Kuumavesikattila

Järjestelmäratkaisut taloudelliseen kuuman veden tuottamiseen

Suurten rakennusten ja teollisuuslaitosten keskuslämmitysjärjestelmiä koskevat olennaiset vaatimukset ovat energiaa säästävä ja vähäpäästöinen lämmöntuotanto sekä järjestelmien korkea toimintavarmuus ja käytettävyys. Tämä edellyttää asiantuntevaa neuvontaa, kattavaa palveluvalikoimaa ja lämmöntuottajia, joiden suunnitteluominaisuudet mahdollistavat taloudellisen ja tulevaisuudenkestävän lämmöntuotannon.

Vitomax-kattilat tarjoavat suunnittelunsa ja varustelunsa ansiosta parhaat edellytykset vastata asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin laajalla sovellusalueella. Vitomax-kuumavesikattiloiden monet suunnittelun yksityiskohdat ja monien vuosien kokemus teollisuus- ja kaupallisten kattiloiden rakentamisesta takaavat korkean laadun sekä korkean toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän. Viessmannin kattavaan valikoimaan kuuluu kuumavesikattiloita aina 20 MW:iin asti.

Viessmannin yhteensovitetut järjestelmätekniikat kuumavesikattiloille

Yhteensovitetut järjestelmätekniikat

Viessmannin teollisuuskattilatekniikka tarkoittaa täydellisesti yhteen sovitettua järjestelmätekniikkaa:

●  Ohjaus-/valvontajärjestelmät
●  Mittaus- ja valvontatekniikka
●  Pumput ja venttiilit
●  Polttojärjestelmät polttoaineen syötöllä
●  Paineenkorjausjärjestelmät
●  Vedenkäsittely
●  Putkistot ja savukaasujärjestelmät

Kuumavesikattilat icons-gas-oel-25x25.png

Energiaa säästävä ja vähäpäästöinen lämmön tuotanto kuten myös korkea käyttöturvallisuus ja käytettävyys ovat tärkeimpiä vaatimuksia suurten  teollisuusrakennusten lämmityskeskuksille. Tämä vaatii asiantuntevaa ohjeistusta, kattavan palvelutarjonnan sekä lämmöntuottajat, jotka toiminnaltaan mahdollistavat taloudellisen ja kestävän lämmön tuotannon.