Kaasukattila 2000 kW asti kaupalliseen käyttöön

Maakaasu on vähäpäästöisin fossiilinen polttoaine. Samalla sen energiapitoisuus on erittäin korkea. Näistä ja muista syistä kaasulämmitys on edelleen suosittua kaupallisella alalla.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, nykyaikainen kaasulämmitystekniikka varmistaa, että käytetty kaasu muunnetaan lämmöksi lähes häviöttömästi. Numeroina ilmaistuna ne ovat jopa 98 prosentin hyötysuhde. Asuntoteollisuuden lisäksi myös kauppa ja teollisuus ovat luottaneet lämmöntuotantoon yhdellä tai useammalla kaasukattilalla jo vuosikymmeniä.

Kondenssitekniikalla varustettu kaasukattila kaupalliseen käyttöön

Kaasukondenssikattilat hyödyntävät myös lämmityskaasujen lauhdelämmön ja saavuttavat siten erittäin korkean hyötysuhteen. Tässä lämmityskaasuja ei johdeta suoraan ulos savukaasuina savupiipun kautta, kuten tavallisissa kattiloissa on tapana. Sen sijaan ne virtaavat lämmönvaihtimen läpi ja jäähtyvät prosessin aikana. Sen sisältämä vesihöyry tiivistyy ja vapauttaa kondenssilämmön. Sitä käytetään lämmitysveden lämmittämiseen. Tällä tavalla kattilan on työskenneltävä vähemmän saadakseen menoveden lämpötilan vaaditulle tasolle. Kaasukondenssikattilat kaupallisiin sovelluksiin eivät ainoastaan ​​vähennä lämmityskustannuksia pitkällä aikavälillä. Ne auttavat myös vähentämään fossiilisten polttoaineiden polttotarvetta. Tämä tosiasia merkitsee merkittävää helpotusta ympäristölle.

Matalalämpötila-kaasukattila kaupan alalle

Liike- ja teollisuusalueilla lämmön kysyntä on usein erittäin korkea, ja se voidaan kattaa myös taloudellisesti ja luotettavasti matalalämpöisellä kaasukattilalla. Matalan lämpötilan kattiloiden tunnusomaista on todistettu ja turvallinen tekniikka. Kompaktin rakenteensa ansiosta ne on helppo tuoda käyttöpaikalle. Viessmannin matalalämpöiset kaasukattilat soveltuvat yrityksille, kunnille ja suurille asuinrakennuksille sekä uudis- että modernisointikohteisiin.