Haluatko ostaa Viessmann-tuotteen tai etsitkö sopivaa lämpöpumppua?

Löydä jälleenmyyjä tai asentaja
Yksityisasiakkaat Ammattilaiset
Vitomax HW-EH

Hybridi kuumavesikattila

Meillä on ilo esitellä teollisuuskäyttöön tarkoitettu hybridikattila, joka on tavallisen kuorikattilan ja sähkökäyttöisten laippalämmittimien yhdistelmä.

Lähtöalue: 5,6 MW
Vedyn suhteutettu käyttö
Huippukuormituksen kompensointi
Savukaasupäästöjen vähentäminen

Paikallinen Viessmann-kauppakumppanisi voi antaa sinulle henkilökohtaista neuvontaa

Etsi kauppakumppani nyt
Optimoitu käynnistysprosessi

Sähkön avulla

Vety

Mahdollistaa vedyn suhteutetun käytön

Kuormitushuippujen kompensointi ja suurempi normaali alue

Paremman hallinnoinnin varmistaminen osittaisen kuormituksen vähennyksen varalta

Savukaasupäästöjen vähentäminen

COx:stä tai NOx:sta

Korkeampi hyötysuhde

Verrattuna malleihin, jotka toimivat vain fossiilisilla polttoaineilla.

Fossiilisten polttoaineiden käytön vähentäminen

Näin ollen alhaisemmat kokonaiskustannukset käytön aikana

Korkea toimitusvarmuus

Jos fossiiliset energialähteet epäonnistuvat

Lämpöenergian nopea saatavuus

Sähköisen lämmönpidätyksen avulla

Helppo lämmön säilyttäminen

Näin vältetään tarpeeton polttimen kierto

Viessmann Vitomax HW-EH / LW-EH hybridikattila

Vitomax HW-EH / LW-EH: hybridikattilat teollisuuden käyttöveden tuotantoon

Viessmann Vitomaxin korkeapaine- (HW-EH) ja matalapaine- (LW-EH) kuumavesikattiloilla voit osallistua energiamurrokseen. Tämä johtuu siitä, että hybridikattilat käyttävät fossiilisten polttoaineiden lisäksi osittain sähköä lämmön tuottamiseen. "Power-to-heat"-periaate mahdollistaa resurssien taloudellisen käytön ja vähentää samalla savukaasupäästöjä kuuman veden tuotannossa. Lisäksi Viessmannin järjestelmäratkaisujen saumattomasti toisiinsa liittyvät komponentit takaavat luotettavan toiminnan.

Mikä erottaa korkea- ja matalapaineiset kuumavesikattilat toisistaan?

Viessmann Vitomax HW-EH / LW-EH -lämminvesikattiloiden tärkeä ominaisuus on painesuihkupolttimien ja sähkölämmityspatruunoiden hybridikäyttötila. Tämän perusteella ne tarjoavat korkeamman hyötysuhteen kuin vastaavat mallit, jotka käyttävät vain fossiilisia polttoaineita. Tästä on sekä ekologisia että taloudellisia etuja. Pienempi kulutus säästää rajallisia luonnonvaroja ja vähentää hiilidioksidi- ja typenoksidipäästöjä. Jälkimmäisellä on myönteinen vaikutus yrityksen hiilijalanjälkeen sekä päästömaksuihin, mutta fossiilisten energialähteiden pienempi kulutus vähentää aktiivisesti käyttökustannuksia. Tämä koskee myös halvan sähkön käyttöä, joka voidaan ottaa sähköverkosta tuotantohuippujen aikana tai tuottaa itse sopivalla tekniikalla. Sähköön perustuva toiminta edistää korkeaa toimitusvarmuutta: jos fossiiliset energialähteet eivät toimi, tämä voidaan korvata samassa suhteessa. Näin voidaan vähentää prosessivirtojen keskeytyksiä.

Vaihtoehtoisten polttoaineiden käyttö

Fossiilisten resurssien lisäsäästöt ovat mahdollisia käyttämällä biogeenisiä polttoaineita ja vetyä. Tämä johtuu siitä, että Vitomax HW-EH / LW-EH -hybridikattilat ovat 100-prosenttisesti H2-valmiita ja mahdollistavat käytön sekä nestemäisillä että kaasumaisilla biogeenisilla energialähteillä.

Vitomax HW-EH / LW-EH -hybridikattiloiden optimoitu toiminta.

Sähköä käytetään käynnistysprosessin optimointiin. Näin voidaan välttää savukaasun laskeminen kastepisteen alapuolelle. Kun käyttötila saavutetaan, kattila siirtyy käyttämään ensisijaista polttoainetta tai tämä kytketään päälle. Tämä mahdollistaa myös sellaisten energialähteiden käytön, joiden savukaasujen kastepiste on alhainen tai joiden lauhdekomponentit olisivat haitallisia. Suurempi normaalialue ja kuormitushuippujen kompensointi mahdollistavat myös paremman hallinnan osittaisen kuormituksen vähennyksen yhteydessä. Vitomax HW-EH / LW-EH -hybridikattiloiden sähkölämmönpidätys tarjoaa etuja käytössä. Lämpöenergian nopean saatavuuden lisäksi lämmöntalteenotolla vältetään polttimen tarpeeton kierto. Tämä ehkäisee kulumista, pidentää komponenttien käyttöikää ja vähentää kustannuksia.

Tekniset tiedot

  • Tuotot: 1: ~ 0,8-5,6 MW: 1,2-8,4 t/h / ~ 0,8-5,6 MW.
  • Polttoasteen ja sähkön suhde: ~ 4:1
  • Suuremmat tehot ja paineet tilauksesta

Lämmityspatruunat mahdollistavat tehokkaan sähkönkäytön

Viessmann Vitomax HW-EH / LW-EH -hybridikattiloissa on jopa kaksi lämmityspatruunaa, jotka muuttavat sähkön lämmöksi. Tämä puolestaan palvelee lämpimän veden tuottamista. Lämmityspatruunat ovat "laippalämmittimiä", ja ne liitetään kattilaan liittimellä. Upotussyvyys on vaatimusten mukaan jopa 4,5 metriä. Jopa 2,1 millimetrin seinämäpaksuus takaa korkean korroosionkestävyyden ja mekaanisen rasituksen.

Lähetä tiedustelu Vitomax HW-EH / LW-EH -hybridikattiloista.

Viessmann Vitomax -hybridikattilat mahdollistavat ilmastoystävällisen ja kustannustehokkaan lämpimän käyttöveden tuotannon teollisuuden käyttökohteissa. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja käyvät kanssasi läpi projektisi vaatimukset. Yhdessä löydätte oikean järjestelmän - myös projektikohtaisen erikoisratkaisun tapauksessa.

Miten voimme auttaa?
Etsitkö tietoa tuotteistamme?

Kirjaudu ViBooks-tietokantaan ja saat käsiisi kaikki Viessmann-tuotteiden tietolehdet, käyttö- ja asennusohjeet.

ViBooks-käyttöohjeet