytyspiiri mukauttaa lämpöpumpun lämmitystehon rakennuksen vastaavaan lämmöntarpeeseen. Tämän vuoksi laitteella on vähemmän käynnistys-/pysäytysjaksoja osakuormitusalueella ja korkeampi vuotuinen hyötysuhde. Vitocal 300-G on saatavana kahdessa teholuokassa, joiden modulaatioalue on 1,7 - 8,6 kW ja 2,4 - 11,4 kW, ja soveltuu monenlaisiin kohteisiin.

Viessmannin integroidut ratkaisut Vitocal 300-G lämpöpumpulle

Digitaaliset palvelut ● Yhteenliitettävyys 
Näytä lisää

Näytä lisää

● ViCare-sovelluksella lämmitysjärjestelmää voidaan ohjata etänä. Sovelluksessa käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä, onko kaikki kunnossa lämmityksen ollessa käynnissä.

●  Vitoconnect on lämmityslaitteen ja etähallintasovelluksen välinen rajapinta - edellytys lämmitysjärjestelmän ohjaukselle älypuhelimen ja tabletin kautta.

 


Vitocal 300-G lämpöpumpun tuoteominaisuuksia

Korkea tehokkuus – pienet energiakustannukset

Tehonsäädön lisäksi RCD-järjestelmä (kylmäainekierron diagnostiikkajärjestelmä) varmistaa erityisen tarkan ja nopean jäähdytyspiirin ohjauksen elektronisella paisuntaventtiilillä. Lämmönkeruuliuoksen ja lämmityspiirin energiaa säästävät korkean hyötysuhteen pumput vähentävät energiankulutusta ja kustannuksia.

Helppo asennus, pieni tilantarve, hiljainen käyttö

Pieni alle 0,5 neliömetrin pinta-ala ja pääsy kaikkiin palvelun kannalta olennaisiin osiin edestä mahdollistavat tilaa säästävän asennuksen. Hyvin matalan, 41 dB (A) käyntiäänen (ääniteho ErP: n mukaan B0 / W55) vuoksi lämpöpumppu voidaan asettaa myös lähelle asuintiloja, esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen.


An heißen Sommertagen kann die Wärmepumpe die Räume auch kühlen. Dafür wird die optionale „natural cooling“-Box benötigt.
Vitocal 300-G ist KEYMARK zertifiziert.


Vitocal 300-G lämpöpumpun etuja

Lämpöpumppu Vitocal 300-G
  • Pienet käyttökustannukset korkean SCOP-arvon ansiosta (SCOP = Seasonal Coeff  icient of Perfor-mance) EN 14825 mukaan: jopa 5,3 keskimääräi-sissä ilmasto-olosuhteissa ja alhaisen lämpötilan käytössä (W35) 
  • Erittäin hiljainen uuden äänenvaimennuskonseptin ansiosta, voidaan sijoittaa asuintilojen läheisyyteen 
  • Kompaktit mitat ja pieni tilan tarve
  • Suuri käyttömukavuus – lämmitys, jäähdytys, lämmin vesi ja ilmanvaihto integroidun selväkielisellä ja graafi sella näytöllä varustetun Vitotronic-ohjauskes-kuksen avulla
  • Optimoitu oman sähkövirran käyttö aurinkosähköjärjestelmissä
  • Etäohjausmahdollisuus internetin kautta ViCare-sovelluksen ja tarvikkeena toimitettavan Vitoconnect tiedonsiirtoyksikön avulla


Helppo ohjaus

Vitotronic 200 automatiikka

Vitotronic 200 automatiikka valinnaisesti myös etäohjauksella 

Selkeä, helppokäyttöinen, älykäs: Vitotronic-automatiikalla säädät lämmityslaitteesi nopeasti ja tarkasti. Saatavilla useilla eri kielillä, myös suomeksi ja ruotsiksi.

Vitotronic 200 automatiikan ollessa kytkettynä internetiin Vitoconnectin (lisävaruste) ja maksuttoman ViCare-sovelluksen avulla voitaan lämpöpumppua ohjata helposti etänä kaikkialla. 


Etäohjaus Vitoconnectin avulla 

Vitoconnect etähallintayksikön välityksellä lämpöpumppua voidaan ohjata myös älypuhelinsovelluksella. Myös vanhemmille laitteille, alkaen vuodesta 2010 voidaan ottaa käyttöön etäohjaus Vitoconnectin avulla. 

Optolink-etähallintayksikkö Vitoconnect

ViCare App

ViCare App

ViCare-sovelluksen avulla laitteen käyttäjä voi ohjata lämmitysjärjestelmäänsä älypuhelimen kautta. Käyttötilaa voidaan tarkastella milloin tahansa.


Järjestelmätekniikka

fernbedienungen.jpg

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

"Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa". Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-käyttövesivaraaja parhainta lämpimän veden saatavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergia-laitteistot edulliseen lämmitykseen.

Tuotetietoja

Yleiskatsaus

Nimellislämpöteho (kW)*
4,3 / 5,3 kW / 7,4 | *EN 14511, B0/W35, lämpötilaero 5 K
Teholuokka ε (COP-arvo)*
4,7 | 4,8 | 5,0 | *EN 14511, B0/W35, lämpötilaero 5 K
Energiatehokkuusluokka
energieeffizienklasse.png
BWC 301.C06: A+++/A++ | BWC 301.C12: A+++/A+++ | BWC 301.C16: A+++/A+++ | *EU-asetuksen nro 813/2013 Lämmitys, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet – matalaläm- pötilan käyttö (W35)/keskilämpötilan käyttö (W55)
Energiatehokkuusluokka lämpimän käyttöveden tuottamisessa
Käyttöalue
icon-wohngebaeude.png
Omakotitalo, uudisrakentaminen
Automatiikka
Einfaches RGB
Vitotronic 200 automatiikka selkotekstillä ja grafiikkanäytöllä. Etäohjaus verkon kautta mahdollista lisävarusteena saatavan Vitoconnect -yksikön ja maksuttoman ViCare -sovelluksen avulla.
Käyttöveden lämmitys
Lisäkäyttövesivaraajat tarvitaan, tällöin varmempi lämpimän veden saanti
Lisää merkkipaaluja
Lämpöpumpulla voidaan tarvittaessa myös viilentää asuintiloja. Tätä varten tarvitaan lisävarusteena saatava “natural cooling” -yksikkö.
Produktschnitt Sole/Wasser-Wärmepumpe Vitocal 300-G